10 günde 5kg hedefim

günaydın günlük aç karnına tartı bu sabah 72.1kg gösterdi yaşasin yediğim yoğurtlar işe yarıyor sanırım çok iyi oldu bu dünden bu güne 400gr eksideyim :)) yuppiii.kaldı bugünle birlikte 4 günüm pazar günü net sonucu bildircem pazar günü 70leri görmeyi hedefliyorum inşallah

günaydın günlük aç karnına tartı bu sabah 72.1kg gösterdi yaşasin yediğim yoğurtlar işe yarıyor sanırım çok iyi oldu bu dünden bu güne 400gr eksideyim :)) yuppiii.kaldı bugünle birlikte 4 günüm pazar günü net sonucu bildircem pazar günü 70leri görmeyi hedefliyorum inşallah
Slm canim ooo masallah sana ben kac gundur musait olupta yazamadim cok sıkı yapamazsamda diyet devam cuma tartilcam bende sen hedefe geldin artik darisi bana insallah :)

geceleri bizi kaldıran ve teheccüd namazı kılmaya sevkeden Allahıma hamdüsenaler olsun.Allahım herkese namaz kılmayı nasip etsin inşallah.

Canim takipteyim super gidiyosun ben de 178im oyuzden biliyorum senin icin 65 yeterli olucaktir, bende bugun itibariyle tam 70.0 kgyim hedef 58

Günaydin bu sabahki kilom 72.4kg 11.gunum kaldi 3 gün bu sürede 2.5kg vermem imkansiz en fazla 1kg verebilirim.ama buda çok iyi benim icin 15 gunde 4kg vermis olup kendim icin bir ilk olacak.sıkılastigimi gordugum icin sorun yok.15 gunum bittikten sonra yeni bir 10 gun daha vericem kendime.taaakii 65kg olana kadar diyete devam sonrada koruma diyetine başlarim inşallahhh....

Canim takipteyim super gidiyosun ben de 178im oyuzden biliyorum senin icin 65 yeterli olucaktir, bende bugun itibariyle tam 70.0 kgyim hedef 58
Günaydin tatlim:) vayy demek ayni boydayiz hayatimda hic 65kg olamadim en zayif halim 68kg genckizken şimdi iki cocuklu bir anne olarak 65kg olmak benim icin süper olacak, bende suan 72.4kg yum.kaldi 7kg.bu hedefimi 2 ayda yapmayi istiyorum inşaallah.cunki son kilolar çok zor gidiyor biliyorum.diyet ve spor eşliginde mukemmel olacaz inşaallah.sen nasil bir diyet yapiyosun canim merak ettim bide 58kg çok zayif olursun ben okiloda kemik torbasi gibi gorunurum.

Bugunku menum sabah
Cay ekmek , haslanmis yumurta, domates, salatalik
Bol su 3lt
Öğlen kek, cips, köfte 4 tane, pilav 5 kasik, patates kizartmasi 2 orta boy, kola 1 bardak,
Aksam 5gibi hamburger
Yatmadan bol su
Bugun niye boyle diye sorarsaniz yemege gittim oglen arkadaslarla avm deydim cok abarttim ve bugun çok sagliksiz oldu bayanlar :KK43:((

Günaydin tatlim:) vayy demek ayni boydayiz hayatimda hic 65kg olamadim en zayif halim 68kg genckizken şimdi iki cocuklu bir anne olarak 65kg olmak benim icin süper olacak, bende suan 72.4kg yum.kaldi 7kg.bu hedefimi 2 ayda yapmayi istiyorum inşaallah.cunki son kilolar çok zor gidiyor biliyorum.diyet ve spor eşliginde mukemmel olacaz inşaallah.sen nasil bir diyet yapiyosun canim merak ettim bide 58kg çok zayif olursun ben okiloda kemik torbasi gibi gorunurum.
Oyle kesin bi diyet yapmiyorum ekmek yememeye calisiyorum ve aksamlari corba gibi hafif seyler tuketmeye calisiyorum insallah vericez bu kilolari bu sefer inaniyorum basaricaz

Oyle kesin bi diyet yapmiyorum ekmek yememeye calisiyorum ve aksamlari corba gibi hafif seyler tuketmeye calisiyorum insallah vericez bu kilolari bu sefer inaniyorum basaricaz
Ahh dunku yediklerimden sonra kilo verme işim bayaği zorlasti insallah vercez canim

1 günluk kaçamak 72den 73e çikmama sebep oldu.ama bugunden sonra abur cubur ve cikolata olayinida tamamen bitiriyorum 69kg olmadan çikolata yemek yasak bana.

Bende Diyet yapiyorum benimkide pek sagliksiz ama malesef gitmiyor kilolar
Yarindan sonra daha da sıkı olucak
7 8 kilo vermem lazimmmm

10 günde 5 kilo zor değil mi ya haftada 2 kilo verdiğimizi düşünürsek :KK45: Neyse umarım hedefine ulaşırsın cnm takip edeceğim :KK59:

Bende Diyet yapiyorum benimkide pek sagliksiz ama malesef gitmiyor kilolar
Yarindan sonra daha da sıkı olucak
7 8 kilo vermem lazimmmm
Vericez inşaallah üzerime yapisti son kilolar malesef cok zor gidiyor buyuzden siki diyet yapiyorum birgun kacirsam eski kiloma donuyrum.sen neler yapiyosun diyet yapiyomusun

Back
X