- 2 Temmuz 2023
- 1.404
- 960
- 53
- 27
- Konu Sahibi denizperisii
-
Ben de önümüzde ki ay hsg çekileceğim anestezili mi çekildiniz nasıldıBu ay hsg çekildim tekrar ve adetim bitmek üzere. Ekim ayından umutluyum nedense. 13 aydır gebe kalamadım ama çok stresliydim. Şuan daha iyi hissediyorum kendimihsgden de umudum yüksek . Bakalım ekin ayının şanslıları kim olacak
2 kez anestezili çekildim çok konforlu ve hiçbir şey hissetmiyorsunuzBen de önümüzde ki ay hsg çekileceğim anestezili mi çekildiniz nasıldı
Benimki anestezisiz olacak acı eşiğim yüksek ama okudğum yorumlar biraz endişelendiriyor beni açıkçası2 kez anestezili çekildim çok konforlu ve hiçbir şey hissetmiyorsunuz
Anestezisiz korkutmak istemem ama çok zor. C kollu cihaz değilse … histeroskopi yapılacaktı rahim içini görmek için bana. Orada da sıvı rahme veriliyordu hsg gibi. İnanın berbattı işlemim yarım kaldı. Anestezinin gözünü seveyimBenimki anestezisiz olacak acı eşiğim yüksek ama okudğum yorumlar biraz endişelendiriyor beni açıkçası
Dayanacağım artık mecbur başka şansım yok özel hastanelerin fiyatları uçmuş üniversite hastanesi de anestezili çekmiyormuşAnestezisiz korkutmak istemem ama çok zor. C kollu cihaz değilse … histeroskopi yapılacaktı rahim içini görmek için bana. Orada da sıvı rahme veriliyordu hsg gibi. İnanın berbattı işlemim yarım kaldı. Anestezinin gözünü seveyim
Bende bu ay hsg çekildim henüz adetim gelmedi ama doktor bu ay olmaz diğer ay olur dedi şuan klomen kullanıyorum cumartesi kontrole gidicem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBu ay hsg çekildim tekrar ve adetim bitmek üzere. Ekim ayından umutluyum nedense. 13 aydır gebe kalamadım ama çok stresliydim. Şuan daha iyi hissediyorum kendimihsgden de umudum yüksek . Bakalım ekin ayının şanslıları kim olacak
Harikaaa varArkadaşlar regle iki gün kaldı bakar misiniz
Eki Görüntüle 3309115
Kuşum var gibi ama sonra test yaptım fakat negatif çıktı regle bir gün var sağ kasık ve göğüs hassasiyetim varHarikaaa var
Allah allah dur bakalım regl olmadıgın sürece umut varKuşum var gibi ama sonra test yaptım fakat negatif çıktı regle bir gün var sağ kasık ve göğüs hassasiyetim var
Evet daha olmadimmmAllah allah dur bakalım regl olmadıgın sürece umut var
Noldu canım sonuç?? Bu ay ne yaptın ekstraEvet daha olmadimmm
Anestezi çok iyi birşey. Acıdan Kas kasılmasından kapalı çıktı diyebiliyorlar. Ben yaşadım bunu malesef.Dayanacağım artık mecbur başka şansım yok özel hastanelerin fiyatları uçmuş üniversite hastanesi de anestezili çekmiyormuş
Başa gelen çekilecek artık katlanacağım mecburAnestezi çok iyi birşey. Acıdan Kas kasılmasından kapalı çıktı diyebiliyorlar. Ben yaşadım bunu malesef.
Benim söylemek istediğim kas kasılmasından kapalı çıkarsa tekrar çektirmek gerekebilir ya da boşuna kapalı diye üzülebilirsiniz.İnşaAllah hayırlısı ile güzel geçer diyelim.Başa gelen çekilecek artık katlanacağım mecbur
İnşallah güzel geçerBenim söylemek istediğim kas kasılmasından kapalı çıkarsa tekrar çektirmek gerekebilir ya da boşuna kapalı diye üzülebilirsiniz.İnşaAllah hayırlısı ile güzel geçer diyelim.
Hiçbir şey yapmadım vala kuşum daha kan bile vermedim reglim bir gun geciktiNoldu canım sonuç?? Bu ay ne yaptın ekstra
Ayyy hadi bakalım idrar yapsana nası duruyorsun:) bu ay bende adet olucam galiba hiç bi belirti yok inofolic kullanayım diyorumHiçbir şey yapmadım vala kuşum daha kan bile vermedim reglim bir gun gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?