10.10.2020de tüp bebeğe başlayan var mı

merhaba kızlar bende 23 ocakta transfer oldum yarın 12. gunum yanı beta hcg yaptrcam ama cok korkuyorum hıc bır belırtı yok ılk tup bebek denemem :( Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah cok zor surec

merhaba kızlar bende 23 ocakta transfer oldum yarın 12. gunum yanı beta hcg yaptrcam ama cok korkuyorum hıc bır belırtı yok ılk tup bebek denemem :( Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah cok zor surec
Canım öncelikle hayırlısı olsun banada 25indr transfer yapıldı hiç bir belirti yok inşallah hayırlı haberleri alırız benimde yarın günüm

ılk tup bebek deneyımınmı evet aslında bugünde verılse çıkar, ama 12. gun dedı doktor ve ondan oncesınde yapmak ıstemıyorum korkuyorum:( sonucu bızede bıldır olurmu,bırde sana kaçıncı gun embrıyosu transfer edıldı kalıtesı neydı 1 tanemı konuldu

ılk tup bebek deneyımınmı evet aslında bugünde verılse çıkar, ama 12. gun dedı doktor ve ondan oncesınde yapmak ıstemıyorum korkuyorum:KK43: sonucu bızede bıldır olurmu,bırde sana kaçıncı gun embrıyosu transfer edıldı kalıtesı neydı 1 tanemı konuldu
canım 5.gün embry. 1tane transfer oldu. 4ü donduruldu. doktorum 3şubatta kan ver dedi. 10güne tekabül ediyor işte.

Back
X