10 -11 haftalık hamilelikte kaç kilo aldınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi panikatak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
54 kiloyla gebe kaldım Boyum
1.70 6haftalikhamileyim 3kg aldım zayıf oldumdan Dr 20kg çıkarsın dedi birde ikiz olma ihtimali varben 40 kg alıp 94kg ile doğururum diyorum :)

ben 14. haftamdayım ve 1 kg aldım
kızlar yürüyüşleri abartmayın doktorlar uyarıyo bir süreden sonra bebeklere kan akışı azalıyor
ben tehlikeli bir gebelik geçiriyorum sürekl yatmam gerekkiyor evdeyim ve hiçbir iş yapmıyorum
tek çözüm az yiyip sık yemek ve ekmek olabildiğince az yemek

Bende sürekli yatıyorum tüp bebekle gebe kaldımdan dolayı

kızlar kılo almamak ıcın ekmek,hamur ıslerı,tatlılar,makarna,pılav vb yıyeceklerden kacınmanız lazım.dr ılk olarak bu konuda uyardı cunku bu yıyecekler sızın kılo almanızı saglıyor bebısın degıl....ben yememege dıkkat edıyorum canım ısterse tadımlık.haftada 1 kez tadımlık.

Son düzenleme:
hamur işi faln hiç yiyemedim canım lokma istiyor ama dr kızartma zararlı diyr

hamur işi faln hiç yiyemedim canım lokma istiyor ama dr kızartma zararlı diyr

o kadar de değil ya ben deli oluodum o dışarda burmalar satılıyoya eşim geçen gün temiz bi yer bulmuş hem onlardan hem lokma getirmiş bayıla bayıla yedim ve bitti bi daha kimbilir ne zaman yeriim

o kadarda sıkma kendini ye arada

slm bende yazım kılomu ben 58 ıle hamıle kaldım 3 ayda 3 kılo verdım 55e dustum sımdı 23 haftalık hamıleyım 60.700gr olmusum:)))

71 ile başladımm:))) hamilelikten önce oburmuşum sanırımm şimdi 68 oldumm ben de tam tersim

ben de 10 hafta 2 günlük hamileyim.3 kilo falan verdim...yeemk görmek bile istemiyorum....anormal bir durum mu bu?

merhaba, henüz 4 haftalık 6 günlük hamileyim. ama kaçla hamile kaldığımı hesaplayamıyorum. kilom normal tarı da 51 hassas tartı da 52 civarıydı aylardır. hamiel kaldığımı öğrenmeden 3 gün önce tok karınla hassas tartı da 49,8 çıktım ve çok şaşırdım. hala da 50 görünüyorum. hamilelik sebebiyle kilo verdim desem henüz ne bulantı var ne kusma.
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yediklerime çok dikkat ediyorum. geceleri asla yemiyorum. ileride oluşacak bir kabızlığa karşı kayısı atıyorum arada ağzıma. bol bol su içiyorum. kızartma, hazır yemek, asitli ve şekerli içecekler, tatlı tamamı bir haftadır hayatımda yok :)

Ben 12 haftalık hamileyim. Daha önce düşük yaptım, doktorum ilk üç ay dinlen dedi. ılk gebeliğin kötü tecrübeside olunca korkudan hiç hareket etmedim. Çokta yemedim ama hamilelikten önce ben hergün spora gidiyordum. Sporu bırakıp hareketsiz bir yaşama geçmenin etkisiyle 1,5kg aldım. Ama artık yürüyüş yapıyorum düzenli olarak. Birde yüzüyorum. Artık normal seyrinde ilerlerim diye düşünüyorum

mrb kızlar ben şu an 25 haftalık hamileyim şu ana kadar 4,5 kilo aldım. ilk üç ay sadece bir kilo aldım. ondan sonraki her ay bir ya da bir buçuk arası aldım. doktor herşeyin çok normal olduğunu söylüyor. eski halime dönebilmem için 11 kilo ile falan bitirmemi söyledi.

5 desem korkarmısınız

ben o dönemde klo vermiştim kıslar 2 kilo gibi bir kaybım olmuştu .ilk aylara çok fazla almamaya özen gösterin çünkü başlarda alınan kilolar bebeğe değil size . sadece bebeğe faydalı besinleri yemeye özen gösterin. ekmek ve makarnadan uzak durun.ben bol süt ve ceviz gibi bebeğe faydalı besinleri çok tükettim ama ona rağmen kilo almadım. zaten canımda çok yağlı yemekler yemek istemedi. şimd ise 31 haftalık hamileyim ve 7 kilo aldım .yani aslında 9 kilo ama 2 kilo verdim 9 kilo aldım .toplamı 7 yapıyor. ama bu 7 kilonun 2 kg su bebişim . e bi 2 kiloda onun suyu yağı tuzu vs olsa :kedi:3 kiloa da ben almışım opuyorumnanaktan

ben o dönemde kilo vermiştim kıslar 2 kilo gibi bir kaybım olmuştu .ilk aylara çok fazla almamaya özen gösterin çünkü başlarda alınan kilolar bebeğe değil size . sadece bebeğe faydalı besinleri yemeye özen gösterin. ekmek ve makarnadan uzak durun.ben bol süt ve ceviz gibi bebeğe faydalı besinleri çok tükettim ama ona rağmen kilo almadım. zaten canımda çok yağlı yemekler yemek istemedi. şimd ise 31 haftalık hamileyim ve 7 kilo aldım .yani aslında 9 kilo ama 2 kilo verdim 9 kilo aldım .toplamı 7 yapıyor. ama bu 7 kilonun 2 kg su bebişim . e bi 2 kiloda onun suyu yağı tuzu vs olsa :kedi:3 kiloa da ben almışım opuyorumnanaktan

Ben sigarayı bıraktığım için 12. haftada 4 kilo almıştım.Ama şükürler olsun o hızla ilerlemedim

5 desem korkarmısınız

OOO az bile sekerim azcik bak kendine iyi besle benim kucuk sevgi pitircigimi :)
masallah tosunumuza
kiz olcak gulay he icime ole doguyor senin gibi kalbide kisiligide goruntusede guzel mi guzel olacak
(hos ben hangi cinsiyeti icimden gecirirsem tersi cikiyor)

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…