- 10 Nisan 2015
- 17
- 4
- 35
- Konu Sahibi nihan ozdemir
bebegim dogdugu gunden 3 aylik olana kadar durmaksizin agladigi icin zamanla sallanarak uyumaya alisti her uyandigindada meme erek uykuya devam etmeye... yanimda yatirmaya basladim cok sik uyaniyordu babamiz salonda biz yatak odasinda uyumaya basladik hic sasmayan bir gece ve gunduz saatleri duzeniyle boyle devam etti bundan vazgecirmek icin dogru zamani bekledim cocuk doktorumuz zamaninin geldigini uyku rutininin ardindan odasina yatirmami yakininda ona temas etmeden goz temasi kurmadan uyuyana kadar beklememi gecede her uyandiginda 5dk sonra odasina girmemi soyledi. babamiz cocugu aglatmaya cok karsi onu evden gonderdim ve uygulaya gectim ilk gece 1 saatte ikinci gun 50dk da derken alisti hayatimin en zor 3 gunuydu psikolojim bozuldu ondan cok ben agladim ama dogru olanin bu olduguna inaniyorum ve bir kere basladim geri donersem bosuna aglatmis olucam 3.gunde agladan yatagina alistiginda dunyalar benim oldu bugun 4.gunumuz ama okadar uzgun ve endiseliyim ki... bebegim cok mutsuz gorunuyor hic gulmuyor eski nesesinden eser kalmadi kendi kendine oynuyor kimseyle ilgilenmiyor depresyonda gibi... bununla ilgili int. bisi bulamadim tecrubesi olan veya fikri olan arkadaslardan yardim istiyorum yoruldu mu bana dunyaya mi kustu bilemiyorum...