10+5 te bebek hareketleri

Peki cnm ilk bebisin in cinsiyeti ne ve onu ilk hangi tarafta hissetnistin? Ben kendimkininin cinsiyetini çok merak ediyorum böyle fikir ediniyorum kendi kendime işte tatlım :))
İnan onu nerde hissettiğimi bilmiyorum.cinsiyete yerin ilgisi yok çünkü cinsiyeti belirleyen kromozomlar direkt babadan geliyor:) annenin yumurtasının yerine bağlı değil.ha sana şunu söyleyeyim içinden ne geçiyorsa o doğrudur anne hisseder.

Ayy maşallah prensesin e Rabbim sizlere bagislasin.evet seni şimdi hatırladım :) bence de biraz bekle bu arda inşallah önemli bir sağlık sorunun yoktur
amin canim hepimizin evladin Allah korusun .suan yok ama isimmi garantuye almak icin beklesen daha iyi dedi doktor

Icinden ne geçiyorsa o doğrudur cinsiyet için. Ama yerine bağlı olduğunu düşünmüyorum.
Canim valla çok haklısın cinsiyeti babadan gelen kromozom belirler de işte insan meraktan böyle fikirlere ihtiyaç duyuyor :) benim bi oğlum var insan kızı da olsun ister yani açıkçası ama içimden bir his erkek mis gibi de geliyor bilmiyorum. Her şeyin başı sağlık cnm sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun :))

Oglumda cok erken hissettim hatta dr sordum ben hissediyorum herkes hissetmessin diyo die cok hareketli masallah hissedersin demisti insan yabi değişiklik olsun istiyo o yuzden insallh kizin olur bu sefer sag salim kucagina alirsin cnm

Bende sagdan yumurtlamışım bebek hep sagda cınsıyetınız kız :) ben dah 16.haftada hıssedebıldım hareketlerı benımde 2. gebelıgım

Oglumda cok erken hissettim hatta dr sordum ben hissediyorum herkes hissetmessin diyo die cok hareketli masallah hissedersin demisti insan yabi değişiklik olsun istiyo o yuzden insallh kizin olur bu sefer sag salim kucagina alirsin cnm
Aynen cnm bende oğlumda hissetmistim. Aynen insanın gönlünden öyle geçiyor da bakalım sağlıklı olsun da tabiki onceligim bu :))

Bnde 16+4 haftaligiz dr gttik cinsiyeti beli degil daha.Ama icime hep erkek doguyor
Cok.merak ediyorum bnde
Bnde solda hisediyorum bebegi tekme bile atmiyor daha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…