Şöyle 3 gün de bir değişen menüler var,ilk üç gün biraz az ama sonraki günler daha doyurucu,şimdi menüleri burdan direk paylasmam doğru olmayabilir katilanlara özelden aticam üç gün uygulayıp tartilicaz ardından başka menu.Detoks nasıl ayrıntılı yazarsanız ona göre katılabilirim belki
Tamam bekliyorum menüyüŞöyle 3 gün de bir değişen menüler var,ilk üç gün biraz az ama sonraki günler daha doyurucu,şimdi menüleri burdan direk paylasmam doğru olmayabilir katilanlara özelden aticam üç gün uygulayıp tartilicaz ardından başka menu.
Bir kaç arkadaş daha bulalım başladıktan sonra guruba kimse dahil olmayacak çünkü,eğer katılım olmazsa sen de kararliysan beraber başlarız ama biraz katı olacak yani başlama tartı fotosu ve üç gün de bir foto ve üç gün de bir yeni menü olacak yani bu kurallara uyarım diyorsan katilirsin.Tamam bekliyorum menüyü
Menülere gore mi karar vericeksin,tamam ilk menüyü atayim en zoru çünkü ona tamam dersen eminim diğerlerini kolaylıkla yaparsın:)Selam ben katılmak isterim ama bi görmem lazımmesaj kutum kapalı ben şimdi size yazıyorum
SevinirimMenülere gore mi karar vericeksin,tamam ilk menüyü atayim en zoru çünkü ona tamam dersen eminim diğerlerini kolaylıkla yaparsın:)
Ananas var canım ilk üç gün malesefSevinirim ☺ Bir de bu aralar maddi sıkışığım sürekli alışveriş yapmayı gerektirecek pahalı ürünler olmaması lazım. Atıyorum ananas vs her gün alıp yiyemem gibi
İyiyim canım sağol sen nasılsın ? Bu aralar biraz yemeyi abarttim mezun olduğum kilonun 5-6 kg üstüne çıktım malesefAa masalcım simdi gördüm konunu nasılsın
Okudum mesajını bi denemeye değer sanki.. ☺ Teşekkür ederim. Peki bırakınca cumburlop gelir mi verdiğimiz kilolarAnanas var canım ilk üç gün malesef
Iyim canim bende. gecen sefer 63 lerde mezun olmustum. Tekrar basladim 66.6 yla simdi bir bucuk aydir 57 58 arasi gidip geliyorumİyiyim canım sağol sen nasılsın ? Bu aralar biraz yemeyi abarttim mezun olduğum kilonun 5-6 kg üstüne çıktım malesefon gün detoks yapıp en azından 2-3 kilo vermeyi hedefliyorum tatil öncesi :))sen de kilo durumları ne alemde?
Ohoo maşallah senin kilo bayağı iyi,ben de Şubat gibi 57 ile mezun olmustum,uzun süre kilomu korudum ama bu aralar piknik,arkadaşlarla buluşma yemekleri derken iyice saldım tartilmaya korkuyorum kesin 63-64 varimdir, belki daha fazlaIyim canim bende. gecen sefer 63 lerde mezun olmustum. Tekrar basladim 66.6 yla simdi bir bucuk aydir 57 58 arasi gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?