1 yillik evliyim ama biseyler ters gidiyo :(

mervegksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
3
1
3
31
1 oldu evliligimiz esimi 6 yildir tanirim ama 6 yil onceki insan farkli nisanliyken olan insan farkli evliyken olan insan farkli araniza yeni katildim cunku kimseye anlatamiyorum anlamazlar yada hatayi bende buluyorlar evlendikden sonra 2 3 ayi cok iyiydi aslinda basim kalabalikdi malum yeni gelin belki de ozamanda ayniydi esim beni hic dinlemez bi tartisma ciksa benim kullandigim kelimeleri bana farkli sekilde soyler tartismayi keser tabi benide susturur benim akrabalarimi ebisdemi cok dusurur kendini yuksekde anlatir insanlari sevmez kendi akrabalari dostlari haric herkez kotudur onun icin bana bakislari bazen cok sicak bazense bos gibi sanki benimle beni sevdigi icin degilde evlilik yasi geldigi icin karsisinda hazir ben varim da evlenmisiz gibi hisettiriyo iliskimiz cok bos aslinda su aralar cocuga takdi kafayi aslinda bende istiyorum biyandan cocukla ilgilenir onun davranislarini umursamamaya baslarim die cinsel iliskimiz aslinda basdan boyleydi bana hic istekLi gelmiyor hemen bitsin isini gorsun gibi. Direk neticeye gelelim gibi basladigini hisetmiyorum bu yuzden yuzum fazla gulmez bende bu aralar uzak duruyorum istemiyorum tavir yapiyorum insaallah anlar ama pekde anlamis gibi durmuyor acikcasi ne yapacami hic bilmiyorum koseye sikisdim aslinda anlatacak cok sey varda benim icim karismis durumda 1 yilda boyleysem ben ne yaparim ilerki zamanda..

Sadece bebek işini ertelemen gerektiğini düşünüyorum. Oyalanmak için bebek yapılmaz, erkeği evliliğe bağlamak içinde bebek yapılmaz.emin ol bebek ilk doğduğunda daha da uzaklaşıyor anne baba bu yüzden önce Evliliği güçlü temellere oturtmak gerekiyor.

maalesef ki nişanlı olduğun adam evet dedikten bir saat sonra değişebiliyor. henüz evliliğin çok yeni daha oturmamış bu duruma alışılmamış olabilir. yapıcağın tek şey bana kalırsa bir süre eşini anlamaya çalışmak. tabi bu sürede çocuk yapayım daha iyi olur diye düşünmeyeceksin. yoksa suan ki üzüntülerini mumla ararsın. Allah yardımcın olsun...

Bebeği kesinlikle ertele..
Bir bebek yuvayı ve sorunları kurtarmıyor..
Kurtarsaydı kimse boşanmazdı.
Eşini karşına alıp aynen burada yazdıklarını ona anlatabilirsin..

İletişim probleminiz mi var ?
Bunları onunla da konuşuyor musun..

Çocuk fikrini at kafandan.
Eşin bu konuda ne vaad ederse etsin inanma. Şimdi ki sorunlar çocuk olunca devede kulak kalır.

Çocuğum yok tecrübeli olduğum için yazmıyorum bunları. Ama buradan ve çevremden gördüklerim yeterli algıyı yaratıyor. Çocuk sahibi olunca sorunu çözülmüyor eşe daha da muhtaç olunuyor.

Diğer taraftan aranızda büyük bir uçurum göremedim ben. Biraz büyütmüş gibisin. Konuşmayı denemelisin.

Bence yeni evliyken benzer şeyleri yaşadım ve senin gibi kendimi çekmekle yetindim sadece ama hataymış ..
Tepkini belli et sessiz kalma hatasını anlasın böyle insanlar yüzüne vurmadıkça hatalarını farkedemezler ..
Akrabalarını haksız yere aşağalamasına izin verme çünkü doz git gide artar ..
Şuan alışma dönemi çok normal bu tarz sorunlar .. Herkes aynı derece yaşamıyor maalesef senin başında zor bir
insan var sadece bununla baş edebilirsin tabiki uğraşmak istiyorsan çünkü zor ama düzelmiyor da deil kendimden
biliyorum tamamen olmasa da düzelebiliyor ..
Biraz sabırlı ve ona koyduğun tepki ve düşüncelerinde istikrarlı olman gerekli.

Bu arada çocuk için beklemeni tavsiye ederim.

Biraz kendinde değişiklik yap saçın siyah mı git sarıya ya da kızıla boya,bir hobi edin, farklı yemekler pişir surat asmakla olmaz yaaa ben eşime anlasın diye çiçek bile verdim (şok olmuştu tabi o günden beri eve hemen her geldiğinde en azından bahçeden bir çiçek getirdi), güzelliğinin değerinin farkında olduğunu hissettir ve isteklerini açık bir üslupla söyle

Oyalanmak icin cocukmu yapilir tövbe estafrullah.... Esinizle konusun, olmadi ayrilin ama sakin ola zaten mutsuz giden bi evlilige bide bi cocuk ortak etmeyin...

Demek ki tanıyamamişsin... bukadar farklı geldiğine göre 6 yıldır tanıdığın adam.

Rabbim daim etsin evliliğinizi..

malesef konuşmak yerine kendimizi geriye çekme hatasını sık yapıyoruz. ama erkekler o kadar ince düşünceli değil anacığım. söylemeden anlamıyorlar.

Sakın çocuk yapma
çocuk asla kurtuluş değil çünkü...
Yazık günah çocuk eğlence yada oyuncak değil!!!

senin için karışmış burda benim aklım karıştı,genel erkek tavırlarından bahsediyor gibisin onun ailesi ve çevresi on seninkiler off tarzında ama..daha açıklayıcı olsan sorun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…