10 günde 5kg hedefim

Slm, dün ve bugun diye yapmadim 4 gun diyet yapmicam sonra yeniden kaldigim yerden devam cunki hastayken diyet halsiz dusuruyor, sagligimizdan olmayalim durduk yere ama bugun neler yedigimi yinede yazicam
Sabah domates, biber, cay, iki lokma ekmek, kasar,
Aksam uzeri 2 adet biber dolmasi orta boy,
Gun icinde Komsuda ispanakli 1 dilim kek, 1 parca bitter cikulata, 2 bardk kahve, 1 tane muz yedim, 1 cikulata :) Çubuk kraker 1 paket :p bugun çilek receli yaptim onun tadina baktim bol bol
Bieaz basen egzersizi yaptim.
Bol bol su ictim.

Diyeti birakmamak adina resimlerimi paylasayim fark varmi bilmiyorm ama 69kg olunca farkeder sanirm.ekte.

Eklentiler

• IMG_20160415_182632.webp
    IMG_20160415_182632.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20160415_182710.webp
    IMG_20160415_182710.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 80
Diyeti birakmamak adina resimlerimi paylasayim fark varmi bilmiyorm ama 69kg olunca farkeder sanirm.ekte.
Vaay fark olmazmi canim boyunda kilonda gayet iyi ben senin gibi olsam daha ne isterim :) benim boy kisa kiloda olunca top gibi dolaniyom iste :)

Fark var tabki olmazmı sen zayıfsın zaten.
çok teşekkürler.canısı moral oldu valla kıyafette farklı gösteriyor tabiki

Vaay fark olmazmi canim boyunda kilonda gayet iyi ben senin gibi olsam daha ne isterim :) benim boy kisa kiloda olunca top gibi dolaniyom iste :)
güldürdün beni canım gece gecene topu kız sen kugusun benim gözümde öptüm. :)

Sen basen görmemişsin :pplates yap cnm sıkılaşır iyce
canısı öyle antin kuntin şeyleri sevmiyorum ya ömür boyu yapamayacağım bir spor işte plates en fazla 1 hafta yapar bırakırım bacak basen hareketi yapıyorum okadar iyi geldiki bak yarın ön arka popo resmi çekip atıcam farkı görürsün :)

canısı öyle antin kuntin şeyleri sevmiyorum ya ömür boyu yapamayacağım bir spor işte plates en fazla 1 hafta yapar bırakırım bacak basen hareketi yapıyorum okadar iyi geldiki bak yarın ön arka popo resmi çekip atıcam farkı görürsün :)
Hıh oda olur işte bacak hareketleri yap yansın böyle basenler.at canm bakalm yarn zayflaym bende atcam foto

Sabah sabah foto cekiyorm bide arkadan bakalim :D
Bugun diyete kakdigim yerden devam birazdan kahvalti yapcam.

Eklentiler

• IMG_20160416_071039.webp
    IMG_20160416_071039.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 70
Sabah kahvaltim domates, biber, kasar, cay, çilek receli, iki lokma ekmek
Öglen çorba icicem saat 2gibi
Akşam yok.
Bugun bol bol spor zamani 3lt su.

Kaldi 5 gün ibre şuan 73lerde biran önce toparlanmaliyim ödem attiracak çay icerim bugun bol bol birde ayran icicem bol bol. 9 gunde 3 kg vericem insallah.4 gunde regl donemim icin ekledim.10 nisandan bu yana yaklasik 2 kg verdim.

Sabah kahvaltim domates, biber, kasar, cay, çilek receli, iki lokma ekmek
Öglen çorba icicem saat 2gibi
Akşam yok.
Bugun bol bol spor zamani 3lt su.

Kaldi 5 gün ibre şuan 73lerde biran önce toparlanmaliyim ödem attiracak çay icerim bugun bol bol birde ayran icicem bol bol. 9 gunde 3 kg vericem insallah.4 gunde regl donemim icin ekledim.10 nisandan bu yana yaklasik 2 kg verdim.
Canim benim zayiflayayim deken sagligindan olma ogle yemegini biraz daha gec yap istersen 2 cok erken gun boyu ac duramazsin

asevilay asevilay canim sen nasil duruyosun yaaa ben uykusuzluga asla dayanamam gec yatmana ragmen sabahta erken kalkiyosun masallah sana

güldürdün beni canım gece gecene topu kız sen kugusun benim gözümde öptüm. :)[/QUOTE]

Evveeet tombul kuguu :) hadi kiloyu bisekilde verdik diyelim boyu napcaz kizlar onda bi cozum varmi ;)

Arkadanda cok iysin fzğin gayet güzel
Tesekkurederim canim biraz karanlik oldu ama :)

En son aklima gelcek sey brova sana :) :KK9:
Evet ama napim tv hic ilgimi cekmiyor basenlerimi eritiyrym bende

Canim benim zayiflayayim deken sagligindan olma ogle yemegini biraz daha gec yap istersen 2 cok erken gun boyu ac duramazsin
Önceden olsa duramazdim evet, gun boyu ac duruyorm bide gecede uyumuyrm spor yapiyrum nasil ama

asevilay asevilay canim sen nasil duruyosun yaaa ben uykusuzluga asla dayanamam gec yatmana ragmen sabahta erken kalkiyosun masallah sana
İlaclardan canisi yoksa severim uykuyu.aksama dogru uyku bastiriyor ozamn azck uyuyom

güldürdün beni canım gece gecene topu kız sen kugusun benim gözümde öptüm. :)

Evveeet tombul kuguu :) hadi kiloyu bisekilde verdik diyelim boyu napcaz kizlar onda bi cozum varmi :KK66:[/QUOTE]
Bosver bizde boy varda noluyor canisi şansin bahtin güzel olsun yeterki.

Back
X