Çıkar bence zaten artık kaset testlerde o kadar hassaslastıkı gebelık yokken bıle cızgı cıkartabılıyorinşallah çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı bekleyip görücez. İlk defa bi erken gebelik testinde çizgi gördüm hep bembeyaz çıkardı. Sabah kaset testte çıkar mı yapsam
Doğru olabilir yarın bide onu deneyim bakalım ne çıkacakÇıkar bence zaten artık kaset testlerde o kadar hassaslastıkı gebelık yokken bıle cızgı cıkartabılıyor
Kaset testlerin hcg algısı daha yüksek sanırım erken gebelik testlerine göre o yüzden bilemiyoruminşallah çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı bekleyip görücez. İlk defa bi erken gebelik testinde çizgi gördüm hep bembeyaz çıkardı. Sabah kaset testte çıkar mı yapsam
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı vakitte hayırlı haberlereKaset testlerin hcg algısı daha yüksek sanırım erken gebelik testlerine göre o yüzden bilemiyorumBekleyin pazartesiyi en güzeli kan umarım güzel haberinizi yazarsınız
Erken gebelik denediniz miBen elendim
Hayır ama bu markada hassas diye biliyorum silikte olsa birsey çıkardı heraldeErken gebelik denediniz mi
hangi markaHayır ama bu markada hassas diye biliyorum silikte olsa birsey çıkardı heralde
Laboquickhangi marka
Bazen çıkarmayabiliyor kaset testler erken gebelik testleri daha hassasHayır ama bu markada hassas diye biliyorum silikte olsa birsey çıkardı heralde
Olabilir bendeki erken testte duyarlılık 25 gosteriyor laboquick 20Bazen çıkarmayabiliyor kaset testler erken gebelik testleri daha hassas
Allah gönlünüze göre versin inşallah pozitifi görürsünüzOlabilir bendeki erken testte duyarlılık 25 gosteriyor laboquick 20
Teşekkür ederim yorumunuz için.aslinda en başından beri olumsuz hissediyordum.birkac gündür regl belirtilerim de başladı ama insan yinede umut ediyorAllah gönlünüze göre versin inşallah pozitifi görürsünüz
Benimde olmadı sağlık olsun önümüzdeki ay inşallahKizlar ben elendim bu ay sabah reglm geldi 3 gun erken geldi stresten sanirimonumuzdeki ay insallah
Bir senedir bende çok bekledim hep belirti aradım sonu hüsran bi sene sonra pozitif gördüm ama ondada varmı yok mu kan vermeden emin olamıyorum. Yinede regliniz geçene kadar bekleyin belki geç yumurtlama olmuştur her zaman bi ümit vardırTeşekkür ederim yorumunuz için.aslinda en başından beri olumsuz hissediyordum.birkac gündür regl belirtilerim de başladı ama insan yinede umut ediyor
İnşallah sağlıcakla kavuşursunuzBir senedir bende çok bekledim hep belirti aradım sonu hüsran bi sene sonra pozitif gördüm ama ondada varmı yok mu kan vermeden emin olamıyorum. Yinede regliniz geçene kadar bekleyin belki geç yumurtlama olmuştur her zaman bi ümit vardır
Test yaptınız mıBenimde bata 2 gün kaldı herhangi bi belirti yok birkaç gün önce gosuslerim çok hassasdi dokununca açıyordu o da geçti ve bugün grip öksürük hapşırık tiksirik olmuşum hafiften baş ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?