10 aylık evliliğim ve bitmeyen çilem :((

Kedicik konuştuk aratmış bulmuş ama eklememiş mesajda yazmamış öldüğünü duymuşta merak etmiş sahte bfaceebooktan :( Bunu hazmedemiyorum yani kızlar bu benim ihanet demek ihanetin alası hemde ben çok onurlu gururlu bir kadınım bazı şeyleri hazmetmem hiç kolay değil asla unutmam yani :(

merak etmiş aratmış demek ki öldügünü duydum kısmına inanmadım...inş. bir daha yasamazsın..

yaşadıklarınız kolay şeyler değil... ama sizi aldatan bir adamla nasıl bir geleceğiniz olabilir ki, hani insan nereye kadar sürer bu evlilik diyor... ite-kaka sürdürdünüz evliliğiniz, eşinize bir daha güvenebilecek misiniz... lütfen mantıklı düşünün, bir daha aldatacak mı diye düşünüp durmak yerine yol yakınken ayrılmak en iyisi...

Eski karısıyla intikam almak için cinsellik yaşıyor, kullanıp atıyor....öyle mi? doğru mu anladım...Bu nasıl bir beyin, siz nasıl bu beyinle kendinizi yakıştırdınız anlamak mümkün değil.Dilerim bir an önce kendinize yeni temiz bir yol çizer temiz insanlarla tanışırsınız.Hata bu işte; 2 de olur 4 de 5 de...Her şey bizim için...

yaşadıklarınız kolay şeyler değil... Ama sizi aldatan bir adamla nasıl bir geleceğiniz olabilir ki, hani insan nereye kadar sürer bu evlilik diyor... Ite-kaka sürdürdünüz evliliğiniz, eşinize bir daha güvenebilecek misiniz... Lütfen mantıklı düşünün, bir daha aldatacak mı diye düşünüp durmak yerine yol yakınken ayrılmak en iyisi...

arkadaşlar benle nişanlıyken değil benle tanışmadan önce yaşanmış aralarında ilişki burayı yalnış anlamayın lütfen.facebookta kayıtları silmemiş bende okudum. Benle birlikteyken olmamış yani anlatabiliyormuyum. Benim düşündüren kendini aldatan bir kadına nasıl ilgi duyması idi.

arkadaşlar benle nişanlıyken değil benle tanışmadan önce yaşanmış aralarında ilişki burayı yalnış anlamayın lütfen.facebookta kayıtları silmemiş bende okudum. Benle birlikteyken olmamış yani anlatabiliyormuyum. Benim düşündüren kendini aldatan bir kadına nasıl ilgi duyması idi.

tamam eşiniz nişanlanmadan önce eski eşiyle beraber olmuş anladım, ama evlendiğimizden beri her gün düzenli olarak eski sevgilisini aratmış :( demişsiniz. üstelik yeni evlisiniz... eski eşini unutamamış işte, yoksa normal bir insan neden hergün eski eşini face den takip etsin... tanıştığınız, evlendiğiniz sürece eşiniz sizi aldatmamış, ( ki bu kısım bence şühpeli) ama başkasına karşı ilgi duyuyor ve sizi önemsemiyor.(misal doğumgünü) bence eski eşiyle gerçekten neden ayrılmış iyice bir araştırın...eşinize sorarak değil tabi ki, eşinizin eski eşinin etrafından birileriyle irtibata geçmeye çalışın... konuyu açalı baya olmuş, merak ettim açıkcası şu anki durumunuz nasıl...

Back
X