10 günde 5kg hedefim

Bayanlar 4lt su icen bi kadin ölmüş sudan :((( uyumayi zorlastiriyomus 1.5lt yazmislar bayanlar icin bilemedin 2lt.

Günaydin, 24 saat yaziyorum uyumuyorm cünki resmen android gibi dolaşiyorum :D
Bugün malum gündeyim yinede tartildim 72.7kg gayet iyi.diyeti bozmuyorum tam gaz devam.hastaliğimi bahane ederekten 4gün daha ekliyorum 10günluk hedefimi 14 güne çikariyorum.yani 10 günde 2 kg vermek olcak şuandaki hedefim.böylelikle 14 günde 5kg vererek kendi adima bir ilk yapacağim inşaallah.

Ayrica bugün kaç bardak su ictim bunuda sayicam 4lt falan iciyosam 3e indireyim bari cok tehlikeli.

Kalkinca 2 badk su,
Kahvaltim 1 domates, 2 bardk cay, pekmez, kaşar, 1 orta boy krep
Öğlen çorba içmeyi planliyorm.
Aksam hic istahim olmuyor
Bol bol su...

Günaydin, 24 saat yaziyorum uyumuyorm cünki resmen android gibi dolaşiyorum :KK70:
Bugün malum gündeyim yinede tartildim 72.7kg gayet iyi.diyeti bozmuyorum tam gaz devam.hastaliğimi bahane ederekten 4gün daha ekliyorum 10günluk hedefimi 14 güne çikariyorum.yani 10 günde 2 kg vermek olcak şuandaki hedefim.böylelikle 14 günde 5kg vererek kendi adima bir ilk yapacağim inşaallah.
Oo supersin bende bugun gec kalktim biarzdan tartilcam bakalim sonuc ne

Kalkinca 2 badk su,
Kahvaltim 1 domates, 2 bardk cay, pekmez, kaşar, 1 orta boy krep
Öğlen çorba içmeyi planliyorm.
Aksam hic istahim olmuyor
Bol bol su...
Ben bugun niyetliyim sahur yapmadim iftardada abartmadan yerim insallah oooyy oyyy aylardir 75in altina inemedim tam 75 oldum derken hooop tekrar ciktim 77lere artik goreyim yahuu

Ben bugun niyetliyim sahur yapmadim iftardada abartmadan yerim insallah oooyy oyyy aylardir 75in altina inemedim tam 75 oldum derken hooop tekrar ciktim 77lere artik goreyim yahuu
İlk kilocuklar cabuk gider canim, sakin birakma Allah kabul etsin orucunu sahurda ve iftarda az yersen sorun yok bol sivi al baby .bu arada bugun tartildinmi?

Bugun bayagi yogun oldu pazara gittim ev işi iki tane çocuk yemek derken yoruldum, bide çilek receli yapcam evde 5kg çilek ayikladim :) kayinpederm getirmis bugun pazar çilek kayniyodu resmen.
Eve geldim bezelye yemegi yaptim 1 tabak yedim, tatli cekiyodu canim yine 2 tane cikolata yedim :(( limonlu soda iciyorm aksam yemicem karnim acayip şiş 2 gune ancak duzelirm.
İctigim sularida saydim aksam yatana kadar 15 bardak olur sanirm 11 bardk ictim simdiye kadar.

Ayy sen bu menuyle iyi duruyosun valla ben malesef okadar iradeli olamiyorum kacamak cok yapiyorum :(

Bugun niyetliydim oyuzden canim biseyde yapmak istemedi köskös oturdum. Yanliz gunler uzadi oruc zor oluyo sanirim bidaha tutamayacam :)

Ayy sen bu menuyle iyi duruyosun valla ben malesef okadar iradeli olamiyorum kacamak cok yapiyorum :KK43:
Evet canim enerjim var buda çok güzel bisey aslinda,
Bugun niyetliydim oyuzden canim biseyde yapmak istemedi köskös oturdum. Yanliz gunler uzadi oruc zor oluyo sanirim bidaha tutamayacam :)
Hem diyet hem oruc bayagi zorlamistir.sen bilirsin canim.ben tutamiyorm zaten ilac kullaniyrum.

Back
X