1 Yıl Süren Bu Acıyı Nasıl Unutabilirim?

Bu iğrenç söze rağmen onu seviyor musun? Niye kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki? Bu lafla seni düşürdüğü konumun ve sana hangi gözle baktığının farkında mısın?
evet farkındayım ama duygularımı söküp atamıyorum çok çok kızgınım ona karşı

Üzülmeniz gereken tek şey Bıraktığınız okul olsun. Zira o beyefendi çok güzel iş bulur evlenir ve yürür gider. Siz ne yapacaksınız? Ağlayacak mısınız böyle
evet kendime çok kızıyorum okulu bıraktım diye ona vakit ayırıp çalışmadım diye canım cok yanıyor.bir söz varya hayatımı bir vehme kurban ettim benim yaptığımda oyle oldu.Üniyide bırakınca hiçbişey kalmadı elimde başımı hangi taşa vursam ne fayda eder ki

Ablacım , çık bir hava al , tek erkeğin o adam olmadığını anla. Ama en başta kendini sevmekle başla işe. Yarım bıraktığın okuluna devam etmek iste mesela.
İlk sevgilin olduğundan fazla anlam yükledin bence ondan bu kırgınlığın aksi halde bu süre de unuturdun veya atlatırdın... Kuzeninin numarasını sunuyormuş sana baksana en azından bunu düşünüp unut yani
evet ablacım haklısın ilk sevgilim oldugu için ve de kendime değer verip sevmediğim için unutamadım duygusal olarak incinmeyede çok müsait hassas yapım var benim bu özellkleri nasıl atlabilirim ?nasıl kendimi sevip değer verebilirim?

Ona söylemek istediklerinizi GÖSTERİN.Kendinize bir sorun onun için değer mi?önce bi uzmana gidin,bende gidiyorum türlü sorunlarım için çok faydasını görüyorum,sonra üniversiteye devam etmenizi öneririm.o okurken siz neden bırakıyorsunuz?okulda yeni kişilerle tanışırsınız dersler sizi oyalar,etkinlikler oluyor kulüpler oluyor üniversitede en kolay kaynaşılan arkadaş bulunan yerler oralar.olmadı hobi kursları var halk eğitimin.okumak istemiyorsanız işe girebilirsiniz.bakın burada birçok ablamız zamanında çok üzüldüğü ilişkileri için(içlerinde 4-5 yıllık olanlar bile var) “iyi ki bitmiş yoksa eşimle tanışamazdım.” diyorlar.lütfen kendinize değer verin öyle birine değil.1 yıl yas tutmak için çok uzun bi süre.tecrübe olarak bakın ve kapatın gitsin.
çok teşekkür ederim yorum için.evet psikiyatrise gidiyorum fakat ilaç yazıp yolluyor psikoterapı almam gerek ama öyle bir imkanım yok yaşadığım şehir dolayısı ile

Back
X