Evet ama 6 7 8 mm dede tutmayanı gordum doktorlar yıne transfer edıyorlar. Siz bagısıklık testlerınıde yaptrın bir sürü test var ramotolojıye gtmenız gereklı
Canmm bende seninle aynı durumdayım kaç senedir bir sebeb bulunamıyor . Aynen eşimde bende sıkıntı yok deniliyor olur bazen rahim iyi olmayan emriyoyu atyodur diyo doktorlar eve gönderyo bir ilaç bi işlem hc bişey yok . Pgt tüp bebek test hersey yapıldı sıkıntı cıkmadı. Sürekli 12 oldu gecen ay 12 kere kimyasal gebelik 1 kürtaj oldm
Allah yardımcın olsun canım. 5 düşük yaptım. Doktorum pgt işlemi yapmamızı önerdi. Pgt isleminden sonra oğlum oldu. Şimdi yine pgt li transfer yapıldı. Büyük ihtimal sizede pgt işlemi yapılmıştır. Dini inancınizi bilmiyorum ama ben hocayada gitmiştim. Dualar yazmıştı bana onu doğuma kadar takmıştım. Rabbimim şifası nerdendir bilemeyiz. İnsaAllah hayırlısıyla hamileliğiniz güzel gider
Merhaba, pgt yapılan embriyolarda sağlıklı gelenlerde tutunma oranı daha yüksek olur mu? Yoksa fark yok mu? Bilginiz var mı? Ben de ngs yaptıracağım da 2 düşüğüm olduğu için, onlar doğal gebelikti sağlıksız embriyo dediler, şimdi bütün ümidim ngs
Ilacin adi prednol. Ayrica lenfosit asisi denilen bi asi var. Basari orani dusuk ama ortala 10 kadindan 3unde ise yariyor. Bagisikligi dusum bunyelerde esin spermlerini vucut zararli bisey gibi dusunup vucuttan atiyo ve bu yuzden dusuk yapiyo olabilirsin. Bende senin gibiyim. Simdi bu sekilde gebelik dusunuyoruz kismetse
Ilacin adi prednol. Ayrica lenfosit asisi denilen bi asi var. Basari orani dusuk ama ortala 10 kadindan 3unde ise yariyor. Bagisikligi dusum bunyelerde esin spermlerini vucut zararli bisey gibi dusunup vucuttan atiyo ve bu yuzden dusuk yapiyo olabilirsin. Bende senin gibiyim. Simdi bu sekilde gebelik dusunuyoruz kismetse