Bacım 1 kaç defa konuştum..ama olmuyor kendini bildiği konuşmuyor benimle..Hatta kaç defa teklif ettim trklifimi reddetti..Bn de gururumdan hiç bişey yapma kararı aldım..ya bacım o bile olmayanlar var yani :/ :/ en etkili çözüm eşinle konuşmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım 1 kaç defa konuştum..ama olmuyor kendini bildiği konuşmuyor benimle..Hatta kaç defa teklif ettim trklifimi reddetti..Bn de gururumdan hiç bişey yapma kararı aldım..ya bacım o bile olmayanlar var yani :/ :/ en etkili çözüm eşinle konuşmak
Ee bazılarına kalsa çalışıyor diye hiçbir şey yapmasinlar. Hafta içi çalışan eşler 5 gün karilarina hiç yanaşmıyor galiba buradaki kadınların öyle bir algısı var gibi.
Kadın hergun sevişmek istiyorum dememiş zaten.
çoğu bayan isteksizlikten yakınırken senin adam elindekiinin değerini bilmiyor bence. tamam 7 gün çalışıp çok yoruluyor olabilir ama seninde ilgiye ilgilenmeye hakkın var , üstelik evlilikte her iki tarafta birbirini tatmin etmek zorunda bu dini açıdanda böyle . kadında arzuluyorsa erkek tersleyemez , kadında erkeğini aynı şekilde. benim tuhafıma giden ilk 6 ay haftada 3 kere oluyormuş ozamanda aynı işyerinde çalışmıyomuydu bu adam ? ilk 6 aydan sonra tadını aldım nasılsa rahatlıgına vardıysa tehlikeli . 10 -15 gün çok uzun bir süre..
çoğu bayan isteksizlikten yakınırken senin adam elindekiinin değerini bilmiyor bence. tamam 7 gün çalışıp çok yoruluyor olabilir ama seninde ilgiye ilgilenmeye hakkın var , üstelik evlilikte her iki tarafta birbirini tatmin etmek zorunda bu dini açıdanda böyle . kadında arzuluyorsa erkek tersleyemez , kadında erkeğini aynı şekilde. benim tuhafıma giden ilk 6 ay haftada 3 kere oluyormuş ozamanda aynı işyerinde çalışmıyomuydu bu adam ? ilk 6 aydan sonra tadını aldım nasılsa rahatlıgına vardıysa tehlikeli . 10 -15 gün çok uzun bir süre..
Canım işini değiştirdi..Yoruluyor anlıyorum ama birazcıkta beni düşünsün ya
Canım benim eşim cok isteklidir. ben isteksiz taraf. Ama yorgub olunca onun bile canı istemiyo. yorgunluk cok etkiliyo ama 15 gün uzun sannkiMerhaba esimle 1 Yildir evliyiz esimle her konuda anlasiyoruz,guluyoruz,egleniyoruz..Lakin iş yatak odasına gelince biraz anlaşamıyoruz..Eşim çok çalışıyor haftanın 7 günü çalışıyor..Herşeyini yapıyorum ama son 6 Aydır benim 10 günde bir 15 günde bir beraber oluyoruz.BEN DE çok istekli bir bayanim..İstekli olduğumu biliyor ama bişey de demiyor.sorunu biliyor ama bu konu hakkında söylemek istemiyor..2-3 ay önce konuştum biliyorum haklısın diyor baska bişey de demiyor..Bi daha da söylemedim..Cocugumz olsa anlarım o da Yok.Bazen çok üzülüyorum..Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ne olacak böyle ??
erkekler evlendikten sonra cinsellik konusunda neden değişirler ki ?
Öyle ama anlıyorum onu gerçekten..Ama bazen de olmuyor..Herseyini yapıyorum..Sacını bile kurutuyorum
Beslenmesi nasıl böyle enerji veren şeyler yedirsen tatlı kuruyemiş gibi...Canım son 6-7 ay önce baska Bir işe geçtiii..
Annesi gibi görmeye başlamıştır belki