Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir planın mi vardı? Ya ben iki aylık bir diyet uygulayıp tekrar transfer sürecine giricem o nedenle bir an önce başlamak istiyorum vaktim yok,önce detoks arkasından eski guruptan devam edicemKızlar yaaaaaa keşke diğer Pazartesi başlasaydınız![]()
Tamam sen kesin katılıyor musun liste hazirliycam sonra ilk sayfaya ekliycemBende ilk 3 gün listesi var
Evet öncekinde 3 günü azimle yapmıştım kesin katiliyorumTamam sen kesin katılıyor musun liste hazirliycam sonra ilk sayfaya ekliycem
Ne kadar vermiştin ilk üç gün ?Evet öncekinde 3 günü azimle yapmıştım kesin katiliyorum
2 kilo 300 gr vermiştimNe kadar vermiştin ilk üç gün ?
Gayet güzel vermişsin,en zoru zaten ilk üç gün sonra daha doyurucu menüler var,seni de hirsli gordum inşallah sizin gibi bir kaç kişi daha katılırsa süper olacak2 kilo 300 gr vermiştim
Eşim şehir dışına çıktı canım kaynanam gildeyim o yüzden demiştimBir planın mi vardı? Ya ben iki aylık bir diyet uygulayıp tekrar transfer sürecine giricem o nedenle bir an önce başlamak istiyorum vaktim yok,önce detoks arkasından eski guruptan devam edicem
Bende varım ama çilek ananas nasıl bulacam yarın bir alışverişe cikayimHaydi kızlar başka yok mu bize katılacak olan?
Ananas bulabilrsin eğer çilek bulamasan da onun yerine küçük bir yeşil elma alabilirsinBende varım ama çilek ananas nasıl bulacam yarın bir alışverişe cikayim
Evet Ama 3 kişi de iyi benceŞuan üç kişiyiz sanırım,benim için çok sorun olmayacak çünkü tek olsam dahi başlamayı düşünüyorum ama kalabalık olsak daha iyi olurdu
Bu arada bugün tartı günümdü 59 u gördüm:))Şuan üç kişiyiz sanırım,benim için çok sorun olmayacak çünkü tek olsam dahi başlamayı düşünüyorum ama kalabalık olsak daha iyi olurdu
Oo çok iyi hedef kaç? Sen bu detokstan sonra hedef kilona da ulasirsim benceBu arada bugün tartı günümdü 59 u gördüm:))
56 hedefim ama 55 de iyi olur :)))Oo çok iyi hedef kaç? Sen bu detokstan sonra hedef kilona da ulasirsim bence