Ee maşallah canım silik çizgi varr hadi gözün aydınn
Amin kizlar inşallah dualarını eksik etmeyin lütfen hepimiz için hayırlısı olsun öncelikle bende 10 Ekim'de transfer oldum birbucukdaBen ftgrafı görmedim az önce.Silik var evet canım inşallah her geçen gün koyulaşsın
Görünüyor biraz inşallah devamı gelir hayırlısıyla ben daha cesaret edemem çok erken dahaYaptım herşeyi göze alarak sonuç hayali bı çizgi var gibi ama kaptırmak istemiyorum kendimi yapan olursa bildirin kizlar ilk yapan benim sanırım
Eki Görüntüle 3146244
Bı anda yaptım bende cesaret edemiyordum anlık yapiverdim hayırlısı cnm kendini hazır hissetmiyorum bekleGörünüyor biraz inşallah devamı gelir hayırlısıyla ben daha cesaret edemem çok erken daha
Aynen beklerim ben daha birde benim 3.gun embriyosuBı anda yaptım bende cesaret edemiyordum anlık yapiverdim hayırlısı cnm kendini hazır hissetmiyorum bekle
Gözün aydın var canım:))))) yarı daha belirgin olurYaptım herşeyi göze alarak sonuç hayali bı çizgi var gibi ama kaptırmak istemiyorum kendimi yapan olursa bildirin kizlar ilk yapan benim sanırım
Eki Görüntüle 3146244
Hayırlısı inşallahGözün aydın var canım:))))) yarı daha belirgin olur
Canım nasıl gidiyor transferin herhangi bi belirtin var mıAynı gün transfer olmuşuz.İnşllh pozitifi alırız
Sırtım çok ağrıyordu sol tarafımda batma oldu.Şimdi normal canım.Göğüslerde hassasiyet çok fazla ama benim adetten 1hafta önce başlar göğüs hassasiyeti.senin nasıl gidiyor ? Ben 2 kez sordum kimse cvp vermrdi.Benden başka kimseye transferden sonra 5.gün progestron testi yapılmadımı?Nrden bunu istıyorlar bılmıyorum.İlaç takibi diyorlar ama bir tek bendemi var bu hormonCanım nasıl gidiyor transferin herhangi bi belirtin var mı
Canım benden de o progestron hormon testini transferden önce istediler 12 çıktı doktorum güzel çıkmış dedi benim de adetime 2 gün var hem bu belirtiler umut veriyor hemde adetim yaklaşıyo diye ondan mı oluyor diye korkuyorum ama ayağım çok ağrıyor sağ kaşığım belki de Kemal sunal gibi yağmurlu hava diye bacak ağrım varSırtım çok ağrıyordu sol tarafımda batma oldu.Şimdi normal canım.Göğüslerde hassasiyet çok fazla ama benim adetten 1hafta önce başlar göğüs hassasiyeti.senin nasıl gidiyor ? Ben 2 kez sordum kimse cvp vermrdi.Benden başka kimseye transferden sonra 5.gün progestron testi yapılmadımı?Nrden bunu istıyorlar bılmıyorum.İlaç takibi diyorlar ama bir tek bendemi var bu hormon
Transferden sonra ilkdefa duydum isteniyor her zaman transferden önce istenir o kadar niye istediler acabaSırtım çok ağrıyordu sol tarafımda batma oldu.Şimdi normal canım.Göğüslerde hassasiyet çok fazla ama benim adetten 1hafta önce başlar göğüs hassasiyeti.senin nasıl gidiyor ? Ben 2 kez sordum kimse cvp vermrdi.Benden başka kimseye transferden sonra 5.gün progestron testi yapılmadımı?Nrden bunu istıyorlar bılmıyorum.İlaç takibi diyorlar ama bir tek bendemi var bu hormon
Umudunu yitirme..benim 2.denemem..ilki negatif, şimdiki 8.günümde evde test yaptım negatif, sanırım olmadı sancım da var 3 gündür..ama tekrar deneyeceğim. Zamanı değilmiş, Rabbim en iyi zamanı bilir. Elinde değildir çoğunlukla ama moralini bozmamaya çalışmalısın.Kanamam devam ediyor kızlar, pruluton depo vuruldum hala kan geliyo adet gibi, progestan tableti iğneye çevirdiler ama onu da dr yazmadı, benim transfer başka ilde oldu çünkü...beta yaptılar negatif moralim çok bozuk, sanırım olmadı...
İnşallah pozitifi görürüz canım.Bende transferden öncede aldılar o testi normaldiCanım benden de o progestron hormon testini transferden önce istediler 12 çıktı doktorum güzel çıkmış dedi benim de adetime 2 gün var hem bu belirtiler umut veriyor hemde adetim yaklaşıyo diye ondan mı oluyor diye korkuyorum ama ayağım çok ağrıyor sağ kaşığım belki de Kemal sunal gibi yağmurlu hava diye bacak ağrım var
Bende ne öncesi nede sonrası bişi istenmedi 10 ekim benimde transferSırtım çok ağrıyordu sol tarafımda batma oldu.Şimdi normal canım.Göğüslerde hassasiyet çok fazla ama benim adetten 1hafta önce başlar göğüs hassasiyeti.senin nasıl gidiyor ? Ben 2 kez sordum kimse cvp vermrdi.Benden başka kimseye transferden sonra 5.gün progestron testi yapılmadımı?Nrden bunu istıyorlar bılmıyorum.İlaç takibi diyorlar ama bir tek bendemi var bu hormon
İnan bende anlamadım o yuzden sordum.İlaç planını takip edıyorlarmışTransferden sonra ilkdefa duydum isteniyor her zaman transferden önce istenir o kadar niye istediler acaba
Öncesinde nasıl istemezler.Neye göre brlirlediler progestan ilacını?Bende ne öncesi nede sonrası bişi istenmedi 10 ekim benimde
İğne gerçekten ağır ama daha etkili..kalçamdaEczane devlet ödüyo dedi ama bilmiyorum, hemşire de kanaman durursa hapa devam et iğne ağır dedi, pazartesi 12.48 transferim
Bende de olmuştu aynı gün..sonra azaldıBugün transfer gününü sayarsak altıncı günüm sağ kasığım çok ağrıyor ve sağ ayağım çekiliyor sizde varmı bi belirti kızlar
Amin inşallah canım inşallah bu 10 ekim transfer yapan herkes pozitifi görürİnşallah pozitifi görürüz canım.Bende transferden öncede aldılar o testi normaldiŞimdi niye baktılar anlamadım.Adetinde gebeliğinde düşüğünde çoğu belirtisi aynı o yuzden bende itibar etmıyorum belirtilere
Evet bende çok şaşırdımÖncesinde nasıl istemezler.Neye göre brlirlediler progestan ilacını?
Kızlar peki siz hangi ilacı kullanıyorsunuz ben estrofem, folik asit, coraspin, d vitamini, progestan fitil, bide progesteron iğne göbekten kullanıyorumBende ne öncesi nede sonrası bişi istenmedi 10 ekim benimde transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?