İnşallah ilk denemen de tutar canım38 ilk denemem canım
Ben sadece göbekten iğne yapıyorum ya bana kan sulandırıcı kalçadan iğne vermedi doktorProgstan fitil,estrofem,imom,decavit,coraspin canım
Amin canım hepimizin inşallah ama bende aşılamada falanda tutmadı.Senin yaş ve kaçıncı deneme?Sağlıkla ilgili hiçbir engelde bulamıyorlar.Tiroid ve alerji dışında bir sıkıntımda yok.İnşallah ilk denemen de tutar canım
Benim yaş 23 ilk denemem eşimde sıkıntı vardı sperm sayısı kalitesinde dört yıldır evliyizAmin canım hepimizin inşallah ama bende aşılamada falanda tutmadı.Senin yaş ve kaçıncı deneme?Sağlıkla ilgili hiçbir engelde bulamıyorlar.Tiroid ve alerji dışında bir sıkıntımda yok.
İnşallah tutunma lekesidir adet olmazsın hepimiz hamile kalırızKızlar 7 günümüzde lekelenme ile uyandım kahverengi sanırım adet getirecek devamında
Evet içini ferah tut kırmızıya dönmedikçe korkmaKızlar 7 günümüzde lekelenme ile uyandım kahverengi sanırım adet getirecek devamında
İnşallah canım canım leke falan yok durmuş ama bilmiyorum ki benim adet öncesi ve başında sonunda hep kahverengi leke gelir acaba adet mi diyorumİnşallah tutunma lekesidir adet olmazsın hepimiz hamile kalırız
Yaşın çok genç canım ama sperm en buyuk faktörlerden biri.Umarım herşey çok güzel gider hepimiz içinBenim yaş 23 ilk denemem eşimde sıkıntı vardı sperm sayısı kalitesinde dört yıldır evliyiz
İnşallah yerleşme kanamasıdırKızlar 7 günümüzde lekelenme ile uyandım kahverengi sanırım adet getirecek devamında
Insllh canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat versinİnşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah yerleşme kanamasıdır
Amin iinşallahYaşın çok genç canım ama sperm en buyuk faktörlerden biri.Umarım herşey çok güzel gider hepimiz için
Ben o sırayı ilk savan kişiyim bitti hakkımCesaret edip erken test yapmayı düşünen varmı 10 ekimciler :)
Bende daha cesaret edemedimCesaret edip erken test yapmayı düşünen varmı 10 ekimciler :)
Yaptın mı yoksaBen o sırayı ilk savan kişiyim bitti hakkım
Ben 5.gün yaptım bittiYaptın mı yoksa
Ve sonuç negatif..sırada 3.denemİlki de aynı olmuştu..sanki dejavu yaşıyorum..herşeyi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?