1 yıllık evliyim ve

Doktorlar neye dayanarak işlev bozukluğu var dediler? Fizyolojik mi psikolojik mi?

Doktorlar neye dayanarak işlev bozukluğu var dediler? Fizyolojik mi psikolojik mi?
Bakırköyde cinsel terapi için psikiyatriden sevk alıyorsunuz. Psikolojik olarak işlev bozukluğumuz varmış. Dediğim gibi tedaviye devam edemediğimiz için devam ediyor

Başından sonuna kadar haklısınız

Cinsellikle ilgili bahanesi ailesi olan tek benimki değilmiş demekki

Yaa bu adam neresinden tutsan elinde kalıyor.niye 10 senedir bu herifi itekleye itekleye bu günlere geldiniz cidden çok ilginç.aklınızdan zorunuz mu vardı? Doğru dürüst iletişim yok, romantiklik yok, cinsel istek yok.başkasını bulamam diye mi çok korktunuz?

Bu erkeklere yavru ceylan, yüreği pır por atan serçe, dokunsan kırılacak vazo muamelesini hiç anlamıyorum, başlarım depresyonuna , başlarım kırılmasına, incilmesine. Koskoca adam bunlar, yetişkin , akıl sağlığı yerinde , çalışan insanlar.
Ben bu adamı değiştiririm , iyileştiririm mantığı ile hareketten siz zararlı çıkarsınız.
Sizinle sevişmek istemeyen, kendinde herhangi bir sorun görmeyen adamlarla zorla cinsel ilşkiye girme çabanıza anlam veremiyorum. İstemiyor işte , zorla mı yapacaksınız.
Adam tedavi falan olmak istemiyor, sizin devam etmesi gerektiğini düşünmenizin bir önemi yok, karşınızdaki anasınıfında arkadaşına vurduğu için doktora götürdüğünüz oğlunuz değil, kendi kararları alan ve bunlar konusunda son derece net olan yetişkin bir adam. O adamla evli olmanız, onun hakkında karar verme yetisini size kazandırmıyor.
Bir de doktor doktor dolaşmışsınız, siz de hiç mi kendine saygı , özbilinç , gerçeği görme yetisi yok? Olmadı adama tecavüz edin de tam olsun.
Sakın bana seviyorum , kocam da kocam, yuva kolay kurulmuyor demeyin. Adam sizi sevmiyor, adam sizi kadın olarak, cinsel yönden çekici bulmuyor, yuva dediğinde sevişme olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…