10+5 te bebek hareketleri

2 gun sonra 12 haftalık olucaz biliyorum daha cok erken ama bende bazen sag tarafımda bi segirme hissediyorum hep aynı yerde, ama bebekmi gazmı bilmiyorum

2 gun sonra 12 haftalık olucaz biliyorum daha cok erken ama bende bazen sag tarafımda bi segirme hissediyorum hep aynı yerde, ama bebekmi gazmı bilmiyorum
Ilk gebeligin mi cnm? Bende ilk gebeligimde oğlumda senin haftada iken seyirmë hissetmistim. Ben gaz felan olduğunu sanmıyorum ya insan kendini bilir ayırt edebilir bunu.

Ilk gebeligin mi cnm? Bende ilk gebeligimde oğlumda senin haftada iken seyirmë hissetmistim. Ben gaz felan olduğunu sanmıyorum ya insan kendini bilir ayırt edebilir bunu.
Evet ilk gebeligim canım, söylediğimde inanmıyorlar gazdır diyolar ama cidden pıt pıt ediyo 2 defa hissetm ikiside sag tarafmda aynı yerde, Dr umda hep sağdan bakıyo bebeğime

Evet ilk gebeligim canım, söylediğimde inanmıyorlar gazdır diyolar ama cidden pıt pıt ediyo 2 defa hissetm ikiside sag tarafmda aynı yerde, Dr umda hep sağdan bakıyo bebeğime
Ayy maşallah çok hareketli desene :)) bende ilkinde sagda ve aynı haftalarda çok bet hissetmistim. Hatta doktor da bana çok hareketli demişti. Bence seninki erkek öyle doğdu içime. Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin

Ayy hayırlısı bakalım cinsiyetini cok merak ediyorum, annem beni cok iri doğurmuş 4 bucuk kilo doğmuşum cokta hareketliymisim annem diyo buda senin gibi heralde diyo cogu tanıdıgımn icine erkek doğuyo bakalım hayırlısı Rabbim den sağlıkla gelsinde yavrum İnsaAllah bak buda gecen haftaki usg goruntumuz

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-19-22-14-22.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 34
Maşallah cnm sen bayaa bi iri doğmuşsun :)) belki bebisin de öyle olur :)) bana erkek gibi geldi USG resminden de. Hakkında hayırlısı inşallah cnm sağlıklı olsun da zaten ilk bebisin :))

Maşallah cnm sen bayaa bi iri doğmuşsun :)) belki bebisin de öyle olur :)) bana erkek gibi geldi USG resminden de. Hakkında hayırlısı inşallah cnm sağlıklı olsun da zaten ilk bebisin :))
Aynen canım sağlıklı olsunda, 2 haftaya öğrenirim cinsiyetini İnsaAllah ❤, Allah razı olsun seninde sağlıkla gelir yavrun İnsaAllah ❤❤❤

gebelik takviminiz 8 haftalık nasıl hisssettiniz

evet hamileyim ama düşük riskim kanamam var
Çok geçmiş olsun çok iyi dinlen. Benimde oğlumda vardı düşük riskim kanamam sürekli yatarak geçirdim hep hastanede yattım. Sonuç erken doğum yaptım 34 haftalik. Sen çok dikkatli ol. Rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)

peki kanama sebebin neydi senin oğlun hayatta dimi

peki kanama sebebin neydi senin oğlun hayatta dimi
Evet cnm çok şükür oğlum yanımda :)) kanama sebebim bebeğim asgidaydi suyum fazlaydı. En başından düşük riskim vardı. Daha sonradan erken doğum riski oldu. Senin sebep ne canım?

Bende hıssedıyorum bır tıtreme gıbı. Ikıncı gebelıgım benımde. Ben dra sagdamı soldamı dedım tam ortada dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…