1 yıllık ilişkide elde 0 sorunsalı

06lala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
112
5
98
Ankara
Kızlar geçen sene üniversitede çok iyi bi erkekle tanıştım diğer erkeklere hiç benzemiyordu bana asla diğer erkekler gibi yaklaşmadı niyetini belli etti ama bilirsiniz işte öyle yakın davranmadı el kol şakaları yanağımı sıkmaya çalışma gibi hareketleri yoktu gayet efendi görünüyordu bende ona güvendim sıkıntı benden önce 4 yıllık bi ilişkisinin olmasıydı ya unutamamışsa diyordum çünkü lise aklıyla bile evlenmeyi düşündüğünü yüzük taktıklarını ve ailelerin tanıştığını anlatmıştı bana bi faciayla bitmiş gerçi kızın aldatmasıyla...çok düşündüm ama zaman geçtikçe onun bu dürüst tavırlarından etkilenmeye başladım yaz tatillerinde sabaha kadar kameradan konuşmalar falan en sonunda çıktık...sonra birden değişti o beni asla üzmeyen kırmayan çocuk bi anda sorunlarım var demeye başladı her buluşmamızı ben ayarlar oldum ben onun ayağına gittim ve doğru söylediğine eminim zor zamanlarında yanında olmaya çalıştım ama bu beni yavaştan tüketmeye başladı telefon kullanmayı sevmediğini ilk başta söylemişti ama çıkmadan önceki o sabaha kadar konuşmalar çıktıktan sonra günde bir yada iki mesaja düştü dışarı çıkarken arkadaşlarımla onu arayıp sende gelsene demeyi düşünürken hiç bi zaman telefonlarım açılmadı ve birden yok olmaya başladı telefonla ona ulaşamayınca evine gittim ve 3 gündür eve uğramadığını söyledi arkadaşları gelince oturup konuştuk tamam dedim bi sorunun varsa ben burdayım anlat bana geçiştirdi sonra bu kaçışlar artmaya başladı en kötüsüde biri sevgililer gününe denk geldi bigün öncesi bana süpriz yapacağını söyleyen çocuk o gün ortadan kayboldu ben hazırlanmış bi umutla bütün gün onu bekledim ve altından başka bi sorun çıktı çoğu arkadaşım seni aldatıyo demeye başladı öyle olmadığını biliyorum beni sevdiğini gözlerinden bana dokunuşundan anlıyorum ama fazla geldi herşey şu an hayatımda ama ayrı gibiyiz eskiden meraktan delirir bi sürü mesaj atardım artık içimden gelmiyo seviyorum yinede ama mantıklı düşünmeye çalışıyorum acaba onu tamamen hayatımdan uzaklaştırıp belki daha az sevebileceğim ama daha çok mutlu olabileceğim bi ilişkiye mi başlasam?

Bir ilişkiye başlamayı bence düşünme çünkü ne kadar mutlu olmak için baştan kriterler koysakta sevdikten sonra hepsi sözde, akılda kalıyor.. Erkek arkadaşının gerçekten sorunları olup bunu sana istemeden de yansıtabilir ama dediğin kadar seviyorsa illa ki bir haber verir senin onun için ne kadar endişelendiğini bildiği halde senden bu kadar uzaklaşıp seni habersiz bırakması merak uyandırdı benden doğrusu.. Bence biraz zamana bırak mantıklı düşünmeye devam et. Biterse biter zaten düzelirse de düzelir, kaderin önüne geçilmiyor gerçekten sadece oluruna bırak bir süre kendini üzmemeye başka şeylerle ilgilenmeye çalış. Umarım mutlu olursun ve yine de her şeyi kendin bilirsin..

Ben anlayamadım niye birdenbire değiştiğini. Aldattığına ihtimal vermiyosunuz, acaba aklı eski sevgilisine kaymış olabilir mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim cevabın için :) amacım zaten hop diye bi ilişkiye başlamak değil kast ettiğim şey onu hayatımdan çıkarmak...sonra elbet birileri olucak kendime belirli bi süre tanıyıp sevebileceğim birini bulup birazda mantık ilişkisi yürütme düşüncesi...belki bi daha birini bu kadar çok sevmem ama en azından benimle ilgilenen bi sevgilim olur yani...İlgisizlik bizim aramızdaki en büyük sorundu dediğim gibi hep sabretmeye çalıştım bencillik yapıyorum dedim onun daha önemli sorunları var dedim ama insan sevgilisini gece 11 de durağa bırakır en azından yanlız başına sokakta yürütmez değil mi? Bunun gibi çok fazla şey var 1 senedir yurdumun adresini bilmemesi yada en kötü zamanımda yanımda olmaması...Yanımda olan arkadaşlarımı kıskanıp onlara daha çok değer veriyorsun demesi...Bende içinde olduğum durumu hiç çözemedim açıkçası.Şu an uğraşacak farklı sorunlarım var bende mesaj atmayı kestim en önemlisi de artık içimden gelmiyor.Dediğin gibi kendime zaman vericem ama bunun sonu ne olur bilemiyorum

Az çok yaşadığım sorun ama bu derece değil.. Gecenin 11inde el dahi olsan bırakmalı kaldı ki sevgilisisin.. Ama erkeklerin hepsi tam bir öküz ve gerçekten çözmek anlamak imkansız.. En iyisini yaparsın zaman vermekle kendine ve içinden gelmemesi kendin için iyi bir şey çünkü kendini mesaj atmamak için zorlamayı çok iyi biliyorum ve çok kötü bir his :) İnşallah istediğin şey olur sevgilin değerini bilip ilgi gösterir veya tamamen biter mutlu olursun umarım :)

Umarım çok teşekkür ederim :)

aldattıgı kızın intikamına büründürmüş acaba kendiniki...
başlarda ilgili seni elde edincede umursmamalar...
bence sizde umursamayın. hatta etrafınıza bakın... yeni ilişkiye yelken acın

cnm hıc arama sorma zaten... kendini gerı cek.. zamana bırak ama o bişi yapmıorsa sen hıc yapma.. o senın pesınden gelrse sen yuz vermessn , gelmesse eyvallah dersn..

aldattıgı kızın intikamına büründürmüş acaba kendiniki...
başlarda ilgili seni elde edincede umursmamalar...
bence sizde umursamayın. hatta etrafınıza bakın... yeni ilişkiye yelken acın

Benim en uzun ilişkim buydu insan bu kadar emek verince üzülüyo tabi ama haklısınız :)

cnm hıc arama sorma zaten... kendini gerı cek.. zamana bırak ama o bişi yapmıorsa sen hıc yapma.. o senın pesınden gelrse sen yuz vermessn , gelmesse eyvallah dersn..

Sanırım öyle yapıcam :) rahatladım gerçekten buraya yazınca teşekkürler cevabın için :)

Çivi çiviyi her zaman sökmez...Sırf hayatınızda birisi olsun diye saçma sapan bi ilişkiye yelken açmayın.Kendinizi avutmaya çalışırken karşınızdaki insanı aldatmış olursunuz ki, bu hiç hoş olmaz.Erkekler düz mantıktır. Eğer aramıyorsa, bu sıkıntısına dahil etmek istemediğinden değil, aramak istemediğindendir .Bunu biliyorum
Önceki ilişkisini özlüyor olabilir , önceki ilişkisinde yaşamış olduğu korkuları engelliyor olabilir. Ama dikkatli olmanızda ve ağırdan almanızda fayda var. Ben derim ki ; bi oturup konuşun.Eteğinizdeki taşları dökün birbirinize...Ya tamamdır, ya devam... Düşünmekten kurtulun hiç değilse

O kadar çok uğraşmışsın ki tüm iyiniyetinle..
BUndan sonrası için bir şey yapma boşver ne istiyorsa o gelsin bir affettirsin kendini
ha affettirmeyecekse de kendisi bilir sen kendi hayatına bak bundan sonra yoksa üzülürsün çok
İnşallah gönllüne göre de güzel bir ilişkin de olur

Nasıl sorunları var orayı anlamadım

Nasıl sorunları var orayı anlamadım

Ailevi daha çok babasıyla alakalı maddi sorunları da vardı onun dışında mesela sevgililer gününde ailesinin onu başka bi kızla sözlendirmeyi düşünüklerini öğrenmiş aile içinden bi kız vs

Çok denedim konuşmayı ama her seferinde ben seni seviyorum biraz daha dişini sık herşey düzelicek bende mükemmel değilim ama böyleyim işte etrafındaki ilişkilere bak çoğu vıcık vıcık ve sahte böyle mi olalım diyodu üstüne gidincede ben buyum beni değiştirmeye çalışma demeye başladı sorun onu böyle tanımamamdı işte sonradan haklısın deniyorum diyip kestirip atıyodu

İnşallah çok teşekkür ederim :) bende sevmem sevmem en sorunlusuna aşık oldum çoğumuz böyleyiz galiba

Elinden geleni yapmışsın . Daha fazla napabilirsin ki karşındaki insan böyle davrandıkça kendini mutsuz etme ayır yolları .

E o sevdiği olduğunu söyleyememiş mi? Eğer sizi bildiği halde erkek arkadaşınızı başkasına vermeye çalışıyolarsa (normalde kız verilir) o aileden size hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…