- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Masal bu detoksu yapalım ya ben şu an gaza geldimOhoo maşallah senin kilo bayağı iyi,ben de Şubat gibi 57 ile mezun olmustum,uzun süre kilomu korudum ama bu aralar piknik,arkadaşlarla buluşma yemekleri derken iyice saldım tartilmaya korkuyorum kesin 63-64 varimdir, belki daha fazla
Takım arkadasiydik azmini biliyorum,bakalım ben de 10 gün sonra gidicem tatile, tatil öncesi vermek istiyorum ama tek başıma biraz zorlanicam gibi özellikle ilk üç gün menü çok az,biz baslarsakta sorun olmaz tüm menüleri atarim sana iradelisin sen kendi başına da uyarsinCanım merhaba bende katılmak isterim ama tatile gidicez 2 gün sonra....tatil dönüşü başlarsanız katılırım ve kurallara tamamen uyarım
Çok değil senin de kilon canım stres yapma bir de hazırlanacak su vardı dur bakım onu da atayım sana şimdiOfff ben 68 oldum ya geçen sene bu zamanda 63 idim oof of
Çok değil bence de aynı giysileri giyiyorum ama rakam kulağımı tırmalıyor benim aslında ideal kilom 64 filan. Bana yakışan.Çok değil senin de kilon canım stres yapma bir de hazırlanacak su vardı dur bakım onu da atayım sana şimdi
Yaaaaa canım benimTakım arkadasiydik azmini biliyorum,bakalım ben de 10 gün sonra gidicem tatile, tatil öncesi vermek istiyorum ama tek başıma biraz zorlanicam gibi özellikle ilk üç gün menü çok az,biz baslarsakta sorun olmaz tüm menüleri atarim sana iradelisin sen kendi başına da uyarsin
Tamam canım aklımdasın,menüleri duzenleyeyim atarım sana toplamda üç menü var ve çeşitli sular hepsini atarım bir ara merak etme.Yaaaaa canım benim
Çok sevindirdin beni
Evet azimliyim ama bugünlerde bayağı abarttım tatil dönüşü yaparım canım sen bana at o zaman şimdiden teşekkür ederim❤❤❤
Boyun kac,benim 1.60 istediğim 55 falan olmak ama en son 57 yi görmustum şuan 60 ustuyum en azindan 58 i görsem bile çok sevinicemÇok değil bence de aynı giysileri giyiyorum ama rakam kulağımı tırmalıyor benim aslında ideal kilom 64 filan. Bana yakışan.
Tamamdır canımTamam canım aklımdasın,menüleri duzenleyeyim atarım sana toplamda üç menü var ve çeşitli sular hepsini atarım bir ara merak etme.
Tatilin keyfini çıkar dönüşte düşünürsün kiloları :)
Ben 1.64 canım 64 kg bana baya yakışıyor. Zayıf grubuna girmiyorum ama 38 beden oluyor bana güzel o zaman.Boyun kac,benim 1.60 istediğim 55 falan olmak ama en son 57 yi görmustum şuan 60 ustuyum en azindan 58 i görsem bile çok sevinicem
Sana başarılar canım arada bizede yaz tecrubelerini,Masal ben düşündüm de yapamicam çok malzems gerekti evde yok hiçbiri. Evde kabak var ben kabak detoksu yapim bari
İnşallahSana başarılar canım arada bizede yaz tecrubelerini,
Surekli kontrol ediyorum canim 58 gecmemeye calisiyorum ya yoksa alir basını giderOhoo maşallah senin kilo bayağı iyi,ben de Şubat gibi 57 ile mezun olmustum,uzun süre kilomu korudum ama bu aralar piknik,arkadaşlarla buluşma yemekleri derken iyice saldım tartilmaya korkuyorum kesin 63-64 varimdir, belki daha fazla
Merhaba,hayır yarın hemen baslamiycam bir en fazla iki gün daha bekleyip kararlı,benimle devam edecek bir kaç kişi daha gelmesini beklemeyi düşünüyorum eğer kimse olmazsa ben kendim başlayıp sonuçları burdan paylaşmayı düşünüyorumMerhaba, yarın hemen başlıyor musun? Ben de isterim ama şuan ananas bulamayacagim bir yerdeyim. Rica etsem bana da özelden atabilir misin?
Bende detoxa katılacağım özelden atarmisin
Kızlar detoks ilk üç gün biraz zorlayacak ona göre bilginiz olsun,en fazla bir gün daha bekleyip ve en geç Çarşamba başlamayı düşünüyorum size ilk üç gunku menüyü atayim özelden uyarım,sonradan çıkmam derseniz katilirsiniz kızlarHala şansım varsa ben de katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?