• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10. gün değerim 2,63

figen26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
173
7
96
43
Bolu
kızlar negatif biliyorum ama aranızda böyle olupda yükselen var mı 2 gün sonra tekrar yapacağım dr. umuda aramadım aramamam gerek yok zaten o da yok dicek onun için 12: gün yapar öyle ararrım

hala şokdayım inanamıyorum o kadar uğraştım okadar iğne ilaç hiçmi fayda etmediki

canım üzülme inş.değerin katlar
ama 10.gün olsa bile bukadar düşük olması düşündürür
hakkına hayırlısı inş...

kızlar negatif biliyorum ama aranızda böyle olupda yükselen var mı 2 gün sonra tekrar yapacağım dr. umuda aramadım aramamam gerek yok zaten o da yok dicek onun için 12: gün yapar öyle ararrım

hala şokdayım inanamıyorum o kadar uğraştım okadar iğne ilaç hiçmi fayda etmediki

canımm seni okadar iyi anlıyorum ki şuanda..
benim de 10.gün 5 çıktı değerim 12.gün 10
bugün 14.günüm dr bir test daha istedi hakkımızda hayırlısı olsun inş

ıkinci kalite emrbiyo sanamı koyılmuştu yoksa sen aozpsermli beyin eşimisn ikinizinde nicki figen sayılı bişi kusura bakma..
bende ilk denemede başaramadım biliyormusun ölmek istemiştim ya seni o kadar iyi anlıyorumki
yeterki pes etme evet çok zpr bi daha daha aynı şeyleri yaşamak en korkuncu hatta korku filmi gibi olanıda ya aynı sonucu alırsam diye düşünmek.. ınşallah Rabbim size evlat nasip eder.Şimdi olmadına üzül , ama şunu hep dile Allahtan Allahım ne olur bir dahaki sefere Evlat nasip et bize diye.. Ne diyim Allah sabır versn

Canım guclu olmalısın hakkında demek boyle hayırlıymıs. Yılmak yok bıdaha daha guclu baslamalısın.

Back
X