- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
E canım pipisyi göstermiş ise nasıl kız oluyo? Doktorlar da bazen sasirabiliyorlar bence seninki erkek :)) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin "))Bnm de kızım solumdaydı oynaması da solumda olmuştu tipimi gören oğlun olur diyor 12 de kız 16 da erkek 18 in içinde kız denildi eğer kız ise o pipi neydi diyorum hep erkk hissettim halende öyleyim ama kızım da kızkardeşi olsun çok istiyor dr 2 hafta sonra ayrıntılıda tam bakarız dedi şaşkınız sağlıklı çok şükür ama net olmayışı bidaha değişecek mi düşüncesi yoruyor insanı
Erk diyen dr un videosundan resimler cnm kız diyen dr bacak arasına kendi baktı oyle soyledi bizde şaşkınız kıza odaklandık oğlum olsun çok isterim hep erk hissettim ama hayırlısı olsun Rabbim ne dilerse güzel eyler ..E canım pipisyi göstermiş ise nasıl kız oluyo? Doktorlar da bazen sasirabiliyorlar bence seninki erkek :)) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin "))
Can im ben USG resimlerinden pek anlamıyorum ya. Inşallah Rabbim gonlundekini sana nasip eder :))Erk diyen dr un videosundan resimler cnm kız diyen dr bacak arasına kendi baktı oyle soyledi bizde şaşkınız kıza odaklandık oğlum olsun çok isterim hep erk hissettim ama hayırlısı olsun Rabbim ne dilerse güzel eyler ..
Hayırlı olsun Can'ımRizeli-53 canım bu seferde kız dedi doktor şaşkınız ailecek .. ayrıca bnm de sağımda minnoşum
Can im ama oğlumda da öyle olmuştu. Hissettim yani bilemiyorum. Dün çok emin oldum ama bugun bişey yokBirkaç gramlık daha embriyoluktan yeni çıkmış fetüsün hareketlerinin hissedilebileceğinin imkanı yok. Hele bir de dışarıdan farkedilecek şekilde.
Gazdır o gaz :)
Erken hissettin dimi canım? Bende hissettim yani bildiğin sağ kaburgamin az altında kipirdama oldu. Sol tarafım bombostu. Demek seni oglus ssağa yerleşmiş, hayırlısı olsun cnm benim de bir oğlum var ama nasip kısmet Rabbim neyi uygun görmüş ise baş üstüne :))Benimde ikinci gebeligim cnm oglum sagdaydi bu solda kizim var nasipse oglumda daha erken hissetmistim bunda 14 haftada hissettim
Benim de 2.ben de hissediyorum ve ilkinde de hissetmiştim. Ama dr lar olmaz diyor.biz büyüyen rahimin gerilmesi hissediyoruz.Kizlar bu benim 2.ci gebeligim. 2 gündür karnimi sağ tarafında kasiklarimin az üstünde seyirde gibi bişeyler oluyo. Hatta kendimi yana felan cevirdigimde sağ tarafimin dolu olduğunu hissediyorum sol tarafım ise boş yani bildiginiz öyle hissediyorum. Hareket gibi bişeyler oluyo sağ tarafımda. Biraz araştırma yaptım 2.ci gebelikte erke hissedilebilirmis. Bide sağ tarafa yerlesirse kız oluyormus? Bilgisi tecrübesi olanlar yazın lütfen kızlar :))
Bazen kordonla karisabiliyor.E canım pipisyi göstermiş ise nasıl kız oluyo? Doktorlar da bazen sasirabiliyorlar bence seninki erkek :)) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin "))
Can im sen nick ini mi değiştirdin? Evet ben hamileyim aslında plansız oldu ama oldu işte Rabbim nasip etti. Sen in bebis je kadarlik oldu?B Benbirlaydii ay canim sen hamilemisin :) ne guzel hayirli dogumlar dilerim canim..gebeligini hatirliyorum ben sende bikac ay once dogum yapmistimama ben hala dusunmuyprum ikinciyi ama cok istiyorum bazi saglik sorunlarindan dolayi henuz olmmaz seneye insallah :)
Aynen hissediyon dimi cnm? Mesela şegirme gibi nasıl desem tam olarak hareket değil ama bi kipirdama gibi bişey.Benim de 2.ben de hissediyorum ve ilkinde de hissetmiştim. Ama dr lar olmaz diyor.biz büyüyen rahimin gerilmesi hissediyoruz.
Aynen öyle hissediyorum hatta 1 haftadan fazladır. Sormuştum forumda ben deAynen hissediyon dimi cnm? Mesela şegirme gibi nasıl desem tam olarak hareket değil ama bi kipirdama gibi bişey.
Sağda mi solda mi hissettin cnm?A
Aynen öyle hissediyorum hatta 1 haftadan fazladır. Sormuştum forumda ben de
Can im sen nick ini mi değiştirdin? Evet ben hamileyim aslında plansız oldu ama oldu işte Rabbim nasip etti. Sen in bebis je kadarlik oldu?
evet canim eski nickim lalelale93Can im sen nick ini mi değiştirdin? Evet ben hamileyim aslında plansız oldu ama oldu işte Rabbim nasip etti. Sen in bebis je kadarlik oldu?
Solda.dün de ultrasonda kesenin solunda gibi çıktı.bazen sağda da hissediyorum nadirenSağda mi solda mi hissettin cnm?
Ayy maşallah prensesin e Rabbim sizlere bagislasin.evet seni şimdi hatırladım :) bence de biraz bekle bu arda inşallah önemli bir sağlık sorunun yokturevet canim eski nickim lalelale93benim kzim 19aylik olacak kismetse 10gun sonra buyudu artik :) ama ne guzel senin ikiz gibi buyurler..ben mecbur beklemedeyim en az 1yil
Peki cnm ilk bebisin in cinsiyeti ne ve onu ilk hangi tarafta hissetnistin? Ben kendimkininin cinsiyetini çok merak ediyorum böyle fikir ediniyorum kendi kendime işte tatlım :))Solda.dün de ultrasonda kesenin solunda gibi çıktı.bazen sağda da hissediyorum nadiren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?