10+5 te bebek hareketleri

E canım pipisyi göstermiş ise nasıl kız oluyo? Doktorlar da bazen sasirabiliyorlar bence seninki erkek :)) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin "))

E canım pipisyi göstermiş ise nasıl kız oluyo? Doktorlar da bazen sasirabiliyorlar bence seninki erkek :)) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin "))
Erk diyen dr un videosundan resimler cnm kız diyen dr bacak arasına kendi baktı oyle soyledi bizde şaşkınız kıza odaklandık oğlum olsun çok isterim hep erk hissettim ama hayırlısı olsun Rabbim ne dilerse güzel eyler ..

Eklentiler

• IMG_7983.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_7990.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 67
Can im ben USG resimlerinden pek anlamıyorum ya. Inşallah Rabbim gonlundekini sana nasip eder :))

Birkaç gramlık daha embriyoluktan yeni çıkmış fetüsün hareketlerinin hissedilebileceğinin imkanı yok. Hele bir de dışarıdan farkedilecek şekilde.
Gazdır o gaz :)

Birkaç gramlık daha embriyoluktan yeni çıkmış fetüsün hareketlerinin hissedilebileceğinin imkanı yok. Hele bir de dışarıdan farkedilecek şekilde.
Gazdır o gaz :)
Can im ama oğlumda da öyle olmuştu. Hissettim yani bilemiyorum. Dün çok emin oldum ama bugun bişey yok

Benimde ikinci gebeligim cnm oglum sagdaydi bu solda kizim var nasipse oglumda daha erken hissetmistim bunda 14 haftada hissettim
Erken hissettin dimi canım? Bende hissettim yani bildiğin sağ kaburgamin az altında kipirdama oldu. Sol tarafım bombostu. Demek seni oglus ssağa yerleşmiş, hayırlısı olsun cnm benim de bir oğlum var ama nasip kısmet Rabbim neyi uygun görmüş ise baş üstüne :))

B Benbirlaydii ay canim sen hamilemisin :) ne guzel hayirli dogumlar dilerim canim..gebeligini hatirliyorum ben sende bikac ay once dogum yapmistim ama ben hala dusunmuyprum ikinciyi ama cok istiyorum bazi saglik sorunlarindan dolayi henuz olmmaz seneye insallah :)

Benim de 2.ben de hissediyorum ve ilkinde de hissetmiştim. Ama dr lar olmaz diyor.biz büyüyen rahimin gerilmesi hissediyoruz.

Can im sen nick ini mi değiştirdin? Evet ben hamileyim aslında plansız oldu ama oldu işte Rabbim nasip etti. Sen in bebis je kadarlik oldu?

Can im sen nick ini mi değiştirdin? Evet ben hamileyim aslında plansız oldu ama oldu işte Rabbim nasip etti. Sen in bebis je kadarlik oldu?
evet canim eski nickim lalelale93 benim kzim 19aylik olacak kismetse 10gun sonra buyudu artik :) ama ne guzel senin ikiz gibi buyurler..ben mecbur beklemedeyim en az 1yil

evet canim eski nickim lalelale93 benim kzim 19aylik olacak kismetse 10gun sonra buyudu artik :) ama ne guzel senin ikiz gibi buyurler..ben mecbur beklemedeyim en az 1yil
Ayy maşallah prensesin e Rabbim sizlere bagislasin.evet seni şimdi hatırladım :) bence de biraz bekle bu arda inşallah önemli bir sağlık sorunun yoktur

Solda.dün de ultrasonda kesenin solunda gibi çıktı.bazen sağda da hissediyorum nadiren
Peki cnm ilk bebisin in cinsiyeti ne ve onu ilk hangi tarafta hissetnistin? Ben kendimkininin cinsiyetini çok merak ediyorum böyle fikir ediniyorum kendi kendime işte tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…