Klasik regl belirtileri; hafif göğüs ağrısı, alt karın ağrısı , bel ağrısı …Hangı belırtılerın var
Bi tedavisi var mi ne yapmayı düşünüyorsunuzBenim progesteron da baktılar bugün ; adetin 22. Günü. 9 çıktı. Sanırım çok sağlıklı bir
Yumurtlama göstergesi değil.
Femara muhtemelen bir dahaki kontrol adetin 3. Günü ..Bi tedavisi var mi ne yapmayı düşünüyorsunuz
Doktor da erken demiş belki hiç gerek kalmaz hakkınızda hayırlısı olsun inşallahFemara muhtemelen bir dahaki kontrol adetin 3. Günü ..
Bende düşünüyorum acabq progestanım mı dusuk dıyeBenim progesteron da baktılar bugün ; adetin 22. Günü. 9 çıktı. Sanırım çok sağlıklı bir
Yumurtlama göstergesi değil.
Yaa hangı test kullandın banada sankı cıkardı gıbı gelıyor ama yınede adete kadar ümidi yitırmemek lazımBende kaset test yaptım bugun negatif...adete 3 gün var olsa çıkardı heralde değil mi
Artı Med di sanırım...belim çok kötü agriyor bugün ..bir iki güne adet olurum heralde...neyse nasip değilmiş bu ay ... hayırlısıYaa hangı test kullandın banada sankı cıkardı gıbı gelıyor ama yınede adete kadar ümidi yitırmemek lazım
Mumkun canım testın belırgın sılık cızgımı yıne tekrarlamakta fayda var saglıkla alın kucagınıza testinini atarmısınızöncelikle merhaba ben yeni üye oldum başlığı görünce dayanamadım :) 1 senedir uygulama ile hamile kalmaya çalıştım olmadı bu ay ovülasyon testi yaptım ilk defa ve değerlendirdim günleri 10 Şubat çatlama günüydü sat 19 Ocak düzensiz regl oluyorum o yüzden yumurtlama da geç oldu. 20 ve 21 i test yaptım ilk 5 dk da silik çizgi çıktı belli olması mümkün mü ? Belirti olarak göğüs ağrısı var pazartesi gününden beri balon gibi şişiyor tekrar iniyor dalgalı şuan
İnşallah rabbim cümlemizin kucağını doldursun testleri attımMumkun canım testın belırgın sılık cızgımı yıne tekrarlamakta fayda var saglıkla alın kucagınıza testinini atarmısınız
Bence var gibi görünüyorKoyu pembe 20sinde yaptığım açık pembe 21nde yaptığım sabak ilk idrarla 5 dk içinde çıkanlar
Var gibi hayırlı olsunKoyu pembe 20sinde yaptığım açık pembe 21nde yaptığım sabak ilk idrarla 5 dk içinde çıkanlar
Yaa inşallah pazartesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah hayırlı sonuç alırım :) kimyasal olmasından biraz korkuyorumBence var gibi görünüyor
Var canım hayırlı olsun gayette belırgınlerKoyu pembe 20sinde yaptığım açık pembe 21nde yaptığım sabak ilk idrarla 5 dk içinde çıkanlar
Korkmayın korkmayın,sakin olun silik çizgi görmüşsünüz,yeni bir gebelik olabilir hayırlısı olsun inşallahYaa inşallah pazartesi kan vermeyi düşünüyorum inşallah hayırlı sonuç alırım :) kimyasal olmasından biraz korkuyorum
Korkmayın korkmayın,sakin olun silik çizgi görmüşsünüz,yeni bir gebelik olabilir hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?