Hatta hamile kalabilirsin bununla falan dedi.Bugün başladım bende umutluyum biraz umarım olurKızlar,aranızda yumurta geliştirici destekleyici takviye kullanan var mı bana doktor en son gittiğimde günlük kullanabileceğim içinde birçok vitamin barındıran şaşe önerdi,bunu kullanan etkisini gören var mı
Adı ney canım ben gynopol kullanıyorumKızlar,aranızda yumurta geliştirici destekleyici takviye kullanan var mı bana doktor en son gittiğimde günlük kullanabileceğim içinde birçok vitamin barındıran şaşe önerdi,bunu kullanan etkisini gören var mı
Ne kadardır kullanıyorsunuz,hiç gebelik oluştu mu sizdeAdı ney canım ben gynopol kullanıyorum
Gecen ay kullandım gunde bır tane gebelık olustu ama kımyasal oldu bu ay tekrar baslıyacagımNe kadardır kullanıyorsunuz,hiç gebelik oluştu mu sizde
Benimkinin adı sidrex repro wowens once daily
İlk defa duydum adını ıcerıgını mwrak ettım atarmısın bır resmınıNe kadardır kullanıyorsunuz,hiç gebelik oluştu mu sizde
Benimkinin adı sidrex repro wowens once daily
bir gebenin günlüğü instagramdan bu kadını takip edin reglden sonra yumurtlama görene kadar yumurtlama masajı uyguluyor bende işe yaradı sayfayı inceleyinKızlar,aranızda yumurta geliştirici destekleyici takviye kullanan var mı bana doktor en son gittiğimde günlük kullanabileceğim içinde birçok vitamin barındıran şaşe önerdi,bunu kullanan etkisini gören var mı
Doktor bunu önerdi,eczane den aldım bende içerikleri internette yazıyor.Umarım faydasını görürümİlk defa duydum adını ıcerıgını mwrak ettım atarmısın bır resmını
İçerikleri de böyleİlk defa duydum adını ıcerıgını mwrak ettım atarmısın bır resmını
Fayda gorursun canım ıcerıgıde gayet ıyıİçerikleri de böyle
İnşallahFayda gorursun canım ıcerıgıde gayet ıyı
Beklemedeyiz diyebilirim kendi adıma,erken test yapmıcam dedim bu ay kendime ama yine sipariş verdimSelam kızlar nasılsınız. Durumlar nasıl Yumurtlama gününü değerlendirip bekleyenler var mı. Topigi tekrardan canlandırdım bu ay
Yuöurtlama günün ne zamandı canım. Benimde 4 gün önce yumurtlama oldu ve değerlendirdik. Gecen ay kimyasal yaşadım acaba dedim döngüm değiştirmişti çok şükür gününde yumurtlama oldu. Zaten ilişki sonrasın daki gün göğüslerim hemen ağrımaya başladı özellikle uc kısımlarıBeklemedeyiz diyebilirim kendi adıma,erken test yapmıcam dedim bu ay kendime ama yine sipariş verdim
İnşallah bu sefer sağlıklı tutunur sizeYuöurtlama günün ne zamandı canım. Benimde 4 gün önce yumurtlama oldu ve değerlendirdik. Gecen ay kimyasal yaşadım acaba dedim döngüm değiştirmişti çok şükür gününde yumurtlama oldu. Zaten ilişki sonrasın daki gün göğüslerim hemen ağrımaya başladı özellikle uc kısımları
Canım ben korktum ya duşukten sonra tekrar olurmu dıye bu ayı korunarak gecırecegım sanırım şimdilik korunuyorumYuöurtlama günün ne zamandı canım. Benimde 4 gün önce yumurtlama oldu ve değerlendirdik. Gecen ay kimyasal yaşadım acaba dedim döngüm değiştirmişti çok şükür gününde yumurtlama oldu. Zaten ilişki sonrasın daki gün göğüslerim hemen ağrımaya başladı özellikle uc kısımları
Hiç kullanmadım o markayı bilgim yok,ama silik çizgi gözüküyor umarım vardırKızlar adete 6 gün filan var bebetime test varmış yaptım duşa girdim çıktım böyleydi karartı ..
Bu markayla deneyimi olan var mı çok erken çıkması için sanırım..
Filtreli filtresiz ekledim
Canım hemn testi tekrar etseydın. Bebe tıme dada yalancı pozıtıf durumu var ama benım basıma gelmediKızlar adete 6 gün filan var bebetime test varmış yaptım duşa girdim çıktım böyleydi karartı ..
Bu markayla deneyimi olan var mı çok erken çıkması için sanırım..
Filtreli filtresiz ekledim
Sonra da freely yaptım kuşum onlar da böyle çıktı ama buna da öyle deniyor valla şaşırdım yaa..Canım hemn testi tekrar etseydın. Bebe tıme dada yalancı pozıtıf durumu var ama benım basıma gelmedi
Ayy canım var gıbı görünüyor yaa gecen ay benımde boyle cıkmıstı senın gunune varken bunsekıl cıkmasıı çok iyiSonra da freely yaptım kuşum onlar da böyle çıktı ama buna da öyle deniyor valla şaşırdım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?