http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/burundaki-hapsirma-hissi-14765.htmlAmin.şuan görseniz yorgan döşek yatıyor,inliyor ..
Panik ataklı arkadaşlar bilir belki
Benim bilgim yok
Şaka değil he şu kuş tüyüyle gıdıklamayı dene, belki hapşırır
Kara biberi çaktırmadan gezdir
Ondan sonracıma bazen bende kuru lavanta bile aynı etkiyi oluşturuyordu[/QUOTE anne gıdıklıyım burnunu kuş tütünle dedim.yokkk daha kötü olurum diyor.elletmiyor kendini.kandırabilirsem deniyecegim sağol :)
He he ben senden önce davrandım he he seni yendimhttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/burundaki-hapsirma-hissi-14765.html
Buradan bakabilirsin sitede böyle bir yazı var.ben okudum şimdi.
anne gıdıklıyım burnunu kuş tütünle dedim.yokkk daha kötü olurum diyor.elletmiyor kendini.kandırabilirsem deniyecegim sağol :)
Sağol canım hepsini denemiş.yinede hapşıp rahatlayamamış.his gitmiyor diye mahfoldu kaç gundurBelki bu yazının faydası olur.
Burunda oluşan bu hapşırma hissi nasıl geçer hususunda sizlere elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışacağız. Eğer hapşırmalarınız alerjik bir vakadan kaynaklanmıyorsa burnunuzda oluşan sümüğün kuruması nedeniyle hapşırma hissi oluşur. Bu durumdan kurtulmak için burnunuzu iyice sümkürüp temizleyin. Eğer temizlenme gerçekleşmiyorsa abdest alır gibi burnunuza su çekin. Bu burnunuzun temizlenmesini sağlayacaktır. Tüm bunları yapmanıza rağmen hapşırmanız halen geçmediyse mevsim geçişlerinden dolayı alerji yaşıyor olabilirsiniz. En kısa zaman içerisinde uzman bir doktora giderek muayene olmanızda fayda var.
Allah yardımcısı olsunSağol canım hepsini denemiş.yinede hapşıp rahatlayamamış.his gitmiyor diye mahfoldu kaç gundur
Sağol canım anneme okudum.alerjiktir dimi çok kafasına takıyor çünkü.Alerjik o. Belli donemlerde bende de oluyor. İlac pek ise yaramamisti.ayni his olunca bi mendille burnumu siler gibi sıkıştırıyorum geçiyor
Burda kalmak gerek onun için.çocukların okulu var.kardeşime söylucem bu dediginuziben olsam uyudugu zaman basinda dikilirim tam uyandigi an ya da kipirdandigi an cok yasa diye bagiririm ne oldu derse hapsirdin farketmedin mi derim cunku psikolojik gibi geldi
Annemin size soruları var.nekadar uzun sürdü.hapşırma gerimi gidiyordu yoksa sadece hismi oluyordu.cevap bekliyor canım.ne olur detaylı yaz ne olur.okuyacağı.bekliyor.Alerjik o. Belli donemlerde bende de oluyor. İlac pek ise yaramamisti.ayni his olunca bi mendille burnumu siler gibi sıkıştırıyorum geçiyor
Annemin size soruları var.nekadar uzun sürdü.hapşırma gerimi gidiyordu yoksa sadece hismi oluyordu.cevap bekliyor canım.ne olur detaylı yaz ne olur.okuyacağı.bekliyor.
Annemin size soruları var.nekadar uzun sürdü.hapşırma gerimi gidiyordu yoksa sadece hismi oluyordu.cevap bekliyor canım.ne olur detaylı yaz ne olur.okuyacağı.bekliyor.
Sağol canım.annem geçtimi diyor.bir türlü rahatlatamıyorum onu tatmin olmuyor.Her an hapsiracakmisim gibi rahatsiz oluyodum. Üniversite hastanesinde kondu allerji teshisim. 2 sene ilac kullandim belli donemler hergun. Doktor ilac kullaniyosun ama tamamen asla gecmeyecek dedigi icin bıraktım. Neye allerjisi olduguda önemli. Benim 8 tane seye çıktı biri zeytin agaci poleni. Yazligin bahcesinde bisuru zeytin agaci var. O yuzden Yaz boyu sadece bi hafta gittim onun disinda rahat ettim. Allerji donemim mart-eylul arasindaydi benim. O donem Sikintili geciyor
SöyledimBen kaşım alınırken mutlaka hapşırırım. Deneyin belki anneniz de hapşırır.
Sağol canım.annem geçtimi diyor.bir türlü rahatlatamıyorum onu tatmin olmuyor.
Hayır hapşıramamak sinir etmiş olabilir de niye yorgan döşek yatmış? Bir yerinde ağrı sızı da mı yapıyor?Amin.şuan görseniz yorgan döşek yatıyor,inliyor ..
Sağol canım.tedavisi yok yeri okumamayayım ona en iyisi. :) daha çok karamsarlığa giriyor sonra.eğer dediğin gibiyse vay haline ve halimize.Benim alerji turumde tedavisi yok. Belirli donemlerde ayni his oluyor canım. Ama alerji turune gorede değişir
Ağrı sızı yok.sordum kendimi işe veremiyorum diyor.kafasından atamıyormuş.sadece burnundaki hissi düşünüyor.ne uyuyorum,nede yemek yiyorum diyor.iştahı kaçmış.TV seyretmiyor.ben konuyu değiştirmeye çalışıyorum hep burnundaki hissi konuşmak istiyor.sustugumuz zamanlar gözleri dönüyor hep.düşünüyor hep dalıp gidiyor.birazdan evime gideceğim aklım ondaHayır hapşıramamak sinir etmiş olabilir de niye yorgan döşek yatmış? Bir yerinde ağrı sızı da mı yapıyor?
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?