10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Benim progesteron da baktılar bugün ; adetin 22. Günü. 9 çıktı. Sanırım çok sağlıklı bir
Yumurtlama göstergesi değil.

öncelikle merhaba ben yeni üye oldum başlığı görünce dayanamadım :) 1 senedir uygulama ile hamile kalmaya çalıştım olmadı bu ay ovülasyon testi yaptım ilk defa ve değerlendirdim günleri 10 Şubat çatlama günüydü sat 19 Ocak düzensiz regl oluyorum o yüzden yumurtlama da geç oldu. 20 ve 21 i test yaptım ilk 5 dk da silik çizgi çıktı belli olması mümkün mü ? Belirti olarak göğüs ağrısı var pazartesi gününden beri balon gibi şişiyor tekrar iniyor dalgalı şuan

Mumkun canım testın belırgın sılık cızgımı yıne tekrarlamakta fayda var saglıkla alın kucagınıza testinini atarmısınız

Koyu pembe 20sinde yaptığım açık pembe 21nde yaptığım sabak ilk idrarla 5 dk içinde çıkanlar

Eklentiler

• IMG_3858.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_3867.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 51
Korkmayın korkmayın,sakin olun silik çizgi görmüşsünüz,yeni bir gebelik olabilir hayırlısı olsun inşallah
inşallah çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı bekleyip görücez. İlk defa bi erken gebelik testinde çizgi gördüm hep bembeyaz çıkardı. Sabah kaset testte çıkar mı yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…