Merhaba kızlar
Buraya yeni üye oldum daha önceden yazıları üye olmadan takip ediyordum ama yazılanları okuyunca bende üye olup içimi dökmek birilerinden akıl alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 10 ay önce severek evlendik. İkimizinde ikinci evliliği. Ama evlendiğimizden beri hiç mutlu olamadık. Eşimin ilk eşiyle facebok yazışmalarını yakaladım nişanlıyken. Cinsel içerikli mesajlardı. Eşi onu naldatarak ayrıldıgı halde boşanmalarına rağmen hala görüşüyorlarmış ve bereberlik yaşıyorlarmış. Bana onu sadece kullandıgını intikam aldıgını söyledi bir sürü dil döküp ikna etti ve evlendik. Ama ben o günden sonra ona karşı eskisi gibi olamadım onu çok sevmemem rağmen
sonrasında çok kavgalarımız oldu birbirimize hakaretler şiddet aklınıza gelebilecek her türlü sorunu yaşadık. Geçen haftada aramız bozuktu ve benim doğumgünümdü ne aradı ne bir hediye nede bir kutlama hiç birini yapmadı. Bende 2 gün sonra iş yerine gittiğimde sahte bir facebook hesabı oldugunu gördüm açık unutmuştu geçmişine baktım evlendiğimizden beri her gün düzenli olarak eski sevgilisini aratmış
Hiç kimse ile bir mesajlaşma yoktu belkide sildi bilemem. Ama o hesabı yakalayacağımı tahmin edmeez sileceğini sanmıyorum. Bu olaydan sonra zaten sallantıda olan evliliğimiz iyice çatırdadı. Onu hem seviyorum hemde nefret ediyorum çok garip duygulardayım. İkinci evliliğim oldugu için ayrılık fikri beni ürkütüyor. Gerçi çalışıyorum iyi bir işim var sanırım ikinci kez becerememek mağlup olmak beni durduruyor boşanma konusunda. Ama artık beraber yapamayacağımızı düşünüyorum. O aşık oldugum adamdan eser bile yok. Sizce ne yapmalıyım kızlar olumlu ve olumsuz her türlü fikre ihtiyacım var gerçekten çıkmazdayım psikolojim çok bozuldu
(
Buraya yeni üye oldum daha önceden yazıları üye olmadan takip ediyordum ama yazılanları okuyunca bende üye olup içimi dökmek birilerinden akıl alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 10 ay önce severek evlendik. İkimizinde ikinci evliliği. Ama evlendiğimizden beri hiç mutlu olamadık. Eşimin ilk eşiyle facebok yazışmalarını yakaladım nişanlıyken. Cinsel içerikli mesajlardı. Eşi onu naldatarak ayrıldıgı halde boşanmalarına rağmen hala görüşüyorlarmış ve bereberlik yaşıyorlarmış. Bana onu sadece kullandıgını intikam aldıgını söyledi bir sürü dil döküp ikna etti ve evlendik. Ama ben o günden sonra ona karşı eskisi gibi olamadım onu çok sevmemem rağmen