"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle." AMİN
öncelikle geçmiş olsun, bende çocukların durumunu soracaktım hala yardım edebiliyoruz dimi. bende bir kaç parça birşey göndermek istiyorum gerekli bilgileri ve adresi özelden istedim ama konu sahibinden başka bilen varsa daha çabuk hallederim adres işini filan...
canım adresi yazarmısın özelime bende bir seyler yollamak istiyorum
arkadaşlar az önce hastaneden geldim hazırlıklı gittim ama ameliyat listesi çok kalabalıkmış pazartesi sabah erkenden yatışım yapılıcak salı günüde hayırlısıyla ameliyatımız gerçeklşicek refakatçim olmuycağı için doktora eşim izin alabilirse ameliyat çıkışı ilgilenebilirmi dedim tabi dedi tabi izin alabilirse eşim:))sizlere haber vermek istedim.hepinizi öpüyoruz meleklerimle.ikinci meleğimde kız teyzeleri:)sevgiler
arkadaşlar az önce hastaneden geldim hazırlıklı gittim ama ameliyat listesi çok kalabalıkmış pazartesi sabah erkenden yatışım yapılıcak salı günüde hayırlısıyla ameliyatımız gerçeklşicek refakatçim olmuycağı için doktora eşim izin alabilirse ameliyat çıkışı ilgilenebilirmi dedim tabi dedi tabi izin alabilirse eşim:))sizlere haber vermek istedim.hepinizi öpüyoruz meleklerimle.ikinci meleğimde kız teyzeleri:)sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?