10 cu haftada aşırı kanama görüp sağlıkla ilerleyen varmı. Lütfen acil yardım.

Saol cnm saolll cok zor imtihan
Cnm ya rabbim yar ve yardımcın olsun hala durumun aynı demek çok üzüldüm çok zordur peki nane kaynattınmı veya bu konuda bilgin varmı. Bende 1 kimyasal 2 düşük biri ikizdi birde de hiç tutmadı hem maddi hemde manevi yönden zorlayan bir yolcuğa giriyor insan ama herşeye hazırlıklı oluyoruz karşımıza iki türlüsüde çıkacaktı bunu biliyordum Hep dua ile hayırlısını istedim olmayanları RABBİM in vardır bir hikmeti dedim olanlarıda inan hiç rahat geçemedi hep içeride kanamalar vs geçti son aylarıma kadar her ay ağlamaklı bişey olacakmı korkusu. Anne olmak bu yola girmek gerçekten zor birde böylesini yaşamak daha zor kürtaj olma derim kendi kendine gider arkasından daha sağlıklı Rabbim nasip eder inşallah. Seni çok iyi anlıyorum.

Cok gecms olsun canim bnimde o tarihlerde dusuk tehlikem olmustu gercekten wc disi ayaga kalkma Rabbim size bagislasin

Çok sağol cnm. Sanada çok geçmiş olsun şuan ne durumdasın nekadar sürdü inşallah sende bebeğin de iyidir.
Cok sukur iyiyiz kuzum 2 yasinda simdi ilk uc ay cok tehlikeli bikac hafta surdu yatmam sonra yavas yavas kalkmaya basladim ama hic kendimi yormadim bardak bile kaldirmadim dusun saglixakla al kucagina yavrunu

Gecmış olsun canım aynı sorunu ben yaşadım 9 hastalıkken bacaklarımdan akan kan ıle gıttım hastaneye ve yatış yapıldı 10 gün kaldım ıgneler ılaclar şükür suan kızım yanımda ama çok zor bır hamılelık gecırdım bende tüp bebek ıle hamıle kalmıştım sonunda sukıntılı oldu ve 35 haftada doğum yaptım şükür kızım sağlıklı ama ben o dönemde afedersiniz ıdrar bıle beze yaptım kalkmadım kanama alanları oluştu hep ama hayırlısı allahtan dedım rabbım nasıp ettı ınsllah sözünde hayırlıca sonuçlanır

Canm ya bende yatış yaparlar diye düşündüm daha önce ikizlerde böyle olmuştum yatış yapmadılar iğne yapıp eve gönderdiler bebekleri kaybettim o yüzden çok tedirgindim bundada aynısı olurmu diye. Aksilik 15 şubat İstanbul yoğun karlı arabalar çıkmıyor site içi dolu kar birde pazar günü gecesi oldu dr rum yok nöbetçi yok başka hastahaneleri aradı nöbetçi bulduk derken taksi çağırdık kendi araçlarımız çıkmıyordu diye takside kapıya gelemedi siteden yola baya mesafe vardı çok yürüdüm kaya kaya bata çıka araca bindik bu sefer yokuşta kaldığımız için kaydı kaza yapacaktık ALLAHIM ne kadar zor bir geçseydi Ama Rabbim istemediği sürece gerçekten hiçbirşey olmaz gece 3 te eve geldik yatış yapmadılar ben Allah'a sığındım hep hiçbir güç onun kudretinden daha büyük değil. Dua

Senin prensesinede maşallah ya nekadar zor şeyler yaşamışsın. Ama insan kucağına sağlıkla aldımmı herşeyi unutur.

Karnımda kramp gibi hafif adet ağrısı var o yaşadığım durumdan sonra böyle ağrıları takar oldum inşallah geçer ya Allahım geçse şu süreç bir an önce bu aziz aylar hürmetine inşallah.

Yine bir hastahane bekleyişi yine heyecan Allahım hayırlı günde güzel haberler aldırsın inşallah.

3.ayı atlatmışsın galiba iyi olacaktır inş. Kanama alanımı devam ediyor
3 ay dolmadı her ayın 10 da 1 ay oluyor bu ayın 10 da tam 3 aya giricez inşallah. Dr hafta hesabı yapma dedi Sat a göre. Kanama alanı kese boyu kadar var kese arkasında duruyor hala ama yeni kanama yokmuş ilk kanamadan kalan alan hayırlısıyla geçseydi rahat nefes alacaktım. Rabbime emanetiz.

Ozaman hiç sıkıntı yokmuş yeni yoksa azalıyorsa geçecek o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…