- 11 Aralık 2014
- 29
- 4
- 3
- 41
- Konu Sahibi damla_damla
-
Evet ama ya bişey olduysa ya ilerde bişey çıkarsa diye aklımdan çıkmıyo bu sorularAnneniz dikkat etmez olurmu hiç bu duruma üzülmez olurmu bebek bu düşe kalka büyur bence abartmayın ve annenizin gönlünü alın kızmakla o an geri gelmeyecek değilmi?
hayır götürmedim annem yengemler çocuk düşe kalka büyür vs dediler anlattılar sizler de çok düştünüz fln ben rahatlamadım tabiki doktorunu aradım anlattım alnı biraz şişti bir de burnu hafif kanadı diye doktorumuz çok yüksekten düşmediği sürece sıkıntı olmaz burnu tekrar kanarsa doktora götürün dedi ben anlarada yaşıyorum normalde ama annemlerin yanına geldim ilçedeyim doktor biraz rahatlattı beni ama eşime anlatmadığın için içim tahat değil ankaraya erken mi dönsem doktorumuza götürsem mi diye arada kaldım eşime anlatmalı mıyım sizceDoktora gittinizmi?
Benim komşumun oğlu düşmüş kafasını sehpaya çarpmış kaşını yarmıştı.
Acile götürdüler film çektirdiler.
Doktor dediki, bu çocukta bşy var hemen iyi bir doktora götürün.
Düz gitmesi gereken damar yolundan sapmış köşeside su toplamış yaş ilerledikçe tümöre çevirirmiş.
Apar topar ameliyat oldu
ve tekrar ameliyat olacak tekrarlarmış çünkü
Şimdi baktığımzda ne kdr büyük bir hayır iyki düşmüş te ortaya çıkmış değilmi.
Cnm bebekler düşe kalka büyür ,allah kotüruyor onları..Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim(( o ağladı ben ağladım sysana kadar ((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi ( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum (((
evet çok üzücü ama ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar, anne dikkati başka olur, beni eşim ve annemde dahil bu şekilde kaç kişi çileden çıkarmıştı. bakışları düzgünse ve değişik aşırı kusmuyorsa korkmayın. çok geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim(( o ağladı ben ağladım sysana kadar ((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi ( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum (((
Çocuk sizin elinizdede duşebilirdi karşıdaki sizin anneniz aşırı ayıp etmişsiniz bence evinize donun.Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim(( o ağladı ben ağladım sysana kadar ((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi ( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?