- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
- Konu Sahibi Sevilayerdogan
İyim canım çok şukur ama evde çok sıkılıyorum ya sen nasılsın herşey yolundadır inşallahSevilayerdogan merhaba canm nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyim canım çok şukur ama evde çok sıkılıyorum ya sen nasılsın herşey yolundadır inşallahSevilayerdogan merhaba canm nasılsın?
çok şükür canm şimdiilik bir sıkıntı yok inşallah ama belirtide yokİyim canım çok şukur ama evde çok sıkılıyorum ya sen nasılsın herşey yolundadır inşallah
Yok canım ya bende de bişey yokçok şükür canm şimdiilik bir sıkıntı yok inşallah ama belirtide yoksende var mı?
Yok canım ya bende de bişey yok
günaydın canm evet bugun inşallah.Merhaba canım iyi akşamlar yarını değil mi senin sonuc günün
Günaydın canım inşallah çok güzel haberlerle döneceksin evine ultrasonada girecem mi kan mı vereceksin sadecegünaydın canm evet bugun inşallah.
canm kan ver dedi doktorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberler alalım. akşam sonucu alırım muhakkak yazcam sana inşallah.Günaydın canım inşallah çok güzel haberlerle döneceksin evine ultrasonada girecem mi kan mı vereceksin sadece
benle aynı gün transferin ama ben bugun tahlil vercemmerhaba kızlar bende 23 ocakta transfer oldum yarın 12. gunum yanı beta hcg yaptrcam ama cok korkuyorum hıc bır belırtı yok ılk tup bebek denememAllahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah cok zor surec
Canım öncelikle hayırlısı olsun banada 25indr transfer yapıldı hiç bir belirti yok inşallah hayırlı haberleri alırız benimde yarın günümmerhaba kızlar bende 23 ocakta transfer oldum yarın 12. gunum yanı beta hcg yaptrcam ama cok korkuyorum hıc bır belırtı yok ılk tup bebek denememAllahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah cok zor surec
İnşallah güzel haberler vereceksin canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah yaz mutlaka inan çok merak ediyorumcanm kan ver dedi doktorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberler alalım. akşam sonucu alırım muhakkak yazcam sana inşallah.
inşallah canm bekleyen herkes güzel haberler alsın içinde de bizİnşallah güzel haberler vereceksin canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah yaz mutlaka inan çok merak ediyorum
acaba ultrasonda gorunurmu ?benle aynı gün transferin ama ben bugun tahlil vercem
ınsallah ya cok korkuyorum senın kaçıncı gun embrıyosu kalıte neydı kac tane konulduCanım öncelikle hayırlısı olsun banada 25indr transfer yapıldı hiç bir belirti yok inşallah hayırlı haberleri alırız benimde yarın günüm
canım 5.gün embry. 1tane transfer oldu. 4ü donduruldu. doktorum 3şubatta kan ver dedi. 10güne tekabül ediyor işte.ılk tup bebek deneyımınmı evet aslında bugünde verılse çıkar, ama 12. gun dedı doktor ve ondan oncesınde yapmak ıstemıyorum korkuyorumsonucu bızede bıldır olurmu,bırde sana kaçıncı gun embrıyosu transfer edıldı kalıtesı neydı 1 tanemı konuldu
inan bilmiyorum ama önce kan ver benceacaba ultrasonda gorunurmu ?
evet kan vercem zaten ama hanı gıtmısken kan çıkana kadar ultrasondada baktırırım dıye duşunduminan bilmiyorum ama önce kan ver bence