Progesteron seviyene bakıp takviye ilaç gerekir mi diye baktılar muhtemelenİnan bende anlamadım o yuzden sordum.İlaç planını takip edıyorlarmış
Beta kan kaç çıktı canımKanamam devam ediyor kızlar, pruluton depo vuruldum hala kan geliyo adet gibi, progestan tableti iğneye çevirdiler ama onu da dr yazmadı, benim transfer başka ilde oldu çünkü...beta yaptılar negatif moralim çok bozuk, sanırım olmadı...
Bence de inşallah senin tek embriyo mu canımProgesteron seviyene bakıp takviye ilaç gerekir mi diye baktılar muhtemelen
15 canımAmin inşallah canım inşallah bu 10 ekim transfer yapan herkes pozitifi görürPeki senin kaç çıktı progesteon hormonun
Doktora sordun mu nasıl diye canım15 canım
Progesteron seviyene bakıp takviye ilaç gerekir mi diye baktılarİnan bende anlamadım o yuzden sordum.İlaç planını takip edıyorlarmış
Hayır 2 embriyo, kaliteleri de iyiydi ama olmadı yine galibaBence de inşallah senin tek embriyo mu canım
Neden umutsuzluğa kapıldın şimdiProgesteron seviyene bakıp takviye ilaç gerekir mi diye baktılar
Hayır 2 embriyo, kaliteleri de iyiydi ama olmadı yine galiba
Evet iyi bir rakammış.darısı beta hcg yeDoktora sordun mu nasıl diye canım
Canım inan rahat olmak her sekılde 1-0 önde olmak.Bunda olmazsa sonrakinde olur diyerek akışa bırakmak şartNeden umutsuzluğa kapıldın şimdi
Canım bence lütfen yapma şuan bekle benim doktorum özellikle uyardı 10. Güne kadar kana karışmıyor dedi erken yaparsan negatif görüp moralin bozulur üzülürsün tutan embriyonun bile düşmesine sebep olabilirsin dediEvet iyi bir rakammış.darısı beta hcg yeBirsey sorcam şimdi ben yarın beta hcg ye baktırsam.Mesela 4 çıksa hamilelikle ilgili bir ilerleme olduğunu gösterirmi?Yoksa 5 altındaki tüm degerler negatifmi oluyor.Transferde 10 ekimdi.Doktora bunu söylesem sorsam kızacak bana 12.gnden önce test yok dediler ben 5 gün dolmadan erken gebelik testi yaptım sonuç ne;NEGATİF tabiki
İlki de aynı olmuştu..sanki dejavu yaşıyorum..herşeyi aynıNeden umutsuzluğa kapıldın şimdi
Bencede yapmamalıyım zatenCanım bence lütfen yapma şuan bekle benim doktorum özellikle uyardı 10. Güne kadar kana karışmıyor dedi erken yaparsan negatif görüp moralin bozulur üzülürsün tutan embriyonun bile düşmesine sebep olabilirsin dedi
Kaç yaşındasın canım kaçıncı denemenBencede yapmamalıyım zaten
Canım progesteron adetin ikinci günü bakıldı bende bı sonrasında birdaha hiç kan vermedimki progesteron a da transferden sonra başladım göbekten vurunuyorumÖncesinde nasıl istemezler.Neye göre brlirlediler progestan ilacını?
Estrofem folik asit oksapar iğne coraspirin dupbaston ve progesteron igneKızlar peki siz hangi ilacı kullanıyorsunuz ben estrofem, folik asit, coraspin, d vitamini, progestan fitil, bide progesteron iğne göbekten kullanıyorum
Aynen öyle. Bir dahaki sefere hayırlısıyla olacak inşallahCanım inan rahat olmak her sekılde 1-0 önde olmak.Bunda olmazsa sonrakinde olur diyerek akışa bırakmak şart
Aynen öyle. Bir dahaki sefere hayırlısıyla olacak inşallahCanım inan rahat olmak her sekılde 1-0 önde olmak.Bunda olmazsa sonrakinde olur diyerek akışa bırakmak şart
Çok erken 5. günEvet iyi bir rakammış.darısı beta hcg yeBirsey sorcam şimdi ben yarın beta hcg ye baktırsam.Mesela 4 çıksa hamilelikle ilgili bir ilerleme olduğunu gösterirmi?Yoksa 5 altındaki tüm degerler negatifmi oluyor.Transferde 10 ekimdi.Doktora bunu söylesem sorsam kızacak bana 12.gnden önce test yok dediler ben 5 gün dolmadan erken gebelik testi yaptım sonuç ne;NEGATİF tabiki
Aynen öyle canım.Kuzenımın gazına ısrarına geldim.O yuzden yapmıcam sure dolana kadarAynen öyle. Bir dahaki sefere hayırlısıyla olacak inşallah
Çok erken 5. gün
38 ilk denemem canımKaç yaşındasın canım kaçıncı denemen
Progstan fitil,estrofem,imom,decavit,coraspin canımKızlar peki siz hangi ilacı kullanıyorsunuz ben estrofem, folik asit, coraspin, d vitamini, progestan fitil, bide progesteron iğne göbekten kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?