- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Latinachica
-
Olgun ol sabret kısmet değilmiş.başka erkek mi yok dğnyada...kısmetin başka biri belli ki.kendini harap etme bu kadarÖnceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm
'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.
Ama başa gelince oyle olmuyormuş.
Ne ben unutabildim ne biri cikti karsima.
Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.
Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
Evlenmek üzereyken terkeden adamın nesini unutamıyorsunÖnceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm
'Ben de ayrildim ölüyorum sandim ama karsima biri cikti simdi evliyiz' tarzindaki anilar isterdim ki umut versin.
Ilk ve hala son sevgilimden ayrilali 1 yil oldu hala agliyorum, hala duygusal bir sarki çaldığında aklima bir tek o geliyor.
Evlenmek uzereyken terkedildim. Cok fena yarım kaldim. Anlasmazligimiz cok olsa da hic ayrilamayiz sanmistim ben.
Icimdeki sızı ne yapsam gecmiyor. O yara kapanmıyor. Daha ne kadar surecegini bilmiyorum ama cok korkuyorum hic unutamamaktan... biraktigi yerde olmaktan
Bu yara nasil sarılıyor
AynenOlgun ol sabret kısmet değilmiş.başka erkek mi yok dğnyada...kısmetin başka biri belli ki.kendini harap etme bu kadar
O zaman hepimize kamuran akkordan değersiz mi benim aşkım şarkısı gelsinHepimiiiiiiiiiz gardasiiiiiiiiiz
Ya yazilanlara hakkaten inanmiyorum. Yıllarımi verdiğim insan, evlenmeye 2 kala bir sms ile beni terkedecek de ben de hala onu sevip aglayacagim, geri gelir diye umacagim. Yaw, gelse yüzüne tükürürum ya, ne sevmesi hala.
Bence kadınlar dramı seviyor, herkesin bahsettiği erkeklerle asıl farkımız bu,roman kahramanı gibi görüyoruz kendinimizi sanırım. Evlenmeden aldatilsam da aynı hissederdim. Sevginin gramı kalmaz, Allah yüzüme bakti da, son dakka bi şerefsizden kurtuldum derdim.
Önce kendinizi sevin dicem yine.
Önceden nee 1 yil mii o zamana coktan unutulur diye düşünürdüm
Bu yara nasil sarılıyor
27 yasindayimKaç yasındasınız
Ne yazdı, siz ne cevap verdinizO gun bugunmus. 1 yil 39 gunden sonra bugun yazdi. Bugunu cok bekledim ama yazarsa ne yaparim cidden hic dusunmemisim. O yuzden dagildim
Iyi aksamlar nasilsin demisNe yazdı, siz ne cevap verdiniz
Cevap yazacak mısınız?Iyi aksamlar nasilsin demis
Hicbir sey yazmadim
eğer yazarsan yine terkedileceksin bak burda kac guzel güçlü kadin yazdi sana aç aç oku 1 sene sonra gelse ne olucak sen saplantilisin aslinda bu adama yok watsap durumunu oyle yapti yok şiir yazdı hepsini üstüne almaya hazirsin amma şunu iyice düşün sen bu adama nasil guveniceksin yazik edersin kendine gormezden gel birsey yazmaBilmiyorum. Cevap yazmak istiyorum ama yazarsam bunca aciyi bosa cekmis olucam biliyorum. Cunku basa dönücem.
Belki en dogrusu hic cvp vermemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?