1 yillik evliyim ama biseyler ters gidiyo :(

burda çok konu açılıyor böyle eşimi 5 6 yıldır tanıyorum vs diye, erkeklerin doğasında mı var bu o kadar yıl bişey olmayıp evlenince başlıyor sorunlar :KK43: her şey aynı eve girince mi oluyor yani

Çocuk sakın sakın sakın sakın yapma... nerdeyse 7 yıllık evliyim evliliği çocuk öldürüyor olan sorun daha da büyüyor bu evlilik zor yürür yatakta memnun edemeyen bi erkek hiçbir şekilde memnun edemez

çocuk sizi daha da uzaklaştırır içinden çıkılmaz bir hal alır ilişkiniz,

çocuğu da yazık değil mi hem neden böyle mutsuz bir oratamda büyüsün?

Evliliğini düzene sokana kadar çocuk yapma sonra ettafımızda görüyoruz birsürü mutsuz çocuk

Aslinda bizimkisi karisik basladi daha duzgun anlatamadim. bizimkisi askla falan baslamadi acikcasi esimi bilemem tabi anlatiyim siz karar verin yorumlayin dilerseniz. ben babamdan sevgi gormedim benim babam dier babalar gibi degil aslinda bize kizim bile demezdi bakislari sanki niye oldunuz niye dogdunuz gibi bakardi bizim icimizde hep bi bosluk. benim sikintilarim heralde boyle basladi. ben kimseye daha asik olmadim aslinda nasil his bilemem. cikdigim erkek ler yani konusdugum erkekler vardi ama hic birinide sevmiyordum ask falan yokdu yani ama ben kendimi kandirip sanki bagimliymis gibi kendimi iyi hisettirmmeye calisiyordum.esimide arkadasim sevgilisiyle bulusurken onlarin yanindaydi ben sessizdim kendim gibi davranmiyordum normalde cok konusurum.o gun o bana bakiyordu bende zaten arayis icindeydim bana deger verecek insani beni sevecek kisiyi isterdim hep. o gunden sonra esim bana hemen degil tabi bi kac gun icerisinde bana ulasmaya calisdi bende oluruna birakdim sonra birbirimizi tanimaya calisdik o bende hoslanmisdi aslinda bana bakislari guven veriyordu sonradan sonraya sogudum ondan pesimden geldi beni her kavgada birakmadi benim ise canimi cok sikiyordu her istedigimi yapiyordu ama ben kiymetini bilemiyordum sonradan annemin konusmalari birazda yanlizlik sahiplenme bastirdi evlenmeyi kabul ettim ve evlendik. benim kafami kurcalayan sorun bazen beni sevgiye boguyor bazen ise benden memnun degilmis gibi kelimeler kullaniyor biseyleri basima kalkmasi sikayet etmeside var ama iki dak sonra gelip opuyor sanki hic bir sey dememis gibi eski bakislari yok. sanki benimle ailesi icin evli kaliyor gibi kimse onun hakinda bosanmis falan filan demesin gibi geliyor.. cocuk konusuda zaten bu buyuk sorumlulugu su an kaldiramam bunuda cok iyi biliyorum ama insan okadar cok daraliyorki ne yapacagimi sasirdim bu konuyu hic kimseye acamam benim oyle beni anlayacak kimsem yok yada belkide ben bile kendimi anlayamiyorumdur. esimle bi kac kez konusdum aslinda bi iki defa ciddi denedim cunku benim esim tam ben konusmaya basladigim an beni susdurmaya baska konularla yada benim yapdigim bi hatayla kapatir konunun uzerini buyuzden biraz konusmak mumkun degil bazen ise tmm der sonra bakmissin bir gun icinde ayni taviri ayni sozleri tekrarlamis. belkide hatali olan o degilde benimdir iliski durumumuz zaten karisik aslinda benim icin hic zevkli gecmiyor daha yeni evliyim tanidiklar onceden anlatirdi anlatirdi demek istedigim yani gerdekden sonrasi guzzel oldugunu zevkli oldugunu, ama ben bu zevkin hic biseyini bilmiyorum desem bizim yatak odamiz esim icin guzel bi oda diyelim benim icinse berbat bisey onun icin yapmak gelmiyo kaciyorum bi kac kez anlatmaya calisiyorum ama nasil anlatmaliyim onuda bilmiyorum. ne yapmali ?

benimde 6 yıllık ilikim var gun gectıkce farklı bır insan özelliğini görüyorum tatile ihtiyacınız var bnce sadece ikinizin oldugu ask tazeleyebileceğinşz bir ortam yaratın derim

aevmediğiniz adamlarla evleniyosunuz sonra niye böyle oldu sevgi ask sonradan kazanılmaz ya seversin ya sevmezsin hatayı basta yapmıssın arkadasım 6 yılda sevemediğin adamı bundan sonra sevmen zor e illaki oda bunu hissediyordur

Çocuğu olan kişiler daha iyi bilirler ancak ben de şunu eklemek isterim çocuk yaparsanız o çocuk ne kadar huzurlu olabilir siz bile huzurlu değilken ... Sorunları başka şekilde çözün. Burada insanlar çok güzel yorumlar yapmış ama çocuk çözüm değil. Bu arada 6 yıldır tanıdığınızı söylemişsiniz ancak hiç tanıyamamışsınız demek ki.

1 oldu evliligimiz esimi 6 yildir tanirim ama 6 yil onceki insan farkli nisanliyken olan insan farkli evliyken olan insan farkli araniza yeni katildim cunku kimseye anlatamiyorum anlamazlar yada hatayi bende buluyorlar evlendikden sonra 2 3 ayi cok iyiydi aslinda basim kalabalikdi malum yeni gelin belki de ozamanda ayniydi esim beni hic dinlemez bi tartisma ciksa benim kullandigim kelimeleri bana farkli sekilde soyler tartismayi keser tabi benide susturur benim akrabalarimi ebisdemi cok dusurur kendini yuksekde anlatir insanlari sevmez kendi akrabalari dostlari haric herkez kotudur onun icin bana bakislari bazen cok sicak bazense bos gibi sanki benimle beni sevdigi icin degilde evlilik yasi geldigi icin karsisinda hazir ben varim da evlenmisiz gibi hisettiriyo iliskimiz cok bos aslinda su aralar cocuga takdi kafayi aslinda bende istiyorum biyandan cocukla ilgilenir onun davranislarini umursamamaya baslarim die cinsel iliskimiz aslinda basdan boyleydi bana hic istekLi gelmiyor hemen bitsin isini gorsun gibi. Direk neticeye gelelim gibi basladigini hisetmiyorum bu yuzden yuzum fazla gulmez bende bu aralar uzak duruyorum istemiyorum tavir yapiyorum insaallah anlar ama pekde anlamis gibi durmuyor acikcasi ne yapacami hic bilmiyorum koseye sikisdim aslinda anlatacak cok sey varda benim icim karismis durumda 1 yilda boyleysem ben ne yaparim ilerki zamanda..
Bu sartlar altinda sakin cocuk yapmayin sakinn

sorunlarınızı eşinizle açık açık konuşmanız lazım. erkekler tavır almaktan filan anlamaz. bi de bu akraba kıyaslamayı bırakması için ben senin akrabalarına atıp tutsam hoşuna gidermi gibi empatiler yaptırın. naçizane fikrim

Back
X