10 düşükten sonra tekrar hamileyim

Bende türbede kurban kestim dagittim yapmadığım şey kalmadi.Suan hamileyim ama beta düzenli artmiyor yine hayırlısı artık
Canım sabret Allah büyük muska tak kötü şeyler izleme dinleme bende bu 2. Ciyi doğuracağı m San bebeğim doğum esnasında kalbi durdu defalarca rahimden oksijen verdiler vakum yaptılar olmadı kalp atışları düştü mecbur sezeryen ysptilar şükür iyi oldu saglikli doğdu son dk da bile korkuttu bizi

Benımde ilk düşüğüm oldu doktor pgt onerdi. Pgt yapılınca bebegın genetıgınden emın oluruz en azından dedı bagısıklıktan düşük olabılıyomuş bu sefer
Bağışıklık için serum ilaç kullandım ama malesef buda düştü.11. düşüğümle tüp bebek sayfasını tamamen kapatmış bulunuyorum ,,

Bağışıklık için serum ilaç kullandım ama malesef buda düştü.11. düşüğümle tüp bebek sayfasını tamamen kapatmış bulunuyorum ,,
Kortizon kullanmış miydin

Mutlaka bi sebebbi vardır. Doktorunuz kim? Histeroskopi yapıldı mı? Kac yumurtanız toplanıyo yaşınız kaç?

Mutlaka bi sebebbi vardır. Doktorunuz kim? Histeroskopi yapıldı mı? Kac yumurtanız toplanıyo yaşınız kaç?
Tayfun bağış doktorum.32 yaşındayım.histeroskopide yapıldı bütün tesrlerimde yapıldı.her tüp bebekte 4,5 ,6 5.Güne giden embriyo lar olusuyor.pgtdende sağlıklı geldigi halde yinede düşüyor.

Tayfun bağış doktorum.32 yaşındayım.histeroskopide yapıldı bütün tesrlerimde yapıldı.her tüp bebekte 4,5 ,6 5.Güne giden embriyo lar olusuyor.pgtdende sağlıklı geldigi halde yinede düşüyor.
Bagısıklık testlerın yapıldı mı lupus, hasimato, troid, antıfosfolipid gbi nedenlerdende olabılır. Rahımın kaç mm oluyor?

Bagısıklık testlerın yapıldı mı lupus, hasimato, troid, antıfosfolipid gbi nedenlerdende olabılır. Rahımın kaç mm oluyor?
Troidten ameliyat oldum ama ilaç kullanıyorum normal değerlerim.Bagisiklik içinde transferde serum verdiler sonrasindada ilaç aldim

Troidten ameliyat oldum ama ilaç kullanıyorum normal değerlerim.Bagisiklik içinde transferde serum verdiler sonrasindada ilaç aldim
Rahım kalınlığınzda onemli kürtaj olduktan sonra rahım kalınlaşma problemı oluyo varsa lupus gbı hastalıklar onlar için farklı ilaçlar oluyo

Rahım kalınlığınzda onemli kürtaj olduktan sonra rahım kalınlaşma problemı oluyo varsa lupus gbı hastalıklar onlar için farklı ilaçlar oluyo
Rahim kalınlaşma problemim yok zaten rahim belirli bi kalinlasmaya gelmeden transfer olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…