Canım bırde bu kımyasal gebelıgın nedenı nedir acaba neden düşük oluyor doktorun birsey dedımıKanamam çok olmuştu canım ağrı pek yaşamadım ama çok kan kaybettim betam sıfırlanana kadar takip edildi sonrada dolikasit b 12 vitamini olan bir takviye verdi doktor üç aydır bekliyorum inşallah güEl haberler alırız
Canım bırde bu kımyasal gebelıgın nedenı nedir acaba neden düşük oluyor doktorun birsey dedımıKanamam çok olmuştu canım ağrı pek yaşamadım ama çok kan kaybettim betam sıfırlanana kadar takip edildi sonrada dolikasit b 12 vitamini olan bir takviye verdi doktor üç aydır bekliyorum inşallah güEl haberler alırız
Bana kromozomsal bir problem olduğunu sağlıksız bebek olduğu için vücudumun attığını söyledi doktor canım tek bildiğim duyduğum bu birçk sebebi varmış okudukça öğrendim bendeCanım bırde bu kımyasal gebelıgın nedenı nedir acaba neden düşük oluyor doktorun birsey dedımı
Testle takip ederken fark ettim ama kanamam oldu ikikez sonra doktora gittik hemen ama bir haftada düştü betam sıfırlandı canımCanım senı. Kımyasal gebelık gecirdıgın ne zmn bellı oldu kanama gelıncemı anladın yoksa benımgıbı testlwrmı takıp edıyordun
Yok canim olmadi adet oldum onun üzerine bu ay insallah :)Ben çizgi görüyorum orda tekrarladinmi canım testi okuya okuya gidiyorum gormusken yaziym dedim :)
İnşallah canım bayram sekerlerimizn haberlerini bu ay alirz inşallahYok canim olmadi adet oldum onun üzerine bu ay insallah :)
ne durumdasınızzzz
sen betanı öğrenmiş miydinKızlar benımde gebeliğim düşükle sonuclandı kimyasala dondu yani bugun adet oldum
hamile misin canımAyy inşallahhh ya inşallah
Yaa çok üzüldüm vardır bir hayır diyelim, sen içini ferah tutmaya çalış canım en azından hamile kalabiliyorsun düşük sonrası bebeğin tutunma ihtimali daha çok artıyormuş umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursunKızlar benımde gebeliğim düşükle sonuclandı kimyasala dondu yani bugun adet oldum
Yok canım testlerle takıp ettım bır turlu koyuya donusmedı hep sılıklıkte kaldı anlamiştım ters bırseyler oldugunu dusundugum gıbıde oldusen betanı öğrenmiş miydin
Sagol canım hersey olacagına varıyor demekkı kusmette yokmus .Biraz pskolejıkman etkiliyor Belırsızlık ama yenı ay yenı umutYaa çok üzüldüm vardır bir hayır diyelim, sen içini ferah tutmaya çalış canım en azından hamile kalabiliyorsun düşük sonrası bebeğin tutunma ihtimali daha çok artıyormuş umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
siz ovülasyon kullanmış mıydınızSagol canım hersey olacagına varıyor demekkı kusmette yokmus .Biraz pskolejıkman etkiliyor Belırsızlık ama yenı ay yenı umut
Bu ay gercı hemen dusunmuyorum nısan da tekrar denemeyı planlıyorum
Evet ovulasyon testı kullandım ılk kullanısımdısiz ovülasyon kullanmış mıydınız
ovülasyonun çift çizgisini bekleme çifti yakalayana kadar 2 günde bir ilişkiye gir . ve instagramda birgebeningunlugu diye bir sayfa var orada yumurtlama masajı hangi pozisyonda durman gerektiğini söylüyor allahın izniyle hamile kalırsın . herhangi bir sorun var mıyıdEvet ovulasyon testı kullandım ılk kullanısımdı
Kızlar selam herkese, geçen aydan bu yana yazdıklarınızı tek tek okudum. Bu ay takip eden var mı yumurtlamasını? Ben test yaptım ekleyeceğim şimdi bu ayda beraber bekleyelimEvet ovulasyon testı kullandım ılk kullanısımdı
lütfen sadece yumurtlama günü birlikte olmayın , yumurtlama görene kadar 2 günde 1 ilişki yaşayın. yumurtlamadan sonraki silik çizgiyi kesin değerlendirinKızlar selam herkese, geçen aydan bu yana yazdıklarınızı tek tek okudum. Bu ay takip eden var mı yumurtlamasını? Ben test yaptım ekleyeceğim şimdi bu ayda beraber bekleyeliminşallah güzel sonuçlar alırız
Yumurtlamanız olmusKızlar selam herkese, geçen aydan bu yana yazdıklarınızı tek tek okudum. Bu ay takip eden var mı yumurtlamasını? Ben test yaptım ekleyeceğim şimdi bu ayda beraber bekleyeliminşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?