- 2 Eylül 2021
- 13
- -4
- 1
- 32
- Konu Sahibi Mutlumutluoglu
-
Evlilik önce sabır gerektiriyo.Hersey dozunda olmalı babamın çok sevdiğim bir sözü vardır “kendini ezdirme ama kimseyi de ezme” ..yani tabiki herseye sus otur demiyorum ama bazen de susmazsan o evlilik fazla yürümez.adapte olabilmen için de dediğin gibi yardım alabilirsin ya da kendini frenlemesini öğrenmelisin1 yıllık evliyim ama kendimi tam olarak evli gibi hissedemiyorum, burada bazen okuyorum kadınlar o kadar sabırlı o kadar olmadık şeylere bile susuyorlar ki hayret ediyorum ama özeniyorum da. Çünkü mesela KV bana bı laf soksa deliye döner ortalığı ateşe veresim gelir veya eşim bana ufak bi densizlik yapsa aklıma gelen ilk çözüm boşanmak olur. Hiç yapıcı veya sabırlı,alttan almasını bilen bı insan değilim hemen aniden parlar, eşimi de ailesini de alttan alamam kavga büyür vs. Ben evliliğine uygun değil miyim yoksa adapte mi olamadım bilmiyorum. Aslında eşimi seviyorum annesiyle de aram iyi (maşallah diyim) ama ne bileyim ya neden mutlu değilim bilmiyorum psikologa mı gitsem acaba. Siz evliliğinizi nasıl ve hangi motivasyonla yürütüyorsunuz bana anlatır mısınız belki aklım başıma gelir belki sizden birşeyler öğrenirim
Mutlaka içinize sinmeyen bişeyler vardır neden mutlu değilsiniz kendiniz bunun cevabını en iyi verebilirsiniz.Durup dururken mutsuz olunmaz.1 yıllık evliyim ama kendimi tam olarak evli gibi hissedemiyorum, burada bazen okuyorum kadınlar o kadar sabırlı o kadar olmadık şeylere bile susuyorlar ki hayret ediyorum ama özeniyorum da. Çünkü mesela KV bana bı laf soksa deliye döner ortalığı ateşe veresim gelir veya eşim bana ufak bi densizlik yapsa aklıma gelen ilk çözüm boşanmak olur. Hiç yapıcı veya sabırlı,alttan almasını bilen bı insan değilim hemen aniden parlar, eşimi de ailesini de alttan alamam kavga büyür vs. Ben evliliğine uygun değil miyim yoksa adapte mi olamadım bilmiyorum. Aslında eşimi seviyorum annesiyle de aram iyi (maşallah diyim) ama ne bileyim ya neden mutlu değilim bilmiyorum psikologa mı gitsem acaba. Siz evliliğinizi nasıl ve hangi motivasyonla yürütüyorsunuz bana anlatır mısınız belki aklım başıma gelir belki sizden birşeyler öğrenirim
Bence de çünkü ortada sorun bile yok, insanlar neler yaşıyor da hala sabrediyor sevdikleri için (ha çok ciddi şeylerde sevgi var diye de sabredilmemeli elbette)Bence siz esinizi sevmiyorsunuz sevdiginizi zannediyorsunuz. Diger konuda yazdiklarinizdan bunu cikardim. Esiniz sizi hos tutmasina ragmen durmadan acigini ariyorsunuz size deger vermesinde bile art niyet ariyorsunuz. Nasil tanistiniz gorucu usulumu?
Cidden bende bunu bazen kendimde de gözlemliyorum , bişeyler hep iyi gidince insan aksiyon mu arıyordur nedir bişeyler batıyor gibi oluyor sankiFazla huzur da yaramıyor be.
Cidden bende bunu bazen kendimde de gözlemliyorum , bişeyler hep iyi gidince insan aksiyon mu arıyordur nedir bişeyler batıyor gibi oluyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?