1 yıl ve üstü gebe kalamayıp Ekim ayında gebelik planlayanlar

denizperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
1.404
960
53
27
Bu ay hsg çekildim tekrar ve adetim bitmek üzere. Ekim ayından umutluyum nedense. 13 aydır gebe kalamadım ama çok stresliydim. Şuan daha iyi hissediyorum kendimi hsgden de umudum yüksek . Bakalım ekin ayının şanslıları kim olacak

Ben de önümüzde ki ay hsg çekileceğim anestezili mi çekildiniz nasıldı

Benimki anestezisiz olacak acı eşiğim yüksek ama okudğum yorumlar biraz endişelendiriyor beni açıkçası
Anestezisiz korkutmak istemem ama çok zor. C kollu cihaz değilse … histeroskopi yapılacaktı rahim içini görmek için bana. Orada da sıvı rahme veriliyordu hsg gibi. İnanın berbattı işlemim yarım kaldı. Anestezinin gözünü seveyim

Dayanacağım artık mecbur başka şansım yok özel hastanelerin fiyatları uçmuş üniversite hastanesi de anestezili çekmiyormuş

Bende bu ay hsg çekildim henüz adetim gelmedi ama doktor bu ay olmaz diğer ay olur dedi şuan klomen kullanıyorum cumartesi kontrole gidicem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Dayanacağım artık mecbur başka şansım yok özel hastanelerin fiyatları uçmuş üniversite hastanesi de anestezili çekmiyormuş
Anestezi çok iyi birşey. Acıdan Kas kasılmasından kapalı çıktı diyebiliyorlar. Ben yaşadım bunu malesef.

Başa gelen çekilecek artık katlanacağım mecbur
Benim söylemek istediğim kas kasılmasından kapalı çıkarsa tekrar çektirmek gerekebilir ya da boşuna kapalı diye üzülebilirsiniz.İnşaAllah hayırlısı ile güzel geçer diyelim.

Hiçbir şey yapmadım vala kuşum daha kan bile vermedim reglim bir gun gecikti
Ayyy hadi bakalım idrar yapsana nası duruyorsun:) bu ay bende adet olucam galiba hiç bi belirti yok inofolic kullanayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…