- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Canim bende ilk gebeligimde çok geç hissetmistim ama bunda çok eminim gerçekten eşim bile dışardan belli oluyo dedi.Ben ilk gebeligim hala hareketlerini hissetmiyorum :)) 17. Haftadayim ve kız olduğunu söyledi doktorum solda hep :)) bende hareketlerini hissetmediğim için dün doktora sordum ilk gebelikte normal ikincide biraz erken 14. Haftada en erken hissedersin dedi
Hadi hayırlısı cnm bende öyle duymuştum sağda olunca kızmış diye gönül ister tabiki kız. Ama ben oğlumda da sağda hissetmistim ilk önce :))Sağımda 11 haftalıkken hissettim bebeğin kız canım..
:)) çok iyi maşallah Rabbim hayırlı bir şekilde doğmasını nasip etsin InsCanim bende ilk gebeligimde çok geç hissetmistim ama bunda çok eminim gerçekten eşim bile dışardan belli oluyo dedi.
Amin canım cumlemizin :)):)) çok iyi maşallah Rabbim hayırlı bir şekilde doğmasını nasip etsin Ins
Can'ım Allah sana sağlıklı bi kız versin inşlhHadi hayırlısı cnm bende öyle duymuştum sağda olunca kızmış diye gönül ister tabiki kız. Ama ben oğlumda da sağda hissetmistim ilk önce :))
Darısı başıma canım artık :))Can'ım Allah sana sağlıklı bi kız versin inşlhbenim ilk kzıım soldaydı bu sağda
Sagdaysa erkek derler genelde ama kisiden kisiye degisir bnceKizlar başka fikri olan yok mu? ?
Bnmde ikinci gebelgm ve hep erkek hissedyrm doktor 14 de kiz dedi aynen bnde cok saskinim yeni yeni oynamaya basladi ve ilk sagimda oynadi kizimda solda oynamsti ilkRizeli-53 canım bu seferde kız dedi doktor şaşkınız ailecek .. ayrıca bnm de sağımda minnoşum
Bencede kişiye göre değişir. Sizinki nasıldı peki sağ mi solda miydi ?Sagdaysa erkek derler genelde ama kisiden kisiye degisir bnce
Demek kısmen de olsa tutuyormus sagda ve kız :) Rabbim bagislasin sizeRizeli-53 canım bu seferde kız dedi doktor şaşkınız ailecek .. ayrıca bnm de sağımda minnoşum
Ilk bebegm kizdi soldaydi suanki ilk sagda oynadi ve kiz dedi doktor supheliyim ama:)Bencede kişiye göre değişir. Sizinki nasıldı peki sağ mi solda miydi ?
Hm anladım hayırlısı inşallah sizinki si erkektir sizi anlıyorum insan ikisinden de olsun istiyo :))Ilk bebegm kizdi soldaydi suanki ilk sagda oynadi ve kiz dedi doktor supheliyim ama:)
Aynen ya cok istyrm bnun da erkek olmasini ama saglkli olsun da onmli olan o :) Rabbim herkesin gonlune Gore versin insallah:)Hm anladım hayırlısı inşallah sizinki si erkektir sizi anlıyorum insan ikisinden de olsun istiyo :))
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :))Aynen ya cok istyrm bnun da erkek olmasini ama saglkli olsun da onmli olan o :) Rabbim herkesin gonlune Gore versin insallah:)
Bnm de kızım solumdaydı oynaması da solumda olmuştu tipimi gören oğlun olur diyor 12 de kız 16 da erkek 18 in içinde kız denildi eğer kız ise o pipi neydi diyorum hep erkk hissettim halende öyleyim ama kızım da kızkardeşi olsun çok istiyor dr 2 hafta sonra ayrıntılıda tam bakarız dedi şaşkınız sağlıklı çok şükür ama net olmayışı bidaha değişecek mi düşüncesi yoruyor insanıBnmde ikinci gebelgm ve hep erkek hissedyrm doktor 14 de kiz dedi aynen bnde cok saskinim yeni yeni oynamaya basladi ve ilk sagimda oynadi kizimda solda oynamsti ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?