10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

buraya yazamadım çünkü detoksu devam ettiremedim ilk haftadan sonra yinede günce kilomu yazmak istedim,ilk dört gün detoks yapıp 2.8 kilo vermiştim sonra cuma zayıflama takımlarına girdiğim için devam etmedim bunyem zorlanmasin diye detokstan sonra bu hafta 800 gr daha verdim 10 günde toplam 3.6 kilo vermiş oldum.

genelde merak edilir detokstan sonra vücut kilo vermeye devam eder mi diye evet devam ediyormuş kendimde görmüş oldum,tabiki dikkat ettim ama detoks kadar zorlayıcı değildi menülerim detoks benim için çok iyi bir başlangıç oldu

Kızlar hazır olun pazartesi detoksa başlıyoruz iki gün zaman var başlamak isteyenler yazsınlar bir liste hazirliycam
Merhaba ben kadinlar kulübünün yeni üyesiyim. Biraz incelebilmek için ilham bulmak adına üye oldum. Başlığınızı yeni gördüm. Listelerinizi benimle de paylaşabilir misiniz?

Selam ben de yapmak istiyorum detoksa ihtiyacım var ama diyetime uygun mu bakmam gerekiyor

Uyar bana .. çok saçma sadece su icmek gibi uc durumlar yoksa olabilir bu arada oruç tutuyorum sorun olur mu senin icin

Bu konuyu aylar önce açmıştım kızlar,konu nasıl hortladı anlamadım sayfanın başında da yazmistim listeleri paylaşmayacagimi sadece bana eşlik edenlerle paylasacagumi belirtmiştim o nedenle lütfen kusura bakmayın,şuan detoks yapamam ilerde yaparsam yazarım buraya

Canım nasılsın nasilgidiyir epeydir görüşemiyoruz

Hamdolsun canim iyiyim,hamileyim bu ara diyet miyet yok inşallah doğumdan sonra artık,sen de durumlar nasıl?hedefledigin kiloya inebildin mi?
yaa sevindm sağlıkla kucağına alırsın inşallah yok cnm hala 60 62 arası gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…