10 cu haftada aşırı kanama görüp sağlıkla ilerleyen varmı. Lütfen acil yardım.

Elisanurummm

Meleğim
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
167
156
18
36
10 haftalık grbeyim dün gece şiddetli adet ağrısı sonrası Çok aşşırı yoğun kanama gördüm o an bayılmışım eşim acile götürdü hemen bebek yerinde çok şükür kalbinide dinledik ama kese 1 cm aşşağıya inmiş rahime yaklaşmış wc harici kalkma dedi. Kanamam hala devam ediyor 5 ped dolu dolu gördüm koyu kırmızı. RABBİM bize bağışlasın inşallah. İğne ve progestan verildi. Yatış posizyonu nasıl olmalı sırt üstü yatıyorum ama çok canım acıyor. Tüp bebek ile hamile kaldım.

Rabbim size bağışlasın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Çok geçmiş olsun. Yatış pozisyonunuz çok önemli değil. Sırt üstü ya da yan yatabilirsiniz. Eğer sağlıklıysa tutunacaktır merak etmeyin. Düşerse de zaten kromozom bozukluğu, sakatlık olacağı için düşüyor ilk haftalarda. Yani o da hayırlı olan aslında. Lütfen moralinizi bozmayın. Dikkatinizi dağıtacak şeyler yapın. Kitap okuyun, film/dizi izleyin.

Yatış için çok çeşitli sey duydum sürekli sırt üstü yatmakta kemiklere ağrı yapıyo farketmez inşallah dediğiniz gibi. Allah razı olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun yaşayarak görücem bende.

İnşallah atlaşmışsınızdır dr ya kontrole gidecekmisiniz
Allah razı olsun cnm inşallah. Gittim cnm cumartesi günü gittim. Sıkıntı hala devam ediyor Wc harici kalkma dedi ama Allahıma şükür kalp atışı vardı zorda olsa duyduk. O gelen kanamalar kese önündekilermiş arkasında yoğun bir şekilde var dedi hatta gösterdi o alanı. O kanama ya gelir yada vucut eritir dedi bol bol su içmek iyi geliyormuş. haftaya birdaha gidicez bakalım inşallah daha iyi haberler alırız.

İnşallah güzel haberler alırsınız inanıyorum demekki kanama alanından kaynaklı çok geçmiş olsun

İnşallah güzel haberler alırsınız inanıyorum demekki kanama alanından kaynaklı çok geçmiş olsun
Aynen cnm kese kaydığı için kanama o alanda olmuş hala devam ediyor ben görmüyorum çok şükür ama içeride var inşallah onlarda biter gider RABBİM tüm hamile olanların bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tüm hasta olanlara acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…