10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
Kimse bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmesin yaa.. 3-4 tane yapıp bunalınca ilk fırsatta birilerine bırakıp kaçmasın. Bu nasıl bir zihniyet biri bana açıklasın? 5 günlük evliyken gelinin 10-12 yaşındaki yeğeninin tek başına gelip 5 gün evet sadece 5 günlük evli çiftin evine yerleşmesi nedir yaa? Üstelik de 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var, salgın var. Bu baştan savmak, düşüncesizlik, görgüsüzlük dışında ne olabilir başka?

E kabul etmeyin 5 günlük evliyken siz niye kabul ettiniz ben cesaret edemem en başta gönderirken iyi ama parmağı incinse siz kötü olursunuz

Eşiniz bu durumdan şikayetçi değil mi? Neden size bıraktılar çocuğu? Allah kurtarsın ne deyim. Kim olsa sinir olur

Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.

Iyi de burdan niye bilendiniz çocuğun anasına hem bir de akil fikir izan var madem yeni evli kabul edemem desinler zorla mi evin içine kilitleyip anahtarı yutup kaçmışlar valla kafamda deli sorular

Tam anlatmaya calismissiniz ama yine olmamis siz kimsiniz onu bi anlasak

tamam o değilsin bu değilsin de kimsin ?

valiz misin?

Zahmet edip yazıyorum, size ne peki bundan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…