10 gündür bitmeyen dert

Alerjik o. Belli donemlerde bende de oluyor. İlac pek ise yaramamisti.ayni his olunca bi mendille burnumu siler gibi sıkıştırıyorum geçiyor

ben olsam uyudugu zaman basinda dikilirim tam uyandigi an ya da kipirdandigi an cok yasa diye bagiririm ne oldu derse hapsirdin farketmedin mi derim cunku psikolojik gibi geldi

Sağol canım hepsini denemiş.yinede hapşıp rahatlayamamış.his gitmiyor diye mahfoldu kaç gundur

ben olsam uyudugu zaman basinda dikilirim tam uyandigi an ya da kipirdandigi an cok yasa diye bagiririm ne oldu derse hapsirdin farketmedin mi derim cunku psikolojik gibi geldi
Burda kalmak gerek onun için.çocukların okulu var.kardeşime söylucem bu dediginuzi

Alerjik o. Belli donemlerde bende de oluyor. İlac pek ise yaramamisti.ayni his olunca bi mendille burnumu siler gibi sıkıştırıyorum geçiyor
Annemin size soruları var.nekadar uzun sürdü.hapşırma gerimi gidiyordu yoksa sadece hismi oluyordu.cevap bekliyor canım.ne olur detaylı yaz ne olur.okuyacağı.bekliyor.

Annemin size soruları var.nekadar uzun sürdü.hapşırma gerimi gidiyordu yoksa sadece hismi oluyordu.cevap bekliyor canım.ne olur detaylı yaz ne olur.okuyacağı.bekliyor.

Her an hapsiracakmisim gibi rahatsiz oluyodum. Üniversite hastanesinde kondu allerji teshisim. 2 sene ilac kullandim belli donemler hergun. Doktor ilac kullaniyosun ama tamamen asla gecmeyecek dedigi icin bıraktım. Neye allerjisi olduguda önemli. Benim 8 tane seye çıktı biri zeytin agaci poleni. Yazligin bahcesinde bisuru zeytin agaci var. O yuzden Yaz boyu sadece bi hafta gittim onun disinda rahat ettim. Allerji donemim mart-eylul arasindaydi benim. O donem Sikintili geciyor

Devlet hastanesinde alerji testo yapiyorlar. Allerjin oldugu seye uygun ilac veriliyor. Tam tedavisi olmadigi icin hergun kullanmiyordum. Misal atiyorum kalktim baktim alerjik dokuntum var ilaci iciyorum geciyordu.

Sağol canım.annem geçtimi diyor.bir türlü rahatlatamıyorum onu tatmin olmuyor.

Benim alerji turumde tedavisi yok. Belirli donemlerde ayni his oluyor canım. Ama alerji turune gorede değişir
Sağol canım.tedavisi yok yeri okumamayayım ona en iyisi. :) daha çok karamsarlığa giriyor sonra.eğer dediğin gibiyse vay haline ve halimize.

Hayır hapşıramamak sinir etmiş olabilir de niye yorgan döşek yatmış? Bir yerinde ağrı sızı da mı yapıyor?

Geçmiş olsun.
Ağrı sızı yok.sordum kendimi işe veremiyorum diyor.kafasından atamıyormuş.sadece burnundaki hissi düşünüyor.ne uyuyorum,nede yemek yiyorum diyor.iştahı kaçmış.TV seyretmiyor.ben konuyu değiştirmeye çalışıyorum hep burnundaki hissi konuşmak istiyor.sustugumuz zamanlar gözleri dönüyor hep.düşünüyor hep dalıp gidiyor.birazdan evime gideceğim aklım onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…