buraya yazamadım çünkü detoksu devam ettiremedim ilk haftadan sonra yinede günce kilomu yazmak istedim,ilk dört gün detoks yapıp 2.8 kilo vermiştim sonra cuma zayıflama takımlarına girdiğim için devam etmedim bunyem zorlanmasin diye detokstan sonra bu hafta 800 gr daha verdim 10 günde toplam 3.6 kilo vermiş oldum.
genelde merak edilir detokstan sonra vücut kilo vermeye devam eder mi diye evet devam ediyormuş kendimde görmüş oldum,tabiki dikkat ettim ama detoks kadar zorlayıcı değildi menülerim detoks benim için çok iyi bir başlangıç oldu
Merhaba ben kadinlar kulübünün yeni üyesiyim. Biraz incelebilmek için ilham bulmak adına üye oldum. Başlığınızı yeni gördüm. Listelerinizi benimle de paylaşabilir misiniz?
Şöyle 3 gün de bir değişen menüler var,ilk üç gün biraz az ama sonraki günler daha doyurucu,şimdi menüleri burdan direk paylasmam doğru olmayabilir katilanlara özelden aticam üç gün uygulayıp tartilicaz ardından başka menu.
Bu konuyu aylar önce açmıştım kızlar,konu nasıl hortladı anlamadım sayfanın başında da yazmistim listeleri paylaşmayacagimi sadece bana eşlik edenlerle paylasacagumi belirtmiştim o nedenle lütfen kusura bakmayın,şuan detoks yapamam ilerde yaparsam yazarım buraya
Bu konuyu aylar önce açmıştım kızlar,konu nasıl hortladı anlamadım sayfanın başında da yazmistim listeleri paylaşmayacagimi sadece bana eşlik edenlerle paylasacagumi belirtmiştim o nedenle lütfen kusura bakmayın,şuan detoks yapamam ilerde yaparsam yazarım buraya☺