10 cu haftada aşırı kanama görüp sağlıkla ilerleyen varmı. Lütfen acil yardım.

Yok cnm. Bgn gttm ilaclari kesdi kanamayla atcakmisim
Çok üzüldüm cnm ben iki defa düşük yaşadım 1 kürtaj oldum çok zor ama hemen kendimi toparlayıp tekrar tedavi için araştırmalar yaptım o üzüntüye bağlanmadım hayırlısı buymuş dedim ki zaten öyle vucut sağlıksız emriyoyu kabul etmiyor. Kromozom da sıkıntı olduğunda genelde düşükle sonuç veriyor aslında buda ALLAHın bir nimeti rahim kendini hemen yeni bebeğe hazırlıyor. İnşallah Seninde böyle olacak. Çok zor bir durum biliyorum cnm AllahI'm tez zamanda daha daha iyilerini nasip etsin inşallah. Bu arada çocuk varmıydı ilk gebelikmi.?

Merhabalar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Baya yoğun bir adet kanaması oldu 6.haftamada.şükür kalp atışınıda duyduk o zaman. Dr um oksaparı kesti. Rapor aldım dinlendim. Rahimde baya geniş bir kanama alanı vardı. Tam 1 ayda geçti bu kanama. 1 ay kahverengi lekem oldu. Şükür şu an 19+1haftalık olduk. Dinlenin bol bol uzanma hareketi dahi yapmayın.

Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bendede yoğun kanama alanı var şuan. Ya leke şeklinde görürsün yada vucut eritir dedi. Çok şükür kanama leke görmüyorum ama kese arkasında yoğun var dedi. Peki siz ne zamana kadar dinlendiniz kaç hafta sürdü.... Benim kese 1 cm kaymışti.

Amin inşallah darısı başına. İlk kanamam olunca hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar.ben 0 negatif eşim AB pozitif. 1 aya kadar lekelenme devam etti. 2 gün kırmızı kanama. 2 hafta aktif 1 hafta az az lekelendim. 1 aya tamamamen kanama alanı bitti.haftalık progesteron iğne ve günlük progesteron fitil kullandım. Her hafta dr kontrolüne çağırdılar. Kanama olunca 1 hafta evde kaldım.evde yemek dışında iş yapmadım. İş yerindede kolladılar bir türlü.hala da evde ağır iş yapmıyorum. Dr. Um keseyle ilgili bişe demedi bana belkide korkutmak istemedi bilmiyorum. Ama baya kanamam oldu. Allah tan ümit kesilmez dedi. Dinlen bol bol. O zamanlar demlik bile kaldırmadım çamaşır silkelemedim

Aynı benim gibi cnm ya AllahI'm korusun yavrularımızı inşallah cnm. Ilaçlarımız kullanım zamanı ve dr kontrol sıklığımız aynı. Ben ilk günden beri wc harici kalkmadım hiç iki çocuğum da var birinin dersleri falan sitres oluyor arada ister istemez Özellikle ders saatlerinde, onun haricinde hiçbirşeyle ben ilgilenemiyorum. Benim kanamada çok fazla oldu ama 2 gün yoğun 2 gün koyu akıntı şeklinde öyle azaltır 4 5 gün sonrada tamamen geçti..

Allah yavrunuzu size bağışlasın İnşallah sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin

Geçmiş olsun csnim Rabb'im size bağışlasın ins ilaçlar fayda eder kanamanın durur bende şuan 9 haftaya giriyorum bir kaç gün önce gece uyandım adet sancısı çekiyordum kanamam vardı ağrı kesici aldım sabaha kadar sancidan yatamadım sabah doktora gittim bebek iyi magnezyum verdi sıkıntısı yok sağlıklı onlarda neden kanama olduğunu anlamadı dinlenmem lazım hep uzanıyorm ayakta durmuyorum ilaçlar kanamami durdurdu şükür ben sırt üstü yatamiyorm hep yan yatıyorum özellikle sağ taraf iyi bebek için şuan nasılsın ne durumdasin

Çok teşekkür ederim cnm senin bebeğin de inşallah sağlıkla gelir kalp atışı varsa korkma diyorlar ama ister istemez diken üzerindeyiz. RABBİM e emanetiz hepimiz hiçbirşeyin garantisi yok yiyecek lokması varsa Rabbim her ne olursa olsun nasip eder sabırla dua ile şu günleri atlatacağız inşallah. Cnm benimde 9+4 te oldu ilk Rabbim korusun senide bebeğinide inşallah. 2 gün sonra kontrolüm var yazıcam yine burdan.

Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum bende 8+5gunluk evet iki defa gittim geçen pazartesi de gittim şükür kalp atışları diğer ki dinlediğime gore daha net iyidi ins tutunur bebislerimiz ins güzel haberler alırsın Rabb'im bebeklerimizi bize bağışlasın

Sağol cnm bende güzel haberlerinizi bekliyorum Bi iznillah.

Hastahanedeyim kızlar kontrolüm vardı dua edin inşallah bügün daha güzel haberler alırız bebeğim sağlıklıdır tüm sıkıntılar bitmiş olsun inşallah. ❤ Çok heyecan sardı.

Bu postu devam ettiricem kimse yaşamaz inşallah ama olurda benim gibi arayışa düşerlerse onlara bir nebzede olsa yardımcın olmak adına bilgilendirmek istiyorum. Ben 2 haftadır wc harici kalkmıyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum çok şükür Kayınvalidem annemler yardımcı oluyor. Benim tedavim tüp bebekli o yüzden biraz daha hassas Rabbim cümlemize yardım etsin kolaylıklar versin inşallah.

Bende üç haftadır yatarak geçirdim. Kana ima alanı iki hafta sonra yok olmuştu. Sen de hiç korkma. Bende tüp bebek inş rabbim bize bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…