Ben de 10 haftalığım, 8. haftaya kadar çok kustum ve 2 kilo vermiştim ama son 10 gündür falan bulantılarım azaldı. Bir de maalesef düşük tehlikem var, yaklaşık 20 gündür evdeyim, genelde yatıyorum, sanırım bu da etkiledi, verdiğim 2 kiloyu geri almışım.
Ama ilk 3 ayda kilo almamak normal dedi doktorum da.
ınşallah hepimiz hem sağlıkla hem de kilo olayını abartmadan tamamlarız bu süreci.
hiç almadım aksine 6 kilo verdim çünkü çok rahatsız geçirdim serumla vitaminle 15 haftalık olana dek rahatsız yattım onun için anormal bi şekilde kilo kaybettim
valla kızlar en iyi durumda olna benim sanırım. 84 kilo ile hamile kaldım bugün itibariyle 21 haftalık erkek bekleyen bir hamişim.toplamda 5 kilo verdim evt verdim hala kilo almadım. ve bebek şükür çok iyi kilosu büyümesi herşeyi.hep doğal beslendim pek ilaç kullanmadım hatta folic asit bile.sadece elevit kullandım.ama çok iştahsızım kusmalarım oluyordu 12. haftalarda ondan almadım sanırım.doktor artık her ay 1 kilo al dedi. 4 kilo yapar. inş. doğumu 4 kilo alarak bitiririm...
şuan 13 haftalığım ve hiç kilo almadım umarım az kilo alırım:Saruboceq: çünkü ilk hamileliğimde 26kilo almıştım geri vermek zor oldu hatta ilk doğumumdan hatıra 9kilo fazlalığım hala duruyor
bende yarın 13 haftamı tamamlıcam kusmadım bulantı yaşamadım şükür ama 3 kilo verdim tek derdim göğüslerim çok şiştiler arası pişik oldu ama hala 52 kiloyum şüküür
Bende 15 Haftalik hamileyim 1.5 kilo aldim
Dokdorum zaten ilk 3. ay kilo almamam gerekdigini alirsamda en fazla 1 kilo civarinin normal oldugunu söylemisdi .. ilerleyen aylarda en fazla 2.ser kilo almam normal olurmus ..
Bende şu an 10+6 haftalık hamileyim. şu ana kadar hiç kilo almadım. bulantı kusma hiç bişi yok. doktorum 76 kilo olduğum için ilk 5 ay kilo almaman lazım dedi. sonrasında zaten 8 kilo alacaksın dedi. bende ısrarla kilo almamaya çalışıyorum. 9 ay hiç almasak doğumdan sonrada 10 kilo versek ne güzel olur dimi
15 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım. bende herkese soruyordum sankı hemen cabuk cabuk kılo alıcakmısım gıbı gelmıstı zaten bırsey yıyemıyorum kı nasıl alıcam kıloyu:) ama şükür sağlıklıyız. besleyıcı seyler yemeye calısıyorum
11. haftadayız.. öğrendiğimden beri(yani yaklaşık 1buçuk aydan beri) 2-3 kilo verdim. doğru düzgün yiyemiyorum ki.. inşallah geçer bu durum da, iştahım düzelir. bu arada hamile kaldığımda56 idim, şimdi 53-54 arası değişiyo işte..