1 yıl içerisinde Amh 2 kat yükseldi çok şaşkınım 😲

Amh benimde düşük tüp bebek tedavisi görüyor her seferinde az yumurta toplandığı içinmişleri baştan tekrarlıyorum takviye olarak ne kullandınz yükselmesi için

Takviyeni. Adı nedir

Başka merkezde mi yaptırdın aynı merkezde mi?
Kan dışarıda fazla bekletilip teste alınması dahi sonucu etkiliyor…

Amh değerinin genel geçerliliği %90 yok ki.
%10 luk bi doğruluğu var, bu da fsh,e2 vs değeri yüksek olan kişilerde doğruluk verir zaten o grup hastalar erken menapoz sorunu olan, ileri yaş… doğruluğu diğer hormonlarla orantılı olduğu için…

Önemli olduğunu olduğunu söyleyen doktorlar, neden ultrason görüntüsü ve yumurta sayısına bakıyor…

Yıllarım (2 yıl aralıksız doktorlardaydım) bu konu üzerine ugraşla geçti.
Ultrason da görülen yumurta sayınız ve kalitesi önemlidir.
40 yaşında çevremde çok var hamile kalan…
Riskli günleri değerlendirin.

Sağol cnm benim hep aynı devlet hastanesinde yaptırdım cnm testleri 1 er sene ara ile. Bakalım ne olacak sonuç 1 hafta sonra ultrasonda ne görecek doktorum bakalım doğru orantılı mı olacak amh ile göreceğiz. 40 İndan sonra amh önemli diyorlar genelde. Öncesine pek bakmıyorlarmoş. Umarım kalitelidir az olsun kaliteli olsun temennim

Hayir 40 dan sonra önemli diye bir konu yok.
20 yaşında erken menapoz hastası gördü bu gözler, erken menapoz / dengesiz hormon sorunları / ileri yaş tabi ki önemli.

Fsh değeri iyi olan bir kişinin amh sorunu olmaz ki.
Büyük rant dönüyor canım benim bu konuda, insanların en hassas karnı bu konu…

Zaten fsh yüksek ise amh kesin düşül gelecektir…

Sizin değeriniz normal değil zaten…
Yaşınız 40 olmasa da normal değil.

Kaliteli bir yumurtadan meydana geldik hepimiz. Bir tane kaliteli yumurta bul yeter…

Fsh en son 7.57 geldi . Pek anlamıyorum ama en önemlisi ultrasonda gözüken sanırım cnm

Bende aynı durumdayım 20 yumurtam cıkıyor 5.güne gelen olmuyor gelen de kalitesiz embriyo oluyor. Nedir çözümü gercekten cok merak ediyorum şu an tedaviyi bıraktım ama aklımdan atamiyorum bu dusunceyi insallah bu tedavinizde pozitif sonuca ulasirsiniz

Cnm benim yaş faktör ü olduğu söyleniyor bide eşimin morfoloji 1 yükselmiyor pek ondan da olabilir bilmiyorum kısmet artık. Allah ol deyince ne imkansızlık larda veriyor vermek istediğine diye düşünüyorum o yüzden demekki zamanı değil diyorum. Bazen de içimi hüzün kaplıyor hiç anne olmayacakmışımgibi geliyor değişik duygular içerisindeyim.
Azcık dinlen başla yine cnm. Eşli tedavi olun tek taraflı illa bir eksik çıkıyor cnm. Takviye ve yaşam kalitesi çok önemliymiş cnm bu sefer çok dikkat ettim bakalım yumurtalar yine kalitesiz diyecekler mi 1 hafta sonra başlayacağım sürece bi 10 gün sonra da belli olur opu da. O zaman sana da haber veririm cnm eğer kaliteli derlerse sağlıklı embriyolar oldu derlerse neler yediğimi içtiğimi sana aktarırım cnm haberleşiriz benim için de yeni bir deneyim olacak. Eğer bu sefer de kalitesiz derse elimden bir şey gelmeyecek artık çünkü elimden gelenin fazlasını yaptım gerisine gücüm yetmiyor bırakıcam çabalamayı olur sa olsun diyeceğim. Gerçekten 2 senedir hayatım değişti onu yeme bunu ye şunu yap komutla çalışıyorum düzenli disiplinle yoruldum artık

Son düzenleme:
Valla 40 yaş 7.57 müthiş bi değer…
Sen düzenli regl olup yumurtluyorsundur.
Yeni mi evlisin.
Evet düzenli bir adet döndüm var 27.29 arası değişiyor hatta şaşmaz günleri. 2.5 senelik evliyim cnm evlendiğimde beri istiyoruz doktor lar ilk 1 sene problem yok kendiğinden olur demeyin dediler sonr ayaş geçiyor acele et dediler bizde başladık işte ama yine olmadı. Zamanı değil demekki. Bilmiyorum yani. Eşim de de hız düşüklüğünden ve morfoloji sorunu var 1 . Ondan da kaynaklı olabilir diyorlar bakalım 3 aydır ikimiz de takviye iyi beslenme ile yaşıyoruz umarım karşılığını göreceğiz cnm kısmetse

Morfoloji hız kaç?

Hız %30 morfoloji 1 takviyeyi çoğalınca bazen 2 oluyor geriye 1 e düşüyor cnm sperm sayısı iyi dedi doktor yüksek sadece hızı düşük dedi
Ben çok düşük zannettim ama değil.
L-arjnin takviyesi hızı yüksekltir.
Organik olmadığı sürece tavuk kesinlikle yemecek, cep telefonunu cebinde asla taşımayacak…

Organik yiyoruz cnm uzun zamandır ama evlenmeden öncesi çok kötü beslenme şekli varmış bence ondan kalma bu değerler zor düzeliyor yükseliyor bıraktı mı tekrar düşüyor. Kendi ailesinde beslenmesi kötüymüş hep dışarıdan yiyormuş olacağı bu çok kızıyorum alıştıran a da ona bunu reva görene de . İki yakaları bir araya gelmesin

Allah razı olsun bekliyorum güzel haberlerini insallah kaliteli yumurtalarin embriyolarin olur ben 30 yasindayim esim 32 gorününen bir sorun yok ama bu kaliteye bir care olmali ben 4 kez denedim biraz dinlenicem bakalim keske bu sürede kendiliginden olsa mucize ama bir umut işte

Umarım gönlümüzde ki olur cnm o kadar yorulduk ki maddi manevi psikolojim gitti üstüne de o kadar hormonlar dan kilo aldım iyice yaş 40 oldu tabi . Herşey üstüme üstüme geliyor . Umarım herkesin olsun cnm benim çok zor süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…