1 yıldır evliyim ??

ya bacım o bile olmayanlar var yani :/ :/ en etkili çözüm eşinle konuşmak
Bacım 1 kaç defa konuştum..ama olmuyor kendini bildiği konuşmuyor benimle..Hatta kaç defa teklif ettim trklifimi reddetti..Bn de gururumdan hiç bişey yapma kararı aldım..

Ee bazılarına kalsa çalışıyor diye hiçbir şey yapmasinlar. Hafta içi çalışan eşler 5 gün karilarina hiç yanaşmıyor galiba buradaki kadınların öyle bir algısı var gibi.

Kadın hergun sevişmek istiyorum dememiş zaten.

Sevişmek, iyi sevişmek, kaliteli sevişmek dingin bir beden, ruh ve zihin gerektirir.

çoğu bayan isteksizlikten yakınırken senin adam elindekiinin değerini bilmiyor bence. tamam 7 gün çalışıp çok yoruluyor olabilir ama seninde ilgiye ilgilenmeye hakkın var , üstelik evlilikte her iki tarafta birbirini tatmin etmek zorunda bu dini açıdanda böyle . kadında arzuluyorsa erkek tersleyemez , kadında erkeğini aynı şekilde. benim tuhafıma giden ilk 6 ay haftada 3 kere oluyormuş ozamanda aynı işyerinde çalışmıyomuydu bu adam ? ilk 6 aydan sonra tadını aldım nasılsa rahatlıgına vardıysa tehlikeli . 10 -15 gün çok uzun bir süre..

Kocasıyla günde 4 kez birlikte olan cengaver bir üye vardı hatirlayan etiketlesin.

Onu konuya davet ediyorum.

Haftanın yedi günü çalışan biri için haftada 4-5 kez sevişmek yorucu olabilir.

çoğu bayan isteksizlikten yakınırken senin adam elindekiinin değerini bilmiyor bence. tamam 7 gün çalışıp çok yoruluyor olabilir ama seninde ilgiye ilgilenmeye hakkın var , üstelik evlilikte her iki tarafta birbirini tatmin etmek zorunda bu dini açıdanda böyle . kadında arzuluyorsa erkek tersleyemez , kadında erkeğini aynı şekilde. benim tuhafıma giden ilk 6 ay haftada 3 kere oluyormuş ozamanda aynı işyerinde çalışmıyomuydu bu adam ? ilk 6 aydan sonra tadını aldım nasılsa rahatlıgına vardıysa tehlikeli . 10 -15 gün çok uzun bir süre..

Canım işini değiştirdi..Yoruluyor anlıyorum ama birazcıkta beni düşünsün ya

Canım son 6-7 ay önce baska Bir işe geçtiii..

Canım işini değiştirdi..Yoruluyor anlıyorum ama birazcıkta beni düşünsün ya

Tekrar işini değiştirsin, maaşı az olsa da yorulmayacağı bir işe girsin. Siz de iş bulup çalışıp maddi açıdan destek olun. Hem yorulursunuz libidonuz da düşer dengeye gelirsiniz çift olarak böylece.

Merhaba esimle 1 Yildir evliyiz esimle her konuda anlasiyoruz,guluyoruz,egleniyoruz..Lakin iş yatak odasına gelince biraz anlaşamıyoruz..Eşim çok çalışıyor haftanın 7 günü çalışıyor..Herşeyini yapıyorum ama son 6 Aydır benim 10 günde bir 15 günde bir beraber oluyoruz.BEN DE çok istekli bir bayanim..İstekli olduğumu biliyor ama bişey de demiyor.sorunu biliyor ama bu konu hakkında söylemek istemiyor..2-3 ay önce konuştum biliyorum haklısın diyor baska bişey de demiyor..Bi daha da söylemedim..Cocugumz olsa anlarım o da Yok.Bazen çok üzülüyorum..Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ne olacak böyle ??
erkekler evlendikten sonra cinsellik konusunda neden değişirler ki ?
Canım benim eşim cok isteklidir. ben isteksiz taraf. Ama yorgub olunca onun bile canı istemiyo. yorgunluk cok etkiliyo ama 15 gün uzun sannki

Yatağa çıplak gir sadece iç çamaşırlari olsun :KK53:

Canım son 6-7 ay önce baska Bir işe geçtiii..
Beslenmesi nasıl böyle enerji veren şeyler yedirsen tatlı kuruyemiş gibi...
Bi de fazla isteklilik itici olabiliyor alınma ama saçını kurutmak falan fazla sanki hizmet görmek hoşuna gidiyorsa o ayrı ama reddetmesin diye saçını kuruturum falan diyosan kaçası gelir adamın

Çalışanın halinden çalışan anlar.
Sizin canınız boşluktan sıkkın onunki doluluktan.

Biraz anlayış göstermeniz gerekiyor haftada biri de gecmesin deseniz haklısınız gerçi.
Açık konuşun..

Back
X