- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Ilk gebeligin mi cnm? Bende ilk gebeligimde oğlumda senin haftada iken seyirmë hissetmistim. Ben gaz felan olduğunu sanmıyorum ya insan kendini bilir ayırt edebilir bunu.2 gun sonra 12 haftalık olucaz biliyorum daha cok erken ama bende bazen sag tarafımda bi segirme hissediyorum hep aynı yerde, ama bebekmi gazmı bilmiyorum
Evet ilk gebeligim canım, söylediğimde inanmıyorlar gazdır diyolar ama cidden pıt pıt ediyo 2 defa hissetm ikiside sag tarafmda aynı yerde, Dr umda hep sağdan bakıyo bebeğimeIlk gebeligin mi cnm? Bende ilk gebeligimde oğlumda senin haftada iken seyirmë hissetmistim. Ben gaz felan olduğunu sanmıyorum ya insan kendini bilir ayırt edebilir bunu.
Ayy maşallah çok hareketli desene :)) bende ilkinde sagda ve aynı haftalarda çok bet hissetmistim. Hatta doktor da bana çok hareketli demişti. Bence seninki erkek öyle doğdu içime. Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsinEvet ilk gebeligim canım, söylediğimde inanmıyorlar gazdır diyolar ama cidden pıt pıt ediyo 2 defa hissetm ikiside sag tarafmda aynı yerde, Dr umda hep sağdan bakıyo bebeğime
Ayy hayırlısı bakalım cinsiyetini cok merak ediyorum, annem beni cok iri doğurmuş 4 bucuk kilo doğmuşum cokta hareketliymisim annem diyo buda senin gibi heralde diyo cogu tanıdıgımn icine erkek doğuyo bakalım hayırlısı Rabbim den sağlıkla gelsinde yavrum İnsaAllahAyy maşallah çok hareketli desene :)) bende ilkinde sagda ve aynı haftalarda çok bet hissetmistim. Hatta doktor da bana çok hareketli demişti. Bence seninki erkek öyle doğdu içime. Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin
Maşallah cnm sen bayaa bi iri doğmuşsun :)) belki bebisin de öyle olur :)) bana erkek gibi geldi USG resminden de. Hakkında hayırlısı inşallah cnm sağlıklı olsun da zaten ilk bebisin :))Ayy hayırlısı bakalım cinsiyetini cok merak ediyorum, annem beni cok iri doğurmuş 4 bucuk kilo doğmuşum cokta hareketliymisim annem diyo buda senin gibi heralde diyo cogu tanıdıgımn icine erkek doğuyo bakalım hayırlısı Rabbim den sağlıkla gelsinde yavrum İnsaAllahbak buda gecen haftaki usg goruntumuz
Aynen canım sağlıklı olsunda, 2 haftaya öğrenirim cinsiyetini İnsaAllah ❤, Allah razı olsun seninde sağlıkla gelir yavrun İnsaAllah ❤❤❤Maşallah cnm sen bayaa bi iri doğmuşsun :)) belki bebisin de öyle olur :)) bana erkek gibi geldi USG resminden de. Hakkında hayırlısı inşallah cnm sağlıklı olsun da zaten ilk bebisin :))
Aminn canım cumlemizin :))Aynen canım sağlıklı olsunda, 2 haftaya öğrenirim cinsiyetini İnsaAllah ❤, Allah razı olsun seninde sağlıkla gelir yavrun İnsaAllah ❤❤❤
gebelik takviminiz 8 haftalık nasıl hisssettinizErken hissettin dimi canım? Bende hissettim yani bildiğin sağ kaburgamin az altında kipirdama oldu. Sol tarafım bombostu. Demek seni oglus ssağa yerleşmiş, hayırlısı olsun cnm benim de bir oğlum var ama nasip kısmet Rabbim neyi uygun görmüş ise baş üstüne :))
Benim geç döllenme olduğu için yanlış girdim ya doğum tarihini ve bi türlü duzeltemedim. 11.ci haftanın içine girdim şu angebelik takviminiz 8 haftalık nasıl hisssettiniz
aynı yerden düzeltin bence :) darısı başımızaBenim geç döllenme olduğu için yanlış girdim ya doğum tarihini ve bi türlü duzeltemedim. 11.ci haftanın içine girdim şu an
Sizde hamilesin iz dimi? Takviminiz görünüyor daaynı yerden düzeltin bence :) darısı başımıza
evet hamileyim ama düşük riskim kanamam varSizde hamilesin iz dimi? Takviminiz görünüyor da
Çok geçmiş olsun çok iyi dinlen. Benimde oğlumda vardı düşük riskim kanamam sürekli yatarak geçirdim hep hastanede yattım. Sonuç erken doğum yaptım 34 haftalik. Sen çok dikkatli ol. Rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)evet hamileyim ama düşük riskim kanamam var
peki kanama sebebin neydi senin oğlun hayatta dimiÇok geçmiş olsun çok iyi dinlen. Benimde oğlumda vardı düşük riskim kanamam sürekli yatarak geçirdim hep hastanede yattım. Sonuç erken doğum yaptım 34 haftalik. Sen çok dikkatli ol. Rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)
Evet cnm çok şükür oğlum yanımda :)) kanama sebebim bebeğim asgidaydi suyum fazlaydı. En başından düşük riskim vardı. Daha sonradan erken doğum riski oldu. Senin sebep ne canım?peki kanama sebebin neydi senin oğlun hayatta dimi
Aynen benimde titreme gibi. Seninki ilki kız mi oğlan mi? Bide sen hangi tarafta hissettin?Bende hıssedıyorum bır tıtreme gıbı. Ikıncı gebelıgım benımde. Ben dra sagdamı soldamı dedım tam ortada dedi
sebep yok canım hiç bir sorun cıkmadıEvet cnm çok şükür oğlum yanımda :)) kanama sebebim bebeğim asgidaydi suyum fazlaydı. En başından düşük riskim vardı. Daha sonradan erken doğum riski oldu. Senin sebep ne canım?
Sen dinlen sürekli progestan da kullan. Allahın izniyle hiçbişey olmaz inşallah :))sebep yok canım hiç bir sorun cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?