- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
- Konu Sahibi Sevilayerdogan
Bugun başladık inşallah tedaviye daha önce 1 dış gebelik 2 düşük yaşadım hepsi doğal yollarla oldu ama beni bıraktılar inşallah bukez kucağıma almayı nasip eder 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nerede yaptırıyorsunuz benimkine sebepsiz infertile diyorlar sorun yoksa neden olmuyor bunu çok kafama takıyorumBenim de 2 başarısız aşılamam var. hiç hamile kalamadım maalesef. Ben de ilk tüp bebek denememe 9 ocakta başladım.
Siz nerede yaptırıyorsunuz benimkine sebepsiz infertile diyorlar sorun yoksa neden olmuyor bunu çok kafama takıyorumBenim de 2 başarısız aşılamam var. hiç hamile kalamadım maalesef. Ben de ilk tüp bebek denememe 9 ocakta başladım.
Benim de sebepsiz infertilite canım. Fırat Üniv. De yaptırıyorumSiz nerede yaptırıyorsunuz benimkine sebepsiz infertile diyorlar sorun yoksa neden olmuyor bunu çok kafama takıyorum
Hoşgeldin canım. Kaçıncı günün. Benim 6. Günüm tedavide. Dün kontrolüm vardı yarın da gel dedilermerhabalar bende yeni katıldım aranıza. bugun kontrolüm vardı doktor tekrar iğneye devam etmem gerektiğini ve perşembe günü kontrole gelmem gerektiğini söyledi.
Ben de perşembe başladım canım. Sana ne ilaç verdiler. Benim Gonal f, merional yumurta büyütücü, cetrotide çatlatmayı önleyici iğne. Vitamin de diofol kullanıyorum.hoşbuldum :) 8ocakçarşamba günü başladım. bugün kontrole gittim. perşembe tekrar çağırdı.
Ben de yarın kontrole gideceğim. Kaç yumurta oluşmuş sordun mu? Yarın soracağım söylerlerseperşembe kontrole çağırdı tekrar bakalım hayırlısı
hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. benimde şuan 8 kalmış. 14 adet toplandı. 12si sağlıklıydı. hayırlısı bakalım.10 ocakta başladım çok şükür 23.30da çatlama iğnemi yaptım pazartesi yumurta toplama yapılacak inşallah hepimize hayırlı sonuçlar olur