10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.844
29.166
798
Evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere 10 günlük detoks planlıyorum,birbirimizi motive edeceğimiz birlikte incelecegimiz arkadaşlar arıyorum.
Kızlar Instagram da bayağı takipçisi olan bir diyetisyen var ara ara detoks guruplari kuruyor ve bu detoks sonunda en az 2 en çok 10 kilo kadar ortalama 4-5 kilo kadar kilo verdiyor.biraz pahalı olduğu icin ben dahil olmadim ama ablam bir programa katılmıştı ve 10 gün sonun da 5.3 kilo verdi 71 den düştü aşırı kilosu yoktu yani,ablam bana verdi listeyi ama tek basima motive olamıyorum bana katılan olursa çok sevinirim,katılan olmazsa da uyguladivim kadarıyla sonuçları yazarım buraya

Detoks nasıl ayrıntılı yazarsanız ona göre katılabilirim belki

Detoks nasıl ayrıntılı yazarsanız ona göre katılabilirim belki
Şöyle 3 gün de bir değişen menüler var,ilk üç gün biraz az ama sonraki günler daha doyurucu,şimdi menüleri burdan direk paylasmam doğru olmayabilir katilanlara özelden aticam üç gün uygulayıp tartilicaz ardından başka menu.

Tamam bekliyorum menüyü

Tamam bekliyorum menüyü
Bir kaç arkadaş daha bulalım başladıktan sonra guruba kimse dahil olmayacak çünkü,eğer katılım olmazsa sen de kararliysan beraber başlarız ama biraz katı olacak yani başlama tartı fotosu ve üç gün de bir foto ve üç gün de bir yeni menü olacak yani bu kurallara uyarım diyorsan katilirsin.

Kızlar bu menüleri ben belirlemiycem dediğim gibi Instagram'da 120 bin takipçisi olan bir diyetisyen var ablam 10 günlük detoks programına katılmıştı(200 TL bana pahalı geldiği için katilmadim) ablam bire bir uymustu ve 5.3 kilo vermişti üstelik kilosu o kadar çokta değildi.gurubunda 10 kilo veren de vardı ama onlar yüz kilo ustuymus

Bu arada menüleri burda paylasmamamin iki sebebi var birincisi burayı okuyan küçük kızlar veya sağlık sorunları olan kadınlar var onların menüleri alıp uygulaması sağlıklı olmayacağından paylaşmiyorum,ikinci sebepte emeğe saygıdan sonuçta bu listeyi hazırlayan bir diyetisyen ve istese kendi sayfasında da paylaşır demekki istemiyor,benim de burda paylasmam doğru olmaz

Menülere gore mi karar vericeksin,tamam ilk menüyü atayim en zoru çünkü ona tamam dersen eminim diğerlerini kolaylıkla yaparsın:)
Sevinirim Bir de bu aralar maddi sıkışığım sürekli alışveriş yapmayı gerektirecek pahalı ürünler olmaması lazım. Atıyorum ananas vs her gün alıp yiyemem gibi

Aa masalcım simdi gördüm konunu nasılsın
İyiyim canım sağol sen nasılsın ? Bu aralar biraz yemeyi abarttim mezun olduğum kilonun 5-6 kg üstüne çıktım malesef on gün detoks yapıp en azından 2-3 kilo vermeyi hedefliyorum tatil öncesi :))sen de kilo durumları ne alemde?

Iyim canim bende. gecen sefer 63 lerde mezun olmustum. Tekrar basladim 66.6 yla simdi bir bucuk aydir 57 58 arasi gidip geliyorum

Canım merhaba bende katılmak isterim ama tatile gidicez 2 gün sonra....tatil dönüşü başlarsanız katılırım ve kurallara tamamen uyarım

Iyim canim bende. gecen sefer 63 lerde mezun olmustum. Tekrar basladim 66.6 yla simdi bir bucuk aydir 57 58 arasi gidip geliyorum
Ohoo maşallah senin kilo bayağı iyi,ben de Şubat gibi 57 ile mezun olmustum,uzun süre kilomu korudum ama bu aralar piknik,arkadaşlarla buluşma yemekleri derken iyice saldım tartilmaya korkuyorum kesin 63-64 varimdir, belki daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…