Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sartlar altinda sakin cocuk yapmayin sakinn1 oldu evliligimiz esimi 6 yildir tanirim ama 6 yil onceki insan farkli nisanliyken olan insan farkli evliyken olan insan farkli araniza yeni katildim cunku kimseye anlatamiyorum anlamazlar yada hatayi bende buluyorlar evlendikden sonra 2 3 ayi cok iyiydi aslinda basim kalabalikdi malum yeni gelin belki de ozamanda ayniydi esim beni hic dinlemez bi tartisma ciksa benim kullandigim kelimeleri bana farkli sekilde soyler tartismayi keser tabi benide susturur benim akrabalarimi ebisdemi cok dusurur kendini yuksekde anlatir insanlari sevmez kendi akrabalari dostlari haric herkez kotudur onun icin bana bakislari bazen cok sicak bazense bos gibi sanki benimle beni sevdigi icin degilde evlilik yasi geldigi icin karsisinda hazir ben varim da evlenmisiz gibi hisettiriyo iliskimiz cok bos aslinda su aralar cocuga takdi kafayi aslinda bende istiyorum biyandan cocukla ilgilenir onun davranislarini umursamamaya baslarim die cinsel iliskimiz aslinda basdan boyleydi bana hic istekLi gelmiyor hemen bitsin isini gorsun gibi. Direk neticeye gelelim gibi basladigini hisetmiyorum bu yuzden yuzum fazla gulmez bende bu aralar uzak duruyorum istemiyorum tavir yapiyorum insaallah anlar ama pekde anlamis gibi durmuyor acikcasi ne yapacami hic bilmiyorum koseye sikisdim aslinda anlatacak cok sey varda benim icim karismis durumda 1 yilda boyleysem ben ne yaparim ilerki zamanda..