- 22 Kasım 2014
- 417
- 391
- 63
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canim ooo masallah sana ben kac gundur musait olupta yazamadim cok sıkı yapamazsamda diyet devam cuma tartilcam bende sen hedefe geldin artik darisi bana insallah :)günaydın günlük aç karnına tartı bu sabah 72.1kg gösterdi yaşasin yediğim yoğurtlar işe yarıyor sanırım çok iyi oldu bu dünden bu güne 400gr eksideyim :)) yuppiii.kaldı bugünle birlikte 4 günüm pazar günü net sonucu bildircem pazar günü 70leri görmeyi hedefliyorum inşallah
Tesekkurederim canim biraz azim ve istekle vericez kilolari insallah.hedefim 65kg canim daha 7kg var hedefine :)Slm canim ooo masallah sana ben kac gundur musait olupta yazamadim cok sıkı yapamazsamda diyet devam cuma tartilcam bende sen hedefe geldin artik darisi bana insallah :)
Ayy 7 neki benim koooskoocaa 15 kilom var vermem gereken :)Tesekkurederim canim biraz azim ve istekle vericez kilolari insallah.hedefim 65kg canim daha 7kg var hedefine :)
olsun şekerim 15kg verirsin fazla kilo çabuk gidiyorda az olunca zor oluyor malesef vermek.Ayy 7 neki benim koooskoocaa 15 kilom var vermem gereken :)
Amiiiin insallah canim :)geceleri bizi kaldıran ve teheccüd namazı kılmaya sevkeden Allahıma hamdüsenaler olsun.Allahım herkese namaz kılmayı nasip etsin inşallah.
Günaydin tatlim:) vayy demek ayni boydayiz hayatimda hic 65kg olamadim en zayif halim 68kg genckizken şimdi iki cocuklu bir anne olarak 65kg olmak benim icin süper olacak, bende suan 72.4kg yum.kaldi 7kg.bu hedefimi 2 ayda yapmayi istiyorum inşaallah.cunki son kilolar çok zor gidiyor biliyorum.diyet ve spor eşliginde mukemmel olacaz inşaallah.sen nasil bir diyet yapiyosun canim merak ettim bide 58kg çok zayif olursun ben okiloda kemik torbasi gibi gorunurum.Canim takipteyim super gidiyosun ben de 178im oyuzden biliyorum senin icin 65 yeterli olucaktir, bende bugun itibariyle tam 70.0 kgyim hedef 58
Oyle kesin bi diyet yapmiyorum ekmek yememeye calisiyorum ve aksamlari corba gibi hafif seyler tuketmeye calisiyorum insallah vericez bu kilolari bu sefer inaniyorum basaricazGünaydin tatlim:) vayy demek ayni boydayiz hayatimda hic 65kg olamadim en zayif halim 68kg genckizken şimdi iki cocuklu bir anne olarak 65kg olmak benim icin süper olacak, bende suan 72.4kg yum.kaldi 7kg.bu hedefimi 2 ayda yapmayi istiyorum inşaallah.cunki son kilolar çok zor gidiyor biliyorum.diyet ve spor eşliginde mukemmel olacaz inşaallah.sen nasil bir diyet yapiyosun canim merak ettim bide 58kg çok zayif olursun ben okiloda kemik torbasi gibi gorunurum.
Ahh dunku yediklerimden sonra kilo verme işim bayaği zorlasti insallah vercez canimOyle kesin bi diyet yapmiyorum ekmek yememeye calisiyorum ve aksamlari corba gibi hafif seyler tuketmeye calisiyorum insallah vericez bu kilolari bu sefer inaniyorum basaricaz
Baya azimlisin cnm masallahHayirli geceler herkese bugunku kilom 73.2kg.
Vericez inşaallah üzerime yapisti son kilolar malesef cok zor gidiyor buyuzden siki diyet yapiyorum birgun kacirsam eski kiloma donuyrum.sen neler yapiyosun diyet yapiyomusunBende Diyet yapiyorum benimkide pek sagliksiz ama malesef gitmiyor kilolar
Yarindan sonra daha da sıkı olucak
7 8 kilo vermem lazimmmm