Ben de sebebini soracaktımDusuklerinizin sebebi belli mi 10 düşük cok fazla Allah yardımcınız olsun
Kaç yıllık evlisiniz düşüklerin sebebi araştırıldımı?İyi günler yeni üye oldum 32 yaşındayım 10 düşük ve defalarca tüp bebek geçmişim var. Şuan tekrar hamileyim ama beta yine düzenli artmiyor. Benim gibi çok düşük yapıp doğum yapan var mı
9 yıllık evliyim.Evet araştırıldı bütün testler yapıldı.Esimdede bendede problem yokKaç yıllık evlisiniz düşüklerin sebebi araştırıldımı?
6 veya 7 haftalarda sebep yok malesefRabbim yardimciniz olsun inşallah. Kaçıncı haftalarda oluyor bu düşükler bir sebeb belirtiyorlar mi. İnşallah son olur.
Cnm yaa rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinİyi günler yeni üye oldum 32 yaşındayım 10 düşük ve defalarca tüp bebek geçmişim var. Şuan tekrar hamileyim ama beta yine düzenli artmiyor. Benim gibi çok düşük yapıp doğum yapan var mı
Onu duymadım ama burda subyan diye birseyler duymuştum formda araştır istersenKilit diye birşey varmış dusuk yapanlar icin bilgisi olan var mı acaba
Subyani biliyorumOnu duymadım ama burda subyan diye birseyler duymuştum formda araştır istersen
sebepsiz olmaz6 veya 7 haftalarda sebep yok malesef
Defalarca yapıldı hem Fransa'da hem Türkiye'de yok birşey bulamadılarsebepsiz olmaz
Bence detaylı araştırma yaptırın gerçekten ilgili bir hastaneye
Normal dgil bence bi sebebi vrdir doktorlar bisy demiyomuİyi günler yeni üye oldum 32 yaşındayım 10 düşük ve defalarca tüp bebek geçmişim var. Şuan tekrar hamileyim ama beta yine düzenli artmiyor. Benim gibi çok düşük yapıp doğum yapan var mı
Yok bir şey demiyorlar şu an yine hamileyim Allah'tan hayırlısıNormal dgil bence bi sebebi vrdir doktorlar bisy demiyomu
Daha dikkatli ol kuzumYok bir şey demiyorlar şu an yine hamileyim Allah'tan hayırlısı
Teşekkür ederim bakicamMerhaba inşallah sağ salim kucağına alırsin . İnstagram da Çağrı gülümser ver alanında ilgili bir doktor baya iyi çalışmaları var dmden yazarsan cevap veriyor bence mutlaka danış .
Evet hepsini kullanıyorum suanHamileliklerinde kan sulandirici bağışıklık baksilayici ilaçlar igneler kullandin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?