- 8 Ekim 2012
- 3.390
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi Elvira Colakova
-
canım anladığım kadarıyla bu diyette su önemli bi etmen içerisine limon falan sıksan içmeniin yollarını denesende olmuyomu bu arada öğle yemeğim zeytinyağlı fasülye yoğurt sade sodaBen su icemiyorum canım ya çok rahatsız hissediyorum kendimi su içince onu nasıl cozcem bilmiyorum
anladım canım oda doğru ama bir şekilde kendine su içmeyi alışkanlık haline getirmen lazım diyet açısından olmasa bile sağlık açısındanBende taze fasulye yedim :) çalışırken bu işi yapmak zor evde olsam hazırlama imkanım var ama iş yerinde zor oluyor.
ALLAH şifa versin canım ben devam ediyorum tek başımaCanım ben usutmusum çok fena canım hiç bişey istemiyor çok halsizim diyet bozuldu galiba benim
Çok kötü oldu bu ama yaALLAH şifa versin canım ben devam ediyorum tek başıma
düzelince başlarsın canım benim devam etmem gerekiyor zaten sonucu yazarım buraya kilomuz yakın olduğu için belki verceğimiz kilo yakın olurÇok kötü oldu bu ama ya
Bende 81 le basladim suan 67 yim aylardir istediģim gibi kilo veremiyorum .ne yapmam lazim bende 55 olmak istiyorumDoğuma 85 le girdim doğumdan on gün sonra diyet yaptım on ayda 55 kiloya düştüm. Yaklaşık bir yıldır 56 kilodayım korumayı başardım hala dikkat ediyorum ve hala emziriyorum oğlum 21 aylık artık diyetle ilgili kitap bile yazabilirim
Bende 81 le basladim suan 67 yim aylardir istediģim gibi kilo veremiyorum .ne yapmam lazim bende 55 olmak istiyorum
Sabah kalktığımda yeşil çay ama bu 500 ml lik olacak. Yarım saat sonra salatalık, domates, biber çiğ ve tuzsuz. Bunu yedikten sonra da yarım litre su içiyoruz.
Öğlen yemeği yemeden yarım saat önce yine yarım litre su içiyoruz. Öğlen çorba kaşığı ile ölçülecek şekilde 6 kaşık sebze yemeği, yanında sade soda , 3 kaşık yoğurt. Yemek sonrası yine bol su içiyoruz.
Akşam sadece yoğurt veya ayran.. Ekstra olarak salatalık yiyebilirsiniz çiğ.
Ekstra sorunuz varsa açıklayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?