10.10.2020de tüp bebeğe başlayan var mı

Sevilayerdogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
217
197
33
Bugun başladık inşallah tedaviye daha önce 1 dış gebelik 2 düşük yaşadım hepsi doğal yollarla oldu ama beni bıraktılar inşallah bukez kucağıma almayı nasip eder 🙏🙏🙏

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Bende 1 dış gebelik yaşadım. 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım malesef hepsi negatif şimdi tekrardan tüp bebek için bi yola çıktık rapor çıkartıp başlayacagım bende Allah izin verirse.. Doktor bize normal yolla hamile kalamazsın dedi eşiminin sperm hareketsizliğinden dolayı. Acaba bu konuda bilgin var mı doktor hareketsizliğe hiç bir çare yok dedi ama muhakkak vardır bi çözümü değil mi dünden beri moralim bozuk. Birde sen tüp bebek tedavini nerede oluyorsun?

Ankarada canım gurur Polat yapacak benım bir arkadasımın esindede o tarz bir sıkıntı vardı ama tedavi oldular 1 kızları var inşallah sanada bir çare olur tez zamanda sende olmayan herkes kavuşur

10 ocakta başladım çok şükür 23.30da çatlama iğnemi yaptım pazartesi yumurta toplama yapılacak inşallah hepimize hayırlı sonuçlar olur

10 ocakta başladım çok şükür 23.30da çatlama iğnemi yaptım pazartesi yumurta toplama yapılacak inşallah hepimize hayırlı sonuçlar olur
hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. benimde şuan 8 kalmış. 14 adet toplandı. 12si sağlıklıydı. hayırlısı bakalım.

Back
X